Menstruacija-žensko prekletstvo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
spelaspela - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 8. 2008
- Kraj: Ljubljana
*little girl* napisal/-a:no, jaz mam pa takle problem: M mi zamuja že dober teden in počasi pričenjam zganjat paniko. ponavadi pride točno (30-33dan), sedaj pa kar precej zamuja. res je, da sem kaka 2tedna nazaj fasala vnetje mehurja, ki se je vleklo skoraj en teden. KT ne uporabljam, med sexom sem vedno zaščitena in mislim da se v tej smeri nimam nič za bat. ali je možno, da mi M zamuja zaradi vnetja mehurja??
če je imela mogoče katera že tak problem, prosim kakšen nasvet hvala
veš pa da mam jest verjetno iste probleme...isto men zamuja uporabljam redno kondome...
mam pa ful probleme z maternico (zadnje par dni me tko boli da nism mogla met normalnga sexa:S)sva mogla nehat ker me je tok bolel...
se mi pa dozdeva da mam tut jest vnetje mehuraja ker res hodim na wc skoz:S
-
spelaspela - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 8. 2008
- Kraj: Ljubljana
*little girl* napisal/-a:no, jaz mam pa takle problem: M mi zamuja že dober teden in počasi pričenjam zganjat paniko. ponavadi pride točno (30-33dan), sedaj pa kar precej zamuja. res je, da sem kaka 2tedna nazaj fasala vnetje mehurja, ki se je vleklo skoraj en teden. KT ne uporabljam, med sexom sem vedno zaščitena in mislim da se v tej smeri nimam nič za bat. ali je možno, da mi M zamuja zaradi vnetja mehurja??
če je imela mogoče katera že tak problem, prosim kakšen nasvet hvala
veš pa da mam jest verjetno iste probleme...isto men zamuja uporabljam redno kondome...
mam pa ful probleme z maternico (zadnje par dni me tko boli da nism mogla met normalnga sexa:S)sva mogla nehat ker me je tok bolel...
se mi pa dozdeva da mam tut jest vnetje mehuraja ker res hodim na wc skoz:S
-
*little girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 5. 2008
- Kraj: Where the streets have no name
no, jaz mislim da nimam problemov z maternico, sem pa imela kar hudo vnetje mehurja (pojavila se mi je tudi kri v urinu), trajalo je pa več kot en teden. M bi morala dobiti pred več kot enim tednom (takrat se mi je tudi dogajalo vnetje). tudi jaz vedno uporabljam kondom (čeprav nama je prejšnji mesec počil,ampak sem imela normalno M!!). mogoče je moja skrb odveč, ampak me to že res živcira.
če imaš pa probleme z maternico pa pojdi k zdravniku, da se pozdraviš...v prihodnosti jo boš še vrjetno rabila
če imaš pa probleme z maternico pa pojdi k zdravniku, da se pozdraviš...v prihodnosti jo boš še vrjetno rabila
- Gost
Čakaj, čakaj - kondom je počil, pa nisi šla po urgentno tabletko? Če si po tem odnosu vseeno dobila m., to še ni dokaz, da nisi zanosila. Naredi test!
-
ja, kondom je počil, ampak sva to takoj opazila, tako da sva končala s sexom. tipu pa nikoli ne pride v meni, ampak da penis vedno ven preden mu pride. počakala bom do konca tedna in čakala na čudež...če pa M ne bo, bom pa seveda naredila test.
-
ženska - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 10. 2005
- Kraj: Prelepa Gorenjska
MsN napisal/-a:Čakaj, čakaj - kondom je počil, pa nisi šla po urgentno tabletko? Če si po tem odnosu vseeno dobila m., to še ni dokaz, da nisi zanosila. Naredi test!
Zanositev kljub menstruaciji je ZELO redek pojav. Če je menstruacija normalno močna, ni panike!
-
ja, prejšnji mesec (po tem ko je počil kondom in ni prišlo do izliva semena) sem imela normalno M. je pa problem ta mesec, ker je sploh nimam... naredila sem test, ki je pokazal -. tako, da ne vem. res je, da nimam prav redne M, ampak nikoli mi ni še zamujala več ko 1teden..
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
verjetno še psiha dela svoje.
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Menstruacija ni kot kontracepcija in ne pomeni, da če se takrat lušči maternična stena, da ni možno zanosit. Možnosti so. Spermiji določen čas preživijo v maternici in lahko pride tudi do oploditve.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Kika napisal/-a:čbela napisal/-a:kakšne so možnosti zanositve, če imaš nezaščiten spolni odnos v času menstruacije?
odvisno tudi od dolžine tvojega ciklusa. če imaš zelo kratkega, se večje, če pa dolgega pa manjše.
Točno tako.
Kot je že Snow flake napisala, spermiji določen čas preživijo v telesu (do 5 dni, se mi zdi), tako da lahko pride do naknadne oploditve, če bi imela zgodnjo ovulacijo.
Menstruacija pa nastopi od 12-17 dni po ovulaciji, seveda če ni prišlo do oploditve.
Zdaj pa malo preračunaj.
-
bLack&white - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2008
- Kraj: Koper***
čbela napisal/-a:kakšne so možnosti zanositve, če imaš nezaščiten spolni odnos v času menstruacije?
niso ravno velike, vendar so. raje ne tvegaj.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
trenutno čakam na M ... te dni enkrat bi morala priti.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov