Menstruacija-žensko prekletstvo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
redlolla - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: here on earth
jst pa nikol nism mela boleče menstruacije...do pred enim letom
kar nič mi ni blo jasno zkaj me pa zdej kar naenkrat taki krči grabijo vsakič ko mam M...wtf??
mi pa ful pomaga če se u tem času ful gibljem in dosti pijem...da bi se pa s kašnimi tabletami proti bolečinam filala..ne ne...razn če je res ful nujno...če sm kje...če ne pa potrpim al pa se laufat spravim
kar nič mi ni blo jasno zkaj me pa zdej kar naenkrat taki krči grabijo vsakič ko mam M...wtf??
mi pa ful pomaga če se u tem času ful gibljem in dosti pijem...da bi se pa s kašnimi tabletami proti bolečinam filala..ne ne...razn če je res ful nujno...če sm kje...če ne pa potrpim al pa se laufat spravim
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
^^ Moja mama je jedla Ketonal. Lih tko moja cimra in moja lepa črna.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
samo lekadol! preveč ketonalov, nalgesinov in podobnih škoduje.
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
Sej jst ga ne jemljem stalno. Pač tko, na ena 2 mesca k je prou huda. Da bi zdej ob usaki M ni šans, kr že tko sm navajena da ob useh bolečinah jemljem tablete. Pol k bom stara mi pa nč več nebo pomagalo
poleg tega pa, mi moja draga Cimra na use možne načine preprečuje "uživanje" Ketonala :D
poleg tega pa, mi moja draga Cimra na use možne načine preprečuje "uživanje" Ketonala :D
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Teich. napisal/-a:samo kaj če pa tako boli
Marsikero tolko boli od psihe, ki si jo same ustvarijo ! In tud marsikera se nit ne potrudi malo stisnit zob in potrpet, ker itak ve, da ma Ketonal al pa kere druge izjemno močne tablete in uzame ob prvem znaku bolečin. Tega ne podpiram nit slučajno !
Prvi dan mam tud jz bolečine od M pa raj ko da uzamem tableto se zvalim na kauč in malo trpim. To je usaj naravno in mi ne škodi kot tablete.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
- Gost
Ketonal jemljete za m. krče?
Če imam prvi dan m. pomembne opravke in ne morem bolj ali manj počivati, vzamem en ali dva nalgesina, to je to, kaj močnejšega ni treba in si niti ne upam.
Če imam prvi dan m. pomembne opravke in ne morem bolj ali manj počivati, vzamem en ali dva nalgesina, to je to, kaj močnejšega ni treba in si niti ne upam.
-
Teich. - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 6. 2008
- Kraj: Somewhere over the rainbow
Samo jaz sem že padla v nezavest zaradi premočnih bolečin - ko sem bila trmasta in nisem vzela tablete. Konstanto tudi bruham - kaj pa vem, zakaj,.. sem že bla pri ginekologu pa je rekel da bomo malo počakali če se bo še to dolgo vleklo. No, bomo videli
- citrončica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 4. 2008
- Kraj: Ljubljana
Teich. napisal/-a:Samo jaz sem že padla v nezavest zaradi premočnih bolečin - ko sem bila trmasta in nisem vzela tablete. Konstanto tudi bruham - kaj pa vem, zakaj,.. sem že bla pri ginekologu pa je rekel da bomo malo počakali če se bo še to dolgo vleklo. No, bomo videli
Jst sm mela iste probleme. Predno sm začela jemat KT me je pred M vse takoooooo bolelo, da se ni dalo zdržat. Prov nenormalno bolelo. In takrt tut vstat nism mogla ne nč. Pa so mi zdravniki rekl, da ti krči minejo samo po porodu. Pa še tu je velik ČE!!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]