Menstruacija-žensko prekletstvo

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 19. Nov. 2008 22:27

Pr men je skos tko k si ti opisala. Pomoje to ni nč narobe ;) Drgač pa jemljem KT :?
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 19. Nov. 2008 22:41

Če jemlješ kt, pa je zgodba drugačna. Pokliči h ginekologu in vprašaj. Že zavoljo miru in zaščite.
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 20. Nov. 2008 7:59

No mene je pa moja draga mennstruacija spravila včeraj na urgenco..zvečer so se začel krči (7 dan menstruacije) in ni mi pomagal nalgesin, ki mi ponavadi že po eni tableti prime in je kul za celo menstro..no včer sm spila enega in pol še polovičko in ni prijel...po dveh urah zvijanja in joka, so me odpelal na urgenco po inekcijo v rit, dva lekadola in dam. Zdravnik ni mogel verjeti, da imam menstro po 16 dni..par dni premora in spet 16 dni..in da moja ginekologinja NIČ ne naredi...grem zdele k njej..me prov zanima kaj bo....ker po njenem to ni nič takega :roll:
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 20. Nov. 2008 9:07

Ni me hotla vzet, mislim neverjetno...nej pridm jutr. K sm pa vprašala, kaj nej nardim če me bo spet bole..prid jutr :roll:
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 20. Nov. 2008 9:22

V takih primerih se moraš zavedat, da je tvoja pravica biti spoštvljivo obravnavana in pravilno obdelana in naj ti ne bo odveč težit. Če ne gre drugače, se nariši tam, zateži in povej, da boš podala pritožbo zoper njo.

To, da se ji dvotedenska menstruacija zdi normalna ni normalno. :stupid:
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 20. Nov. 2008 9:37

Sej sem bila tam...pa me je setra odslovila...drgač js skoz težim, kličem, hodim tja..pa ni nič...dala mi je ene tablete 3 mesce nazaj, ki kao uravnavajo menstro..pa je sam še slabš...ko sem jo pol klicala, da ni nič bol mi je rekla, da midve zdaj spobavava različne stvari...mislim, kot nek poskusni zajček sm...men se pa že meša :cry:
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 20. Nov. 2008 9:51

Žal je tako, ja, da je tablete treba pol iskat. Kar enim aše drugim ne, zato probavaš dokler ne najdeš ta pravih. Je pa klinc se počutit kot poskusni zajček.
Te je ginekologinja poslala še kam na preiskave? Se mi zdi, da bi blo prav še ostale zadeve: kri, ščitnico, jetra,...
Dva tedna krvavitev pač ni normalno, no.
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 20. Nov. 2008 10:04

Ne nič..samo ultrazvok je nardila par mescev nazaj in je blo vse baje ok. Ja sej js to vm, da ni normalno, sam nevem kako njej to dopovedat :evil:
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 20. Nov. 2008 10:14

Pa če bi preprosto zamenjala ginekologa?
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 20. Nov. 2008 10:38

Ja ona je edina v kraju, poleg še ene privat, kjer me pa noče vzet, ker majo že vse zaseden...
Evo inekcija je popustila in me spet boli, tko da sm klicala in sm direkt ginekologinjo dobila in me bo vzela...mislim, a mora človk že skor umerat od bolečin, da ga kkšn porajta :roll:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 20. Nov. 2008 10:51

Pejt kam drugam k ginekologu. Pa tud če se je treba peljat. Js se nebi zafrkavala s takimi stvarmi. Če se ne moreš sama peljat, naj te starši/kolegica/fant. Če greš k ginekologu v kliničnega, pa če rečeš da je nujno si lahko že danes ali pa jutri na vrsti. Naj ti razdalja ne bo ovira- ne pri takih stvareh.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 20. Nov. 2008 12:18

No sej zdej me je vzela, najdla je cisto, dala mi je neke tablete, ki naj bi ustavile menstro in še ene za bolečine, kri dat..če cista ne bo zginila pa v kliničnega...mislim, sej ne da nebi skoz težila, da je neki narobe..šele k neki najde pol se zbudi...zadnjič to ni bilo nič takega, danes je pa vsa panična. super res :roll:
Uporabniški avatar
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 3. 2007
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a gregalina » 02. Dec. 2008 17:25

Zdaj bom napisala nekaj v imenu moje prijatlce: pred 2 tednim je mela menstruacijo. Uporabla je male OB tampone in šla z mano in kolegom zvečer malo ven. Seveda smo se ga napili (ne preveč). Ko je prišla domov, je s svojim fantom sexala. Zdaj se pa ne spomne, ali je dala tampon ven ali ne... :eek:

Kakšne so lahko posledice, če ti ostane not? To je že zdaj 2 tedna od tega :? Pa po tistem sta pol še enkrat sexala.

:?: :!:
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 02. Dec. 2008 18:21

Posledice so lahko katastrofalne (in ne delam panike!), če je tampon res še v nožnici. Tampone je treba redno menjavati ravno zaradi higiene in morebitnih okužb, zato ji lepo povej, naj gre h ginekologu, in to čim prej, da za vsak slučaj preveri kako in kaj.
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 02. Dec. 2008 19:17

Če je tampon še v nožnici, lahko povzroči sindrom toksičnega šoka, ki je smrtno nevaren. Zato naj gre raje hitro h ginekologu.
Sicer mi pa ni jasno, kako lahko nekdo pozabi tampon v nožnici in ima spolni odnos? Tudi če je pijača "kriva". A je sploh možno, da ima ženska tampon v sebi in ga ne čuti med odnosom? Pa tole zadnje resno sprašujem, ker si ne morem predstavljat kako se ti to lahko zgodi. :?

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov