Menstruacija-žensko prekletstvo

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

*srčica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 10. 2005
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a *srčica* » 25. Feb. 2009 15:57

js mam že par mescov zdej spet tabletke, pa me isto boli kot takrt ko jih nism jemala. edina razlika je, da je 2 dni krajša...
glede umivanja je pa tko da ko sm doma, se vsakič ko zamenjam tampon z vodo umijem, ko se pa tuširam pa še z intimnim milom, ko sm pa na faksu, mam pa osvežilne robčke, s tem da preden grem v wc, si vzamem wc papir pa ga zmočim in pol po tem ko uporabim osvežilne robčke si s tistim zmočenim wc papirjem še mal obrišem, ker mam včasih mal neprijetn filing od osvežilnih robčkov. tko da najbol sovražim hodit na javne wcje med menzo, ker porabim ful cajta da se uštimam.
Uporabniški avatar
Skrat potepuh
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 1. 2009
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Skrat potepuh » 25. Feb. 2009 18:26

Sj lahko mal pojamram, a ne?

Boliiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! Oh, ne maram je. OK, ni tok hudo, sam je pa kr. Sam je pa fajn, da mam redno že od začetka. Čeprav krči so se mi pazačel pojavljat šele kake dve leti nazaj. :nixweiss: V srednji sm marsikater dan preležala s povštrom pod trebuhom.
Mogoče bi si pa res morala KT omislit? V teh dneh resno razmišljam o takih stvareh-ti presneti krči!
In pa problemi s prebavo, trebuh mam napihnjen, mozolasta sm, nism si všeč pa kokrkol vzameš, depresija, lenoba, požrešnost. Ah ja, pa tok se je dogajal, d sm že pozabla, d mam menstro tut včasih.
Mi je pa blazno zabavn, ko se moj fant bolj sekira kot jaz. Čim sm mal bleda pa sitna že začne računat, kdaj bo pršla, ko vid, d me trebuh poli, me takoj začne fajn stiskat in tišat k trebuhu, ker ve, da to rabm, skos prav, d naj rajš mal ležim,... Pravi cuker je, ko me kdaj zaskrbljeno gleda in čekira, če sm res v redu, če me zebe ga skrbi, da si ne bom rodil prehladila al pa ko pravi, da je fajn, d jo mam(to in pa široke boke :( ), ker bova mela lahko pol vrtca. :D Ampak boliii...
Oh ja, dost jamranja, hvala za posluh in za prijazne misli že vnaprej :D
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 25. Feb. 2009 18:55

Hehe, prelep del tisto o fantovi skrbi :D Čeprav moj vsaki dan vpraša, če jo še imam ... hmm, kot da je tako težko povezati, da traja malo več kot en dan :lol:

Zdrži, ko bo mimo, boš spet stara ti! Moja že gre h koncu, krčev ni bilo, prebava se ureja, mozolji so pa itak stalnica, m. gor ali dol. Na živce mi gre samo to počasno poslavljanje in rjav izcedek še nekaj dni, ko krvi sploh več ni :roll:

Uboge ženske :D
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 25. Feb. 2009 19:02

Me zanima, kak bi fantje jokali in stokali če bi imeli M.
Za poscat smešno bi bilo :lach: :rofl:
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 25. Feb. 2009 19:08

Ja, verjetno bi razpadli.

In jaz bi vsak dan znova rekla: 'Ajaaa, točno, m. imaš. Sem pozabila.' :D
Black Kitty

Neprebrana objavaNapisal/-a Black Kitty » 25. Feb. 2009 20:22

Ta mesec je čudežno vredu. Nič ne boli, tečna sem manj, mozolji tako kot običajno. Pravi blagoslov, saj enkrat, da je tako, da ne padam skupi, da ni treba me kam pelat, ker so ponavadi premočne bolečine. Aleluja!
nikita-peru
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nikita-peru » 26. Feb. 2009 23:55

jst bi bla pa vsa vesela,samu da bi jo mela...če ne jem kontracepcijskih je sploh nimam...zdj je nimam že 5 mescou...lani je nism pa mela 9 mescou...in zarat tega tut nevem če bom lahku mela otroke,k nimam ovulacije...
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 27. Feb. 2009 9:38

nikita-peru napisal/-a:jst bi bla pa vsa vesela,samu da bi jo mela...če ne jem kontracepcijskih je sploh nimam...zdj je nimam že 5 mescou...lani je nism pa mela 9 mescou...in zarat tega tut nevem če bom lahku mela otroke,k nimam ovulacije...
Ah pomojem ni tko hudo kot si napisala, po nehanju jemanja je jaz tudi več mescev nisem mela. Si šla k ginekologu? Pol ti predpiše tablete za sprožitev menstruacije in to ti pomaga da se ti počasi ciklus spet uredi :wink: Pač potrpljenje je treba. Je pa zoprno, ja.
I laugh at gilded butterflies.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 27. Feb. 2009 10:41

Za lajšanje bolečin med M pomagajo suhe marelice. :)
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2009
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 27. Feb. 2009 10:48

*hox* napisal/-a:Za lajšanje bolečin med M pomagajo suhe marelice. :)

in banane
(s)mej se
nikita-peru
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nikita-peru » 27. Feb. 2009 11:25

jst sm menstro dubla pr 14 in od takrat je pol več nism mela..in sm šla h ginekologu in mi je rekla naj jem kontracepcijske...kaj naj jem kontracepcijske celo življenje al kaj?takrat mi je samu rekla da mam "izgubo menstucije"-nevem kok se točnu reče...lahku bi me na kake preiskave al pa kj poslala al mi pa kake tablete dala ku niso kontracepcijske pa da sprožjo menstro...k bi ful rada zanosila pa nemorm(že 1 leto p pol)...
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 27. Feb. 2009 12:47

a si mogoče močno shujšala? to bi bil lahko razlog za izgubo M.
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 27. Feb. 2009 12:55

nikita-peru, zahtevaj preiskave!
Moji sošolki se je isto zgodilo, pri 16h je še ni imela pa ji je dala zdravnica tablete, potem pa je šla na preiskave in so ji ugotovili, da ima maternico veliko kot deklica pred puberteto. To so zelo resne zadeve.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 27. Feb. 2009 12:56

moja tetka je pa danes prišla. lahko bi počakala par dni. :P
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 27. Feb. 2009 12:58

rammsteingirl napisal/-a:moja tetka je pa danes prišla. lahko bi počakala par dni. :P

Prekrižani plani za soboto, a (kolkor sm razbrala iz postov ;))?

Jaz pravim, naj raje pride, bo seks že počakal :D

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov