Menstruacija-žensko prekletstvo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
res je. no, pa vseeno me ni spravila iz tira. sem še vedno ful dobre volje.
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
nikita-peru napisal/-a:jst bi bla pa vsa vesela,samu da bi jo mela...če ne jem kontracepcijskih je sploh nimam...zdj je nimam že 5 mescou...lani je nism pa mela 9 mescou...in zarat tega tut nevem če bom lahku mela otroke,k nimam ovulacije...
glede na to da si v drugi temi pisala da hujšaš tako,da en teden nič ne ješ zna bit kej na tem. uredi svojo prehrano,ker očitno delaš telesu veliko škodo
- Gost
Meni gre tako na živce m. v odhodu - traja tri dni, teče konkretno, potem pa nadaljne štiri dni pride ali ne pride v obliki rjavega izcedka, ki ga je včasih več, včasih manj, vedno pa toliko, da ni 'čisto' in ni konec celotnega perila. Popizdiš
-
candy. - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 9. 2008
MsN napisal/-a:Meni gre tako na živce m. v odhodu - traja tri dni, teče konkretno, potem pa nadaljne štiri dni pride ali ne pride v obliki rjavega izcedka, ki ga je včasih več, včasih manj, vedno pa toliko, da ni 'čisto' in ni konec celotnega perila. Popizdiš
Jaz pa imam ene tri dni menstro, četrti dan pa včasih (ne vedno) še bolj v obliki rjavega izcedka in takrat uporabim kar tiste dnevne tanke dišeče vložke ^^
- Gost
Kakorkoli, vložek mora bit in to mi gre na živce. Poleg tega je kak peti dan že skoraj 'čisto', potem pa se naslednji dan usuje te rjave gmote in ah ... Res mi para živce, ker potem vse skupaj traja en teden, čeprav je prave krvavitve za okoli tri dni.
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
MsN napisal/-a:Kakorkoli, vložek mora bit in to mi gre na živce. Poleg tega je kak peti dan že skoraj 'čisto', potem pa se naslednji dan usuje te rjave gmote in ah ... Res mi para živce, ker potem vse skupaj traja en teden, čeprav je prave krvavitve za okoli tri dni.
Jaz imam čisto isto! Danes pa šok! Pred dvema tednoma sem imela menstruacijo, ki jo imam že od vsega začetka (11 let) redno. KT jemljem 5 let in je vse OK, zmeraj dobim na točno tisti dan. Danes pa kar naenkrat ta rjavi izcedek in to kar precej močan! Sploh ne vem od kod. Kaj se vam tudi to kdaj zgodi??
-
laLa°° - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 4. 2008
jaz mam pa zdle zadnja dva meseca probleme z M. prejšni mesec bi jo morala dobiti okoli 9. pa se je takrat pojavil samo nekakšen rjav izcedek. vse skupaj je trajalo en teden. (izcedka je bilo sicer malo ampak je trajalo cel teden). mislila sem že da je bilo to to, ampak potem sem po treh dneh dobila pravo M (krvav izcedek), ki je trajala 5 dni. nato pa po treh dneh spet .trajalo je nekje 3-4 dni, potem pa je bilo vsega konec.
natanko 11 dni je bilo vse normalno nato pa se je včeraj spet pojavil rjav izcedek. ne jemljem še KT, menstruacije imam ponavadi še kar točne (nekaj dni prej ali pozneje), pri ginekologu pa še nikoli nisem bila, ampak zgleda bo treba iti.
se je kateri že kdaj zgodilo kaj podobnega? kaj bi lahko bilo narobe? vse skupaj me že precej skrbi
natanko 11 dni je bilo vse normalno nato pa se je včeraj spet pojavil rjav izcedek. ne jemljem še KT, menstruacije imam ponavadi še kar točne (nekaj dni prej ali pozneje), pri ginekologu pa še nikoli nisem bila, ampak zgleda bo treba iti.
se je kateri že kdaj zgodilo kaj podobnega? kaj bi lahko bilo narobe? vse skupaj me že precej skrbi
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
slivica napisal/-a:MsN napisal/-a:Kakorkoli, vložek mora bit in to mi gre na živce. Poleg tega je kak peti dan že skoraj 'čisto', potem pa se naslednji dan usuje te rjave gmote in ah ... Res mi para živce, ker potem vse skupaj traja en teden, čeprav je prave krvavitve za okoli tri dni.
Jaz imam čisto isto! Danes pa šok! Pred dvema tednoma sem imela menstruacijo, ki jo imam že od vsega začetka (11 let) redno. KT jemljem 5 let in je vse OK, zmeraj dobim na točno tisti dan. Danes pa kar naenkrat ta rjavi izcedek in to kar precej močan! Sploh ne vem od kod. Kaj se vam tudi to kdaj zgodi??
Lahko, da so KT postale premalo močne zate. Malo popazi na vso stvar, ker v takem primeru, moraš menjati tabletke, ker prešibke seveda niso 100 %.
Ampak pomoje ni panike, če se ti je izcedek pojavil samo enkrat. Mogoče bo najbolje, da pokličeš ginekologinjo in jo vprašaš za nasvet, da ne bo kakšnih neprijetnosti.
-
pika911 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 3. 2008
živjo!
mene pa zanima zakaj vse lahko menstra zamuja?
s fantom sva mela zaščiten sex (kondom) od moj zadnje menstre pa nikol ni poču kondom! zdej pa kr ne dobim in ne dobim menstruacije... mal me je strah! visoka sm 178cm in tehtam oko 57-58 kg... res je da sm v pol leta zgubila 4-5kg ampak ne namerno! pa možna opcija je tut stres! a vm še kei pride na misel? KT ne jemljem...
mene pa zanima zakaj vse lahko menstra zamuja?
s fantom sva mela zaščiten sex (kondom) od moj zadnje menstre pa nikol ni poču kondom! zdej pa kr ne dobim in ne dobim menstruacije... mal me je strah! visoka sm 178cm in tehtam oko 57-58 kg... res je da sm v pol leta zgubila 4-5kg ampak ne namerno! pa možna opcija je tut stres! a vm še kei pride na misel? KT ne jemljem...
-
GoldenEye - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 8. 2008
Hm...ne vem, kaj bi še lahko bil razlog (razen tega, kar si sama navedla). Je pa stres res velik dejavnik - bolj se sekiraš, zakaj zamuja, kasneje bo prišla Jst sm mela lih zdej eno tako krizo. Me je skrbel, čeprav ni bla dolga zamuda... no, ker me je panika grabla, sm šla nardit test, ki je bil negativen; pol čez dva dni, se je pa zadeva uredila. Ful vpliva psiha! Tud izguba teže lahk vpliva... al pa kake ciste na jajčnikih (to sm nekje prebrala). Mogoče kakšno nihanje hormonov? A ti že dolg pa pogosto zamuja? Si pod pritiskom? No, upam, da se zadeva čim prej uredi... če te pa skrbi pa najboljš, da vprašaš ginekologa
-
nastasja - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2005
- Kraj: Maribor
pika911 ne vem kaj ti naj povem, mogoče je res zaradi tega ker si pod stresom.
Samo jaz se nisem nič sekirala, pa ne shujšala pa nič, pa je meni tudi tak zamujala.
Jaz ponavadi dobim menstruacijo, tak na 26 dan. Ta mesec pa sem jo dobila komaj na 37 dan. Tak me je bolelo, da se mi je skoraj zmešalo. Največja fora pa je bila, da je trajala samo 3 dni, ker mam ponavadi 5. Pa tudi jaz ne jemljen KT.
Ah, kdo bi razumel to naše telo....
Samo jaz se nisem nič sekirala, pa ne shujšala pa nič, pa je meni tudi tak zamujala.
Jaz ponavadi dobim menstruacijo, tak na 26 dan. Ta mesec pa sem jo dobila komaj na 37 dan. Tak me je bolelo, da se mi je skoraj zmešalo. Največja fora pa je bila, da je trajala samo 3 dni, ker mam ponavadi 5. Pa tudi jaz ne jemljen KT.
Ah, kdo bi razumel to naše telo....
Some days ... the whole world seems upside down. And then somehow, and probably, and when you least expect it, the world rights itself again.
-
pika911 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 3. 2008
hwala! dons sva s fantom nrdila še test tko da noseča res nism a ne!
pa odločila sva se da bom začela k homeopatinji hodt ker tole je pa že čist preveč grozn! moji seki se je zard homeopatije ffffuuuuullllll lepo uredila tko da jst tut to hočm!
pa odločila sva se da bom začela k homeopatinji hodt ker tole je pa že čist preveč grozn! moji seki se je zard homeopatije ffffuuuuullllll lepo uredila tko da jst tut to hočm!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]