Menstruacija-žensko prekletstvo
Re: Menstruacija-žensko prekletstvo
menstruacija = rešiteljica libida 

Ne razumem kaj misliš s tem
Men je sex prva dva dni M no go, potem krvavim še čisto malo in ni problem

Men je sex prva dva dni M no go, potem krvavim še čisto malo in ni problem

zanimivo:D
jaz ponavadi krvavim tri dni pa se mi zdi, da bi v teh treh dneh lahko na vsake 3 ure seksala
če pa ne pa vsaj ves čas razmišljam o tem
res nenormalno, kaj mi takrat dela s telesom
jaz ponavadi krvavim tri dni pa se mi zdi, da bi v teh treh dneh lahko na vsake 3 ure seksala

res nenormalno, kaj mi takrat dela s telesom
A res?
Blagor tebi, mene trebuh boli prvi in drugi dan, je pa res da vizualiziram cartanje s tipom med bolečino.
Jz sem mislila da je vsaki ženski najbolj do sexa med ovulacijo (predvidoma 14 dan cikla).
Brala sem pa na enem tujem blogu, da naj bi sex (orgazem) pomagal pri menstrualnih krčih, ampak tega res še nisem preizkusila, ker imam rada takrat mir in ker me boli ne vem ali bi sploh šlo...
Ker meni med ovulacijo res dogaja, prav trgajo te hormoni, vzameš vedno majičke (podzavestno), ki so bolj odprte in si takrat najbolj privlačna nasprotnem spolu.

Jz sem mislila da je vsaki ženski najbolj do sexa med ovulacijo (predvidoma 14 dan cikla).
Brala sem pa na enem tujem blogu, da naj bi sex (orgazem) pomagal pri menstrualnih krčih, ampak tega res še nisem preizkusila, ker imam rada takrat mir in ker me boli ne vem ali bi sploh šlo...
Ker meni med ovulacijo res dogaja, prav trgajo te hormoni, vzameš vedno majičke (podzavestno), ki so bolj odprte in si takrat najbolj privlačna nasprotnem spolu.
- Green Cookie
- Kofetarica
Tudi jaz bi med menstruacijo kar naprej sexala, zaporedoma po cel dan
Med ovulacijo pa nič posebnega kot ponavadi..
Čuftika, a tudi, če vzameš kaj proti bolečinam, se ti ne seksa?
ali pa zadnji dan M, npr.?

Čuftika, a tudi, če vzameš kaj proti bolečinam, se ti ne seksa?

Prva dva dni ne morem sexat, ker me res vse boli, tablet je jem, vzamem neke naravne pripravke, sej se da preživet, včaih je bilo še hujše.
Zadnji dan M pa mi je do sexa, je pač še malo M, ampak OK, ne kompliciramo
Med ovulacijo se mi ponavad res trga in mi dogaja na polno. Pomoje so hormoni in je ženski do sexa takrat ko ima največjo možnost na zanosi 
Zadnji dan M pa mi je do sexa, je pač še malo M, ampak OK, ne kompliciramo

heyy!!
imam vprasanjee...1.1.2021 me je fant s penisom samo bozal po predelu vagine in enkrat je sel mimo noznice tudi trajalo je malo casa ni ga dau notri po temu sem sla lulat in se umiti...je kaksna moznost zanositve ni ga dau notri in tudi ni mu prisoo...Hvalaa
imam vprasanjee...1.1.2021 me je fant s penisom samo bozal po predelu vagine in enkrat je sel mimo noznice tudi trajalo je malo casa ni ga dau notri po temu sem sla lulat in se umiti...je kaksna moznost zanositve ni ga dau notri in tudi ni mu prisoo...Hvalaa
Pa moraš res v vsaki temi isti spraševat?? Saj si že dobila odgovor!
Ne, nisi noseča!!
Se pa tudi strinjam z nasvetom, ki si ga dobila v drugi temi, da si preberi kaj na temo oploditve/nosečnosti.
Ne, nisi noseča!!
Se pa tudi strinjam z nasvetom, ki si ga dobila v drugi temi, da si preberi kaj na temo oploditve/nosečnosti.
več glav več ve. Hvala za odgovor
Živ dokaz da je spolna vzgoja v šole vpeljana prepozno.
Ali da bedaki seksajo (pre)mladi.
Ali da bedaki seksajo (pre)mladi.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Meni tudi ni jasno, koliko je ta uporabnica stara, še osnovna šola?
Ali gre za neko fobijo pred zanositvijo... Tam, ko v eni temi omenja veliko stresa za šolo, pa skoraj bolj deluje, da o srednji šoli govori..
Ali gre za neko fobijo pred zanositvijo... Tam, ko v eni temi omenja veliko stresa za šolo, pa skoraj bolj deluje, da o srednji šoli govori..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Glede na nickname + način najbolj še vse skupaj zgleda, da gre za "šaljivca". 

"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)