Menstruacija-žensko prekletstvo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
Mene ponavad že 2 tedna prej ulovi pms. In kar pogosto imam prvi dan menstruacije res močne krče, da se mi je že tudi stemnilo pred očmi in nisem nič slišala nekaj časa. Potem je dobro nekaj dni in recimo četrti dan spet sledi naval bolečin, na srečo manjši, ampak je še vseeno hudo.
Pa se mi zdi, da se dovolj gibljem in skrbim za zdravo prehrano.
Pa se mi zdi, da se dovolj gibljem in skrbim za zdravo prehrano.
Worship me or walk away.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Jz mam ponavadi prvi dan ( "lažje") krče. Pomaga mi, da je čokolado. Sej pol preklinjam, da sem je pojedla tolko ampak tisti trenutek je nujna.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
- citrončica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 4. 2008
- Kraj: Ljubljana
Mene je tut včasih prvi dan menstre vse tko bolelo, tko da sm ene dvakrat celo skup padla... Pol sm pa začele KT jemat in zdej čist nč ne čutm. Pa še vedno vem, kdaj bo fešta pršla!
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Ah, js sm prve dva dni opravilno čist nespososobna, če slučajno zmanka ketonalou , dobesedno obležim.
Drgač pa mi hudičeuka zamuja že en teden, superca, res, kaj čš lepšga kt delvat po načelu "pustimo se presenetiti" ... Zihr se bo hinausko prikradla takrt, k se bom preselila na obalo.
Drgač pa mi hudičeuka zamuja že en teden, superca, res, kaj čš lepšga kt delvat po načelu "pustimo se presenetiti" ... Zihr se bo hinausko prikradla takrt, k se bom preselila na obalo.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
_ladybird_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: .......
jst sm pa dons dobla pa spet tko nenormalno boli :S...to popizdiš, kontracepcijskih pa tko ne morm jemat, tko da...vsak mesec čez te smotane dni k trajajo 9 dni grrrr
I know it's only rock 'n roll but I like it, like it, yes, I do!!!
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
jst sm jo pa dobila lih na morju ... tkoj isti dan ko smo prišli dol ... (ko da ne bi mogla pridet par dni prej ) ... ampak na srečo tokrat sploh nism mela močne (ker zadnjih par mescev jo mam) in trajala je samo 4 dni (drugače traja 5,6) .... sm se pa valda kljub temu kopala (ne om si uničla pol dopusta zradi tega ), moteče mi je blo samo to, da se je blo treba preoblečt v druge (suhe) kopalke in zamenjat tampon vsakič ko sm prišla iz vode ... ampak sm preživela, jeej .. hehe
Let's swim to the moon .....
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Libido. napisal/-a:jst sm jo pa dobila lih na morju ... tkoj isti dan ko smo prišli dol ... (ko da ne bi mogla pridet par dni prej ) ... ampak na srečo tokrat sploh nism mela močne (ker zadnjih par mescev jo mam) in trajala je samo 4 dni (drugače traja 5,6) .... sm se pa valda kljub temu kopala (ne om si uničla pol dopusta zradi tega ), moteče mi je blo samo to, da se je blo treba preoblečt v druge (suhe) kopalke in zamenjat tampon vsakič ko sm prišla iz vode ... ampak sm preživela, jeej .. hehe
Jooooj, men je tko smotano to menjavanje. Ko da bi me vleklo skupi, ker mi voda pobere uso vlago.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
Libido. napisal/-a:jst sm jo pa dobila lih na morju ... tkoj isti dan ko smo prišli dol
jaz sem jo velikokrat tudi dobila ravno na morju, velik vpliv ima podnebje. in sprememba s "hladnejšega" na "toplejše" je očitno ugodna za M.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
dokazano pri meni in pri mami vedno, ko sva prišli na morje, se je pojavila M, razen, če sva jo ravnokar imeli.
sedaj, ko pa imam KT, se pa seveda M ni pojavila.
sedaj, ko pa imam KT, se pa seveda M ni pojavila.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]