Menstruacija-žensko prekletstvo

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 24. Okt. 2008 11:40

evo, M je prišla že včeraj zvečer - pohvalno :)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 24. Okt. 2008 11:41

rammsteingirl napisal/-a:evo, M je prišla že včeraj zvečer - pohvalno :)

moja pa dons ponoč.. čeprov bi mogla bit že učeri zjutri in je full šibka.. :?
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 24. Okt. 2008 17:15

~NIA~ napisal/-a:
rammsteingirl napisal/-a:evo, M je prišla že včeraj zvečer - pohvalno :)

moja pa dons ponoč.. čeprov bi mogla bit že učeri zjutri in je full šibka.. :?

~NIA~ sej a ne jemleš ti KT? Če si jih redno jemala pol je najbrž use kul. Jst sem mela tud enkrat ful šibko, pa še mal mi je zamujala..in sem šla do ginekologinje uprašat mal, pa je rekla da je čist možen da je kakšna M. umes zelo šibka, da je skor ni..ampak nej usejen nardim test za usak slučaj- sem ga in je bil negativen :) .
Uporabniški avatar
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 27. Okt. 2008 14:35

jst mam pa naslednji problem. moja mentruacija je precej redna (27-32 dni), med izpitnim obdobjem pa se mi je zgodilo, da sem jo dobila na 20 dni. mal me je panika, ampak sem rekla - ok, zagotovo je kriv stres, izpiti pa to in je malce neurejen ciklus verjetno posledica tega. no in potem sem jo zdej spet dobila na 21 dni. klicala sem ginekologinjo, ki je rekla, da naj se ne razburjam preveč, da je to še vedno lahko posledica stresa in da je tko in tko normalen ciklus od 21 - 35 dni, torej sem itak še v okviru tega oz. na meji.
mene pa še vseen mal skrbi. se je kateri, ki ima sicer redno menstruacijo že zgodilo, da jo je kr naenkrat dobila na tako malo dni? je mogoče lahko to tut posledica tega, da sem se v zadnjem času mal zredila?
Uporabniški avatar
Googi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Googi » 27. Okt. 2008 15:39

mary-kate and ashley bigg napisal/-a:jst mam pa naslednji problem. moja mentruacija je precej redna (27-32 dni), med izpitnim obdobjem pa se mi je zgodilo, da sem jo dobila na 20 dni. mal me je panika, ampak sem rekla - ok, zagotovo je kriv stres, izpiti pa to in je malce neurejen ciklus verjetno posledica tega. no in potem sem jo zdej spet dobila na 21 dni. klicala sem ginekologinjo, ki je rekla, da naj se ne razburjam preveč, da je to še vedno lahko posledica stresa in da je tko in tko normalen ciklus od 21 - 35 dni, torej sem itak še v okviru tega oz. na meji.
mene pa še vseen mal skrbi. se je kateri, ki ima sicer redno menstruacijo že zgodilo, da jo je kr naenkrat dobila na tako malo dni? je mogoče lahko to tut posledica tega, da sem se v zadnjem času mal zredila?

Jaz imam skoraj vedno redno tam nekje 29 - 31 dni pa sem jo med izpitnim (oz. ravno po) dobila 8 dni kasneje... zdaj , če bo vse v redu bi jo morala dobiti čez 5 dni. Ne sekiraj se preveč, če ti je ginekologinja rekla, da je v redu, mora bit. Mogoče si jo pa prej dobila tudi zato, ker si se obremenjevala s tem kdaj jo boš pa ta mesec dobila.
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 27. Okt. 2008 18:05

Googi napisal/-a:
mary-kate and ashley bigg napisal/-a:jst mam pa naslednji problem. moja mentruacija je precej redna (27-32 dni), med izpitnim obdobjem pa se mi je zgodilo, da sem jo dobila na 20 dni. mal me je panika, ampak sem rekla - ok, zagotovo je kriv stres, izpiti pa to in je malce neurejen ciklus verjetno posledica tega. no in potem sem jo zdej spet dobila na 21 dni. klicala sem ginekologinjo, ki je rekla, da naj se ne razburjam preveč, da je to še vedno lahko posledica stresa in da je tko in tko normalen ciklus od 21 - 35 dni, torej sem itak še v okviru tega oz. na meji.

Jaz imam skoraj vedno redno tam nekje 29 - 31 dni pa sem jo med izpitnim (oz. ravno po) dobila 8 dni kasneje... zdaj , če bo vse v redu bi jo morala dobiti čez 5 dni. Ne sekiraj se preveč, če ti je ginekologinja rekla, da je v redu, mora bit. Mogoče si jo pa prej dobila tudi zato, ker si se obremenjevala s tem kdaj jo boš pa ta mesec dobila.

samo, a ni tak, da se zaradi stresa ciklus prej poveča in ne zmanjša. :? (mislim reči, da jo zaradi stresa dobiš pač kasneje kot je pričakovano...)
Uporabniški avatar
Googi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Googi » 27. Okt. 2008 18:29

gaby_ napisal/-a:samo, a ni tak, da se zaradi stresa ciklus prej poveča in ne zmanjša. :? (mislim reči, da jo zaradi stresa dobiš pač kasneje kot je pričakovano...)

Jaz mislim, da stres "zmoti" tvoj ciklus, na posameznico pa to različno deluje. Vsaj tako si to predstavljam. :gruebel:
Uporabniški avatar
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 27. Okt. 2008 20:08

stres baje deluje ali tako ali drugače. sicer pa upam, da se mi cikel uredi ...
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 27. Okt. 2008 20:54

OMG!Hvala ti za to temo :twisted: Joj se bom lahk tu spucala ko me napade!Uf!Bo vsaj moj revček malo prikrajšan za moje godrnjanje in črnogledo doživljanje sveta.Uf,kje sm bla prejš teden da te teme nism opazla,ko bi mi nekej takega pasalo.Sam bom zihr vsakih 15 minut gor hodla,ko mi bo jakoooo hudo i težko.I kdo bolš razume žensko ko jo napade to KRVAVO ŽENSKO PREKLESTVO kot ženska?
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
Uporabniški avatar
beretta
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a beretta » 30. Okt. 2008 22:14

A mate ve k jeste KT tud ful bl šibko pa krajšo kt recimo preden ste jih začele jest?
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LanaMaxim » 31. Okt. 2008 10:34

Ja, to je normalno. Pa tud bolečine so lahko manjše. Moja je zdaj krajša pa še šibkejša.
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 31. Okt. 2008 11:11

Jeej, jaz pa sem jo končnoo dobila, prvič se je res veselim, ker sem že mela občutek, da je ne bo :( :D
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
sleepyheadgirl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 8. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a sleepyheadgirl » 31. Okt. 2008 13:45

tut js sm se je prvič razveselila, pol pa...
Gymnastics tells you no. All day long. It mocks you over and over again. Telling you- you're an idiot.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 31. Okt. 2008 18:37

beretta napisal/-a:A mate ve k jeste KT tud ful bl šibko pa krajšo kt recimo preden ste jih začele jest?

ja, ko sem imela KT, je bila šibkejša. sedaj po prenehanju je pa spet malo močnejša, pa zaenkrat še ni sile, kot pred začetkom jemanja.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 31. Okt. 2008 19:01

beretta napisal/-a:A mate ve k jeste KT tud ful bl šibko pa krajšo kt recimo preden ste jih začele jest?

Nič krajšo, niti šibkejšo (sicer js nikoli nisem imela močne menstre). Ostala je enaka, zato se včasih sprašujem, ali tabletke sploh delujejo name?

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov