Menstruacija-žensko prekletstvo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jaz jo bom mela nasednji teden
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
jaz bi jo tudi že morala dobiti.
-
crnolaska - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 8. 2007
- Kraj: Dolenska
mene pa neki zanima..namreč tabletke jemlem že dobro leto, in odkar jih jemlem, so moje menstruacije normalne oz. šibke..pred jemanjem sem imela pa zelo močne...zdaj zadna dva meseca imam pa spet močne menstruacije, tak kot sem imela pred jemanjem tabletk..in zdaj mi ni nč več jasno...kako je to možno?
-
evo, sedaj ko pa jo imam, me pa boliiiiiiii pa še ful močna je
-
mene ful boli zadaj, tam kjer so ledvica.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
rammsteingirl napisal/-a:evo, sedaj ko pa jo imam, me pa boliiiiiiii pa še ful močna je
heh .. jst sm jo tudi boli ... lih ko sm delala .. in me je takoooo trebuh bolel ampak vseeno - tokrat sem vesela da me boli, samo thanks god da sm jo dobila!!
Let's swim to the moon .....
-
sixty - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
- Kraj: Bled
jst bi jo mogla že učer dobit pa je tud še dans nimam
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
-
_ninchyka_ - Debatorica
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: *paradiž*
evo pa je šla še zadna tabletka zdej pa spet v pričakovanju M hjaoo pa se mi zdi kt da sm lih učeri mela (ja no, sej do srede je še kr neki časa) ne vem zka se je ta tetka odločla, da bo kr usak mesec hodla na obisk, lah bi tk enkrat na pol leta pršla pa bi blo čist kul, heh
Kdor išče nebesa na zemlji je med zemljepisom spal
- lady gumica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 11. 2007
missy* napisal/-a:a kero kdaj ful kriz boli med M? mene vse boli, kriz, medenica, stegna,...
Ja mene.Včasih me ze par dni prej preden jo dobim.
Ampak zadnje par mesec me ne več tako zelo kot me je včasih. Včasih me je pa ful bolelo vse.
Pa do nedavnega sem mela ful močne M,je včasih ker lilo z mene, zdaj so pa čisto normalne ratale(upam da bojo take ostale).
-
*kayka* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
- Kraj: Kranj
js mam pa filing k da je sploh neb mela, mislm, že skos sm mela ful šibko, k sm začela KT jemat so se mi ful grozni krči pojavl, pa dost močna je bla, zj mam pa Yasminelle, pa je skoraj nimam, fuuul mal, že prvi dan mam tolk šibko, da se mi niti tampona ne splača not dat pol pa drug dan je skorej že nimam in to je to, pa še krči so zginl odkar te tablete jemlem
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]