Menstruacija-žensko prekletstvo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
jemina napisal/-a:Joj jz mam dans filing, da bom izkrvavela
enak filing sm mela jst prejšn vikend ... blo je clo tko obupn da nism mogla za več k eno uro nikamor kjer ni blo wc v bližini... tko da za nasledn mesc najbolš da si kr pamperske nabavm
The secret of success is consistency of purpose.
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
sminka napisal/-a:oj da nam odpirala nove teme bom kar tukaj zastavila vprašanje.Prejšnji teden sem imela menstruacijo končala se mi je v petek, v nedeljo sem imela spolni odnos v torek se mi je pa spet pojavila krvaviet nič m eni bolelo in tega je bilo malo kot pri zadnjih dnevih menstuacije kri je bila tudi temnejša skoraj rjava.zdaj nimam skoraj nič več.je to možno da je bilo še malo menstruacije,ki se ni še povsem izločila????posim za pomoč ker me malo skrbi.hvala
Kaj pa vem..možno da je blo še kej od menstre. Sam kle na forumu ni nobena ne more 100% zatrdit zakaj je blo to. Najbolš da pokličeš ginekologinjo pa uprašaš, če te skrbi.
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
sminka napisal/-a:vem da ni 100% odgovora sam zanima me če je imela katera podoben "problem". gnekologa pa še nimam ampak se mislim naročit za kontracepcijske.vseeno hvala za odgovor
Kašn problem ?
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
- ma|ick4
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
sminka,ne skrbi glede tega,ker se je tudi meni že zgodlo.Ponavadi se mi konča v ponedeljek M,in sem potem tudi mela spolne odnose v ponedeljek,v sredo pa sem dobla še izcedek take temno rjave barve.In sem sklepala da je še ostanek in je tudi bil.
-
bleona - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 4. 2008
no jz mam pa eno vprasanje k je najbrz ful butasrto,ampak vseeno
slisala sem da ne smes jest aspirinov ce mas menstruacijo,ker siri zile in posledicno vec krvavis.
a pa lahko vseeno vzames en aspirin 1x ko si doma in mas potem posledicno zaradi velikega krvavenja tudi prej konec menstruacije(se mi zdi da bi bilo lahko logicno)
no ce je to res,a je kej nevarno.
slisala sem da ne smes jest aspirinov ce mas menstruacijo,ker siri zile in posledicno vec krvavis.
a pa lahko vseeno vzames en aspirin 1x ko si doma in mas potem posledicno zaradi velikega krvavenja tudi prej konec menstruacije(se mi zdi da bi bilo lahko logicno)
no ce je to res,a je kej nevarno.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
samo 1x sem vzela aspirin med M pa ga ne bom nikoli več. itak ga tudi ne prenašam dobro. ful več sem krvavela in M je trajala še dlje. aspirin namreč redči kri.
za bolečine ti svetujem lekadol.
za bolečine ti svetujem lekadol.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
jao punce, aspirinov nikoli! jemat med menstruacijo, sploh če imate že tako al tako močno ...
drugače pa meni tablete ne pomagajo .. lekadol nikoli (niti pri drugih bolečinah), naprosin sm pa parkrat vzela, pa tudi ni blo učinka
drugače pa meni tablete ne pomagajo .. lekadol nikoli (niti pri drugih bolečinah), naprosin sm pa parkrat vzela, pa tudi ni blo učinka
Let's swim to the moon .....
-
missy* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
Odkar pomnim, sem imela zelo mocne M. Ze prvi dan, ko jo dobim, je bila zmeraj (brez izjeme) mocna. Kar lilo je iz mene. Tampon sem morala (NUJNO!) menjati na dve uri. Danes me pa tako cudno bolijo jajcniki, M pa je tako sibka, da se tampona ne rabim. Tole mi je vse skupaj zelo cudno. Se je kateri zgodilo kaj podobnega?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov