Menstruacija-žensko prekletstvo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
jaa, na živce mi gre! in zadnje leto mam tudi ful močno in ful me boli (jajšniki in ledvice) - prej pa 4 leta nikoli bolelo ...
bom šla kr po tabletke, tudi če ne seksam , samo zradi tega da ne bom mela tako močne in da je ne bom mela na faking 21 dni
a kera pozna kakšno domače zdravilo proti bolečinam? že cel dan me boli za umret, tablete ne pomagajo nič, prej sem si dala tople obkladke na trebuh pa tudi nobenega učinka
bom šla kr po tabletke, tudi če ne seksam , samo zradi tega da ne bom mela tako močne in da je ne bom mela na faking 21 dni
a kera pozna kakšno domače zdravilo proti bolečinam? že cel dan me boli za umret, tablete ne pomagajo nič, prej sem si dala tople obkladke na trebuh pa tudi nobenega učinka
Let's swim to the moon .....
-
beretta - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2008
Libido. napisal/-a:jaa, na živce mi gre! in zadnje leto mam tudi ful močno in ful me boli (jajšniki in ledvice)
evo enake probleme mam js že celo poletje... pa še en čudn izcedek povrhu... Najbl mi gre na živce k vem da se nekej dogaja v men, ginekologinja bo pa spet vsa flegma... Bom pa tud js probala s KT, pol bom pa vidla...
-
LoveLy* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: purple claud
hm....meni se je kljub jemanju KT pojavila 1 dan kasneje..hehe...no sicer se mi je to že 1x zgodilo...hm...pač...telo dela po svoje.
drugače pa mam jaz kljub jemanju KT bolečo menstruacijo...recimo prvi dan malo...drugi dan so bolečine hude..pol tretji dan pa odvisno..mogoče kak rukar bolečine drugače je pa OK...mah..kaj čemo..
drugače pa mam jaz kljub jemanju KT bolečo menstruacijo...recimo prvi dan malo...drugi dan so bolečine hude..pol tretji dan pa odvisno..mogoče kak rukar bolečine drugače je pa OK...mah..kaj čemo..
- lady gumica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 11. 2007
Proti bolečinam je meni zelo pomagal kamiličin čaj in to zelo močan (ene tri do štiri vrečke na 2 dl vode)pa topli obkladki. Ene sem si naredila tako da sem sol segrela v posodi in jo polila z malo kisa in zavila v brisačo, to sem pol položla na predel jajčnikov včasih tud ledveni del. Ampak zmeraj sem vzela še kake tablete npr naklofen ali oa nalgesin.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Jupijaje, men zamuja že za dve rundi ...
Očitno se bom mogla spet narisat na un stoučk, dožvet neprijetnost ultrazvoka, na konc bo pa odgovor moja psiha (no, upam, da "samo" to).
Očitno se bom mogla spet narisat na un stoučk, dožvet neprijetnost ultrazvoka, na konc bo pa odgovor moja psiha (no, upam, da "samo" to).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
lady gumica napisal/-a:Proti bolečinam je meni zelo pomagal kamiličin čaj in to zelo močan (ene tri do štiri vrečke na 2 dl vode)
Kamilični čaj? Ok, sej proti bolečinam pomaga, vendar naj se kamilični čaj nebi bil v času menstruacije, ker kamilice pospešujejo krvavitve.
Aloha napisal/-a:Jupijaje, men zamuja že za dve rundi ...
Ravno zdej sem nekaj iskala in vidla, da naj bi ognjič pomagal sprožiti izostalo mesečno perilo, tako da če se ti da, si naredi pripravek. Kaj pa je vzrok izostanku, pa vprašanje. Lahko je psihične narave lahko pa je problem kje s kakšno cistico na jajčniku al pa kaj, kar ne poznam. Tko da, nč panike delat, če se ti zdi, da je potrebno, lahko tud test narediš.
-
Aloha - Cosmopsiho
Ne, sej ne delam panike. Se mi je že kdaj zgodiu daljši dopust med eno in drugo "rundo", ampak je biu uzrok u prevelki obremenitvi, dieti, hudmu stresu in sekiranciji (ne use naenkrat ).
Zdej pa nč od naštetga ni tko izrazito, na ultrazvoku sm bla enkrat pozn pomlad, tko da upam, da se ni u tem cajtu kej nardil.
Zdej pa nč od naštetga ni tko izrazito, na ultrazvoku sm bla enkrat pozn pomlad, tko da upam, da se ni u tem cajtu kej nardil.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Sekhmet - Debatorica
- Na forumu od: 12. 2. 2008
- Kraj: Trbovlje
Js bi si kr oddahnila, če bi me kak mesec preskočila, tko pa ta baraba potrka na moja vrata vsak mesec, točna je kot ura in potem plešem s ketonali in voltareni...uihiii
Drgač pa držim pesti zate, da je vse kul, louhi
Drgač pa držim pesti zate, da je vse kul, louhi
Ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat!
-
Aloha - Cosmopsiho
Ah, sej me veseli, da me že od julija ni zvil, ampak met jo je pa usen treba, ne glede na neušečnosti, k mi jih prnaša.
Bo, bo, hvala .
Bo, bo, hvala .
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Jst pa skor nimam menstruacije, odkar mam KT Dobim jo zmer čist točno, skor do ure, mam jo pa res mal, tok mal, da bi lahko mela kr dnevne vložke, ampak jst prisegam na tampončke, une čist ta mini, k so kao sam za na konc. Bolečin pa tud nikol nimam, sploh ne vem, da jo mam no. Sm vprašala ginek., če je to ok, pa prav, da je
-
ipomea - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 8. 2008
Snow flake napisal/-a:lady gumica napisal/-a:Proti bolečinam je meni zelo pomagal kamiličin čaj in to zelo močan (ene tri do štiri vrečke na 2 dl vode)
Kamilični čaj? Ok, sej proti bolečinam pomaga, vendar naj se kamilični čaj nebi bil v času menstruacije, ker kamilice pospešujejo krvavitve.Aloha napisal/-a:Jupijaje, men zamuja že za dve rundi ...
Ravno zdej sem nekaj iskala in vidla, da naj bi ognjič pomagal sprožiti izostalo mesečno perilo, tako da če se ti da, si naredi pripravek. Kaj pa je vzrok izostanku, pa vprašanje. Lahko je psihične narave lahko pa je problem kje s kakšno cistico na jajčniku al pa kaj, kar ne poznam. Tko da, nč panike delat, če se ti zdi, da je potrebno, lahko tud test narediš.
Ali ni dovolj, da bolečine izginejo? Meni je pomagal tudi čaj z janežem in kumino pa materina dušica... ponavadi sem ga pila že kakšen dan pred predvideno menstruacijo in je bilo veliko bolje
Zdaj sicer nimam več bolečih menstruacij, včasih pa sem jih imela, sploh prva dva dni bi takrat najraje v postelji preležala.
No, potem sem precej spremenila prehrano in so se mi tudi menstruacije uredile.
Aja, glede nerednih M pa pomaga tudi hren in svetlinovo olje (le-ta tudi izboljšuje videz kože preverjeno
-
*little girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 5. 2008
- Kraj: Where the streets have no name
no, jaz mam pa takle problem: M mi zamuja že dober teden in počasi pričenjam zganjat paniko. ponavadi pride točno (30-33dan), sedaj pa kar precej zamuja. res je, da sem kaka 2tedna nazaj fasala vnetje mehurja, ki se je vleklo skoraj en teden. KT ne uporabljam, med sexom sem vedno zaščitena in mislim da se v tej smeri nimam nič za bat. ali je možno, da mi M zamuja zaradi vnetja mehurja??
če je imela mogoče katera že tak problem, prosim kakšen nasvet hvala
če je imela mogoče katera že tak problem, prosim kakšen nasvet hvala
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov