Menstruacija-žensko prekletstvo

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 7. 2007
Kraj: purple claud

Neprebrana objavaNapisal/-a LoveLy* » 01. Nov. 2008 11:11

no jaz pa danes pričakujem M,ker sem si zdaj podalšala za 1 teden...in upam da bo prišla točno..drugače bom spet živčkala :oops:
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 01. Nov. 2008 19:45

Joj men pa zamuuuja in to ful..mogla bi jo dobit okrog 13.oktobra, nato sm šla pa na potovanje, in je do včerej, ko sem prišla domov še nimam :eek:

Jest upam, da je to zarad "stresa"-tistega pred samim potovanjem, in tistega v službi, pol pa zarad spremembe okolja.

Me pa kr mal stiska, sam vem da ni nič narobe, ker vedno poskrbim za zaščito in ful merkava :( no ja ta teden še počakam, da se spet privadim nazaj na našo klimo, potem bomo pa ukrepal :?
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 01. Nov. 2008 19:50

^^ Čimprej idi po test, pomoje nikoli ne moreš biti ziher :? Ker to je pa res že dosti, pa zdaj se še da rešit.. pa sporoči kako bo..
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 01. Nov. 2008 19:56

Tamarra* napisal/-a:^^ Čimprej idi po test, pomoje nikoli ne moreš biti ziher :? Ker to je pa res že dosti, pa zdaj se še da rešit.. pa sporoči kako bo..

Ja 2 tedna zamuja, sam sm skor 80% prepričana da ne more biti nič, če pa je pa pač je :wink: bom v tem tednu delala test, pa sporočim
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 03. Nov. 2008 15:23

Jst jo mam trenutno in pred tednom dni sm se hvalla da jst pa nimam nevem kašnih krčou ob M in tko dalje. In danes smi vrača za use nazaj.
Pohvalaaa, se držim brez moje "konjske" tablete ketonal (tko ji kolegica pravi :D), sam nevem če bom še dougo :(
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 03. Nov. 2008 20:03

Mene je po štirih mescih brez najave doletela dons. In mi že pokvarla dan :? , šele prot večeru sm se mal h seb spraula. Upam, da mi ta mesc saj mal prizanese.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 05. Nov. 2008 17:37

No pa le ne bomo zibal, hvalabogu, ali pa pač ne :P
Uporabniški avatar
Afrodita
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 1. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Afrodita » 05. Nov. 2008 19:05

jao.....danes jo mam tretji dan....pa kr teče pa teče pa teče. pa buli ful. upam da čimprej mine, ker tole je za zjokat :cry:
Uporabniški avatar
Afrodita
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 1. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Afrodita » 05. Nov. 2008 19:05

jao.....danes jo mam tretji dan....pa kr teče pa teče pa teče. pa buli ful. upam da čimprej mine, ker tole je za zjokat :cry:
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 05. Nov. 2008 22:21

A kakšne težave na sploh z M ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 06. Nov. 2008 18:04

p!ka napisal/-a:A kakšne težave na sploh z M ?

:?:
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 07. Nov. 2008 9:29

Med menstruacijo nosim čim bolj "bombažne" vložke. Tudi une debele Vir. Da ja koža diha.
Pa mi v torek, ko mi vložkov v službi zmanjka, posodi sodelavka Always in se je spodaj vse skuhalo in vnelo.

Vse je živo roza, otečeno in boleče. Če ne bo boljše, grem po fešti h ginekologu. :?
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 07. Nov. 2008 13:41

uf, meni pa ni do kakšnih vir vložkov, res mi delujejo kot plenice. sama tako vztrajam pri always.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 07. Nov. 2008 13:57

trapa napisal/-a:Med menstruacijo nosim čim bolj "bombažne" vložke. Tudi une debele Vir. Da ja koža diha.
Pa mi v torek, ko mi vložkov v službi zmanjka, posodi sodelavka Always in se je spodaj vse skuhalo in vnelo.

Vse je živo roza, otečeno in boleče. Če ne bo boljše, grem po fešti h ginekologu. :?

Jaz sem okoli 7 leta uporabljala always vložke, nikoli ni bilo nobenih težav, potem pa sem lani zaradi težav z vnetji prešla na bombažne natura femina (Tosamini izdelki) in če od takrat slučajno nimam teh pri roki in jih nadomestim z always, ga snamem s hlačk po pol ure, ker me vse srbi in peče. Ne vem, ali sem postala tako občutljiva tam doli, ampak če bi morala zdaj živeti z vložki always, bi med m. znorela, čeprav sem jih prej neznansko hvalila.
Uporabniški avatar
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 09. Nov. 2008 17:45

jaz mam sledeč problem... pogosto me že kr kakšen teden pred menstruacijo boli trebuh, sem razdražljiva, tečna itd. skratka pms, ki traja kar dolgo obdobje, kar me malo moti. a katera ve, kaj pomaga proti temu? Kontracepcijskih tablet ne smem jemati zaradi težav s hormoni. a obstajajo kakšne druge, bolj naravne tablete, ki bi pomagale?

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov