Menstruacija-žensko prekletstvo

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 20. Jul. 2008 21:18

Jst sm jo tud dons dobla, pa mi je deset dni zamujala. Matr, mi gre to na živce, k nikol ne vem, kdaj bo pršla :?
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 20. Jul. 2008 22:20

g00fy_qa napisal/-a:Update: jaz sem še vedno brez menstruacije. Zdaj že 16 dni zamuja. Verjetno bom jutri poskusila s testom nosečnosti, čeprav pravzaprav ni možnosti, da bi bil pozitiven. Ampak vseeno, malo me že skrbi zakaj po vseh letih dokaj redne menstruacije zdaj prvič toliko zamuja.... :?

Ne vem, kako sploh preživiš 16 dni v dvomih. Jaz delam test takoj, ko zamuja, četudi samo par dni, ker me dvomi ubijajo. Pa tudi vem, da ni možnosti za zanositev - če kondom ne poči, je zaščita ok. Ampak jaz imam ogromno pomislekov, če zamuja :?
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 21. Jul. 2008 9:52

^^ Ni se mi zdelo vredno zganjati panike glede tega, ker so možnosti nične. Zdaj pa je že toliko časa minilo in pač; dajmo se znova prepričat. :)
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 21. Jul. 2008 10:37

g00fy_qa sporoči kaj je blo. :)

Jz bi jo mogla dobit učeri in sm zganjala paniko. In danes se zbudim in sam pogled na rjuhe na pojsli mi je povedau, da sm jo dobila.
Ko mi gre na žiuce, da vedno umažem celo pojslo. :evil:
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 21. Jul. 2008 10:38

p!ka napisal/-a:Ko mi gre na žiuce, da vedno umažem celo pojslo. :evil:

A ne čutiš ponoči, da ti teče neki vn? Če je že tko dosti, kot praviš, bi morala čutit...
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 21. Jul. 2008 11:58

MilkyWay napisal/-a:

A ne čutiš ponoči, da ti teče neki vn? Če je že tko dosti, kot praviš, bi morala čutit...

Jaz danes nisem. Ponavadi vsaj pričakujem, ampak danes se mi pa niti sanjalo ni. Sicer je bil na posteljnini le en 2x1cm velik flekec, zaradi česar sem zagnala paniko, da sem ziher speštala eno veliko mastno žuželko, ker me je ponoči nevemzakaj nonstop obhajal občutek, da mrgoli žuželk v moji sobi. Sem klicala mami (vem, trapa sem, ampak ko me pa zagrabi panika... :D ), da naj mi pove kaj to je in mi potem reče, da je to od menstruacije in ji nikakor nisem verjela, dokler nisem šla na wc pogledat :D . Butara jaz :oops: .
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 21. Jul. 2008 12:06

MilkyWay napisal/-a:

Ne. Ko spim, spim. :D Tud ponoči baje da je la nevihta in da je bliskalo, grmelo itd. pa nism nič slišala. :)
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 21. Jul. 2008 12:07

iluzija napisal/-a:Jaz danes nisem. Ponavadi vsaj pričakujem, ampak danes se mi pa niti sanjalo ni. Sicer je bil na posteljnini le en 2x1cm velik flekec, zaradi česar sem zagnala paniko, da sem ziher speštala eno veliko mastno žuželko, ker me je ponoči nevemzakaj nonstop obhajal občutek, da mrgoli žuželk v moji sobi. Sem klicala mami (vem, trapa sem, ampak ko me pa zagrabi panika... :D ), da naj mi pove kaj to je in mi potem reče, da je to od menstruacije in ji nikakor nisem verjela, dokler nisem šla na wc pogledat :D . Butara jaz :oops: .

Loool, cela panika :lol: Kr smeh, ko sm to prebrala...

Sama pa menstro vedno čutim (tok tok tok). Ponoči se kar na sredi zbudim in grem na stranišče. Je pa res, da v rpičakovanju menstruacije bolj malo spim, ker imam vedno v glavi, da jo bom dobila ponoči, takrat, ko se mi bo sanjalo o vsem, razen o menstruaciji ne :D
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 21. Jul. 2008 12:30

Ko jaz čakam na m., je to obsedeno stanje - neprestano preverjam na wcju, če je že kaj, ponoči prižigam luč in gledam, ali kje kaj teče ... Pač, moram biti na tekočem z dogajanjem :lol: Je pa res, da je nikoli nimam toliko, da bi me kar zalilo - predvsem prvi dan sploh ne kaplja, ampak pride postopoma.
Uporabniški avatar
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 12. 2004
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a Snow flake » 21. Jul. 2008 12:50

MilkyWay napisal/-a:A ne čutiš ponoči, da ti teče neki vn? Če je že tko dosti, kot praviš, bi morala čutit...
Moja je kr močna in če pride ponoči, ne čustim čisto nič, ker pač spim, edino če bi se zbudila, to je pa drugač pa še krče bi čutila.
Drugač pa, moja zdej zamuja deset dni in fajn bi blo, če bi izostala še za kakšno leto, s posebnim razlogom, ampak razlog ni ta in zdej čakam, kdaj se bo ulila, ker nočem, da se mi glih na dopustu :evil: :motz: :cry:
Liena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Liena » 21. Jul. 2008 15:50

Jaz je že dolgo nisem ponoči dobila, hvala bogu, ker mi je to tak fejst smotan občutek, ki mi vedno zbudi. Drugače pa če sumim na nočni obisk, se kr oborožim vnaprej. :D
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 21. Jul. 2008 22:29

No jaz sem danes naredila test nosečnosti in ... (napetost v zraku) ... negativen! :cool:
Ampak menstruacije še vedno ni ni.
Zjutraj naredim še enega, ker je jutranji urin baje najboljši. :? :D
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 21. Jul. 2008 22:30

Če je bil po toliko dneh zamude negativen, jutranji ne bo dal drugačnih rezultatov.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 22. Jul. 2008 9:42

^^ Jap. Spet negativno. :D

Zdaj pa čakajmo ...
__CrNa__
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 7. 2004
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a __CrNa__ » 22. Jul. 2008 10:41

Jst sm jo pa dones dobila, kar pomeni da bo do sobote šla že papa, kar mi full odgovarja, glede na to da gremo u soboto na morje :D

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]