Menstruacija-žensko prekletstvo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
ja, v bistvu je to un ta bel plačljiv recept in ti jih lahko napiše tud tvoj osebni zdravnik (ne nujno ginekolog)... jemlješ jih preden dobiš tisto menstruacijo, ki jo želiš prestavit, začneš 2-3 dni prej, vzameš 1 tabletko 2x na dan in jemlješ toliko časa, dokler ne želiš imeti menstruacije, vendar ne več kot 10 dni (no saj je tud tabletk samo 20 v škatlci)...potem pa pride menstruacija ponavad čez ene 3 dni po prenehanju jemanja...
- Sexy_bitch
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 8. 2009
Čao:)...no jst pa rabm ene par nasvetov kako bi lahko na naraven način pospešla menstruacijo in da bi jo dobila ene 3 dni pred predvidenim
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^najbolj naraven je pomoje kar zanositev
(jajaja, vem, ni smešno, sploh če je nezaželjeno, ampak mi je pa zabavna izjava)
(jajaja, vem, ni smešno, sploh če je nezaželjeno, ampak mi je pa zabavna izjava)
- marjancax
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 3. 2010
- Kraj: Primorska
Najbolj naravnen način je zanositev ja, tudi to sem imela v mislih. Drugače pa, če si pod stresom ponavadi tudi zamuja. Tega ti spet ne priporočam.
Če jemlješ tabletke potem ne bo problema. Naravno pa res ne vem, ker potem ne bi bilo več naravno.
Namakanje v topli vodi pa zelo dvomim, da pospeši. Vsaj pri meni sigurno ne.
Če jemlješ tabletke potem ne bo problema. Naravno pa res ne vem, ker potem ne bi bilo več naravno.
Namakanje v topli vodi pa zelo dvomim, da pospeši. Vsaj pri meni sigurno ne.
- Dr.Klal
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 3. 2010
Med bivanjem in študijem v Egiptu sem naletel na zanimiv način kontroliranja menstruacije s pomočjo homeopatske medicine, ki ji načeloma nisem naklonjen, me je pa ta primer impresioniral.
V bližini Aleksandrije sem bil na predavanju tamkajšnjega ginekologa, katerega pacientke so bile v 90% pripadnice grške oz. koptske manjšine. Njihova metoda kontroliranja menstruacije temelji na mešanici antične grške in egipčanske medicine. V bistvu gre za ene in iste sestavine pri zaviranju oz. pospeševanju menstruacije. Stvar bazira na kozjem mleku, ki mu dodajo aloe vero, zmleta gorčična semena, med in sezam. Razlika med pospeševanjem in zaviranjem menstruacije pa je odvisna od temperature in količine zaužitega napitka.
Če je katera od vas pripravljena preizkusiti zadevo, lahko kontaktiram kolega iz Kaira, ki je bil takrat (pred 18 leti) z menoj na predavanju in mora še imeti te zapiske.
Lep pozdrav
V bližini Aleksandrije sem bil na predavanju tamkajšnjega ginekologa, katerega pacientke so bile v 90% pripadnice grške oz. koptske manjšine. Njihova metoda kontroliranja menstruacije temelji na mešanici antične grške in egipčanske medicine. V bistvu gre za ene in iste sestavine pri zaviranju oz. pospeševanju menstruacije. Stvar bazira na kozjem mleku, ki mu dodajo aloe vero, zmleta gorčična semena, med in sezam. Razlika med pospeševanjem in zaviranjem menstruacije pa je odvisna od temperature in količine zaužitega napitka.
Če je katera od vas pripravljena preizkusiti zadevo, lahko kontaktiram kolega iz Kaira, ki je bil takrat (pred 18 leti) z menoj na predavanju in mora še imeti te zapiske.
Lep pozdrav
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov