Menstruacija-žensko prekletstvo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- G N R
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 11. 2007
joooj, ta menstruacija:S zadnje dni sem tako živčna, ker je še zdaj nism dobila..sicer je danes 33. dan, ampak vseeno..prejšni mesec sem imela na dan začetka menstuacije nezaščiten spolni odnos, tipu ni prišlo, vzela sem morning pill..ampak mam taaaakoo slab občutek, skos se gledam v ogledalu in se mi kar zdi da že trebuh raste:S upam da je samo občutek, ampak v trebuhu se mi res odvija nekaj:/ upam da je le od stresa...redko se to dogaja, ampak sedaj si res želim menstruacijo, čedudi zelo bolečo!
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
^^ Mislim, da je blo že doskrat zlajano, da če se boš sekirala ti ne bo to nič pomagalo kvečjemu ti bo še malo več zamujala.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Ene se čist preveč obremenjujete (par dni zaostanka, pa je že treba test delat, ne enga, dva, tri ...). Na ciklus res upliva tok enih dejaunikou, da je bolš najprej na tovrstne morebitne spremembe pomislt, kr u večini primerou je use kej drucga uzrok, sam nosečnost ne.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- Gost
Pri meni je 33. dan pa je še vedno ni. Vsi simptomi pms-a so me obiskali kot po spisku do dneva natančno, zdaj sem samo še prekleto utrujena in z bolečo glavo. Predvidevam, da se bo kaj kmalu prikazala Bolje m. kot čakanje nanjo ... in tisto napeto počutje v telesu!
-
Aloha - Cosmopsiho
Jst sm mela dva mesca zapored boleč in napihnjen trebuh, ščipal me je u križu, tiščal u jajčnikih, use točno takrat, ko nej bi dobila menstruacijo ... pa je ni blo. Štir mesce. Ginekologinja je rekla, da ni panike. Stres. U redu pol.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Aloha - Cosmopsiho
Hja, in kaj nej nardim?! Pač je ni blo. Usak mesec sm misnla, da bo pršla, pa ni. Dokler sm pršla na vrsto pr ginekologu (dvakrat me je prestaula, kr je bla dohtarca odsotna), je blo par mescou že okol, ena menstruacija pa tut. Jebiga, se mi dogaja.
-
nina_1988 - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 1. 2009
imam problem. menstruacijo bi morala dobiti prejšnji teden, vendar se je namesto tega pojavil rjav izcedek. mi lahko kdo svetuje kaj je to? res je, da sem zelo pod stresom in imam vse znake prihajajoče menstruacije
...od dugega pričakuj to kar drugemu delaš...
- Gost
Moja m. ta mesec je res super pridna Prišla, pustila malo krčev, zmedla prebavo za dan ali dva in že odhaja. Hvala do naslednjič
-
Larchiiie - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 3. 2009
hjoj ja, menstruacija je res eno prekletstvo! Prvič sem jo dobila letos za novo leto in mi gre tko na živce.. do zdaj sem jo mela 2x, ta mesec pa je na srečo nisem dobila. Sam mam pa tko močne bolečine, da ne zdržim brez tabletov, 3 dni ne morm niti v šolo, hodim tud komi... ful nevzdržno
-
PoohBear - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 3. 2009
Evo še ena z močnimi bolečinami Pa PMS se mi začne najmanj en teden prej, sm zoprna kot sam hudič pa vseeee kar vidim tut pojem Jem pa nalgesine, to mi kr pomaga, samo moram pojest najmanj 2 naenkrat. Ena moja kolegica pa pravi da ob menstri tudi redno bruha . . . tko da očitno sem js še srečka kar se tega tiče
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Pa ve punce, ki maste takšne močne bolečine, greste do svoje zdraunice/zdraunika in mu poveste to, da bi dobila kkšne tablete za lajšanje bolečin ? Jz sm bla lih dns pr svoji in mi je napisala recept za Buscopan.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema