Menstruacija-žensko prekletstvo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
blue eye - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2005
Joj men pa zamuuuja in to ful..mogla bi jo dobit okrog 13.oktobra, nato sm šla pa na potovanje, in je do včerej, ko sem prišla domov še nimam
Jest upam, da je to zarad "stresa"-tistega pred samim potovanjem, in tistega v službi, pol pa zarad spremembe okolja.
Me pa kr mal stiska, sam vem da ni nič narobe, ker vedno poskrbim za zaščito in ful merkava no ja ta teden še počakam, da se spet privadim nazaj na našo klimo, potem bomo pa ukrepal
Jest upam, da je to zarad "stresa"-tistega pred samim potovanjem, in tistega v službi, pol pa zarad spremembe okolja.
Me pa kr mal stiska, sam vem da ni nič narobe, ker vedno poskrbim za zaščito in ful merkava no ja ta teden še počakam, da se spet privadim nazaj na našo klimo, potem bomo pa ukrepal
Za dežjem vedno posije sonce!!
-
blue eye - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2005
Tamarra* napisal/-a:^^ Čimprej idi po test, pomoje nikoli ne moreš biti ziher Ker to je pa res že dosti, pa zdaj se še da rešit.. pa sporoči kako bo..
Ja 2 tedna zamuja, sam sm skor 80% prepričana da ne more biti nič, če pa je pa pač je bom v tem tednu delala test, pa sporočim
Za dežjem vedno posije sonce!!
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
Jst jo mam trenutno in pred tednom dni sm se hvalla da jst pa nimam nevem kašnih krčou ob M in tko dalje. In danes smi vrača za use nazaj.
Pohvalaaa, se držim brez moje "konjske" tablete ketonal (tko ji kolegica pravi ), sam nevem če bom še dougo
Pohvalaaa, se držim brez moje "konjske" tablete ketonal (tko ji kolegica pravi ), sam nevem če bom še dougo
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Mene je po štirih mescih brez najave doletela dons. In mi že pokvarla dan , šele prot večeru sm se mal h seb spraula. Upam, da mi ta mesc saj mal prizanese.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
Med menstruacijo nosim čim bolj "bombažne" vložke. Tudi une debele Vir. Da ja koža diha.
Pa mi v torek, ko mi vložkov v službi zmanjka, posodi sodelavka Always in se je spodaj vse skuhalo in vnelo.
Vse je živo roza, otečeno in boleče. Če ne bo boljše, grem po fešti h ginekologu.
Pa mi v torek, ko mi vložkov v službi zmanjka, posodi sodelavka Always in se je spodaj vse skuhalo in vnelo.
Vse je živo roza, otečeno in boleče. Če ne bo boljše, grem po fešti h ginekologu.
Imaš, da me vikaš!
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
uf, meni pa ni do kakšnih vir vložkov, res mi delujejo kot plenice. sama tako vztrajam pri always.
- Gost
trapa napisal/-a:Med menstruacijo nosim čim bolj "bombažne" vložke. Tudi une debele Vir. Da ja koža diha.
Jaz sem okoli 7 leta uporabljala always vložke, nikoli ni bilo nobenih težav, potem pa sem lani zaradi težav z vnetji prešla na bombažne natura femina (Tosamini izdelki) in če od takrat slučajno nimam teh pri roki in jih nadomestim z always, ga snamem s hlačk po pol ure, ker me vse srbi in peče. Ne vem, ali sem postala tako občutljiva tam doli, ampak če bi morala zdaj živeti z vložki always, bi med m. znorela, čeprav sem jih prej neznansko hvalila.
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
jaz mam sledeč problem... pogosto me že kr kakšen teden pred menstruacijo boli trebuh, sem razdražljiva, tečna itd. skratka pms, ki traja kar dolgo obdobje, kar me malo moti. a katera ve, kaj pomaga proti temu? Kontracepcijskih tablet ne smem jemati zaradi težav s hormoni. a obstajajo kakšne druge, bolj naravne tablete, ki bi pomagale?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov