Menstruacija-žensko prekletstvo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Gost
g00fy_qa napisal/-a:Update: jaz sem še vedno brez menstruacije. Zdaj že 16 dni zamuja. Verjetno bom jutri poskusila s testom nosečnosti, čeprav pravzaprav ni možnosti, da bi bil pozitiven. Ampak vseeno, malo me že skrbi zakaj po vseh letih dokaj redne menstruacije zdaj prvič toliko zamuja....
Ne vem, kako sploh preživiš 16 dni v dvomih. Jaz delam test takoj, ko zamuja, četudi samo par dni, ker me dvomi ubijajo. Pa tudi vem, da ni možnosti za zanositev - če kondom ne poči, je zaščita ok. Ampak jaz imam ogromno pomislekov, če zamuja
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
g00fy_qa sporoči kaj je blo.
Jz bi jo mogla dobit učeri in sm zganjala paniko. In danes se zbudim in sam pogled na rjuhe na pojsli mi je povedau, da sm jo dobila.
Ko mi gre na žiuce, da vedno umažem celo pojslo.
Jz bi jo mogla dobit učeri in sm zganjala paniko. In danes se zbudim in sam pogled na rjuhe na pojsli mi je povedau, da sm jo dobila.
Ko mi gre na žiuce, da vedno umažem celo pojslo.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
MilkyWay napisal/-a:p!ka napisal/-a:Ko mi gre na žiuce, da vedno umažem celo pojslo.
A ne čutiš ponoči, da ti teče neki vn? Če je že tko dosti, kot praviš, bi morala čutit...
Jaz danes nisem. Ponavadi vsaj pričakujem, ampak danes se mi pa niti sanjalo ni. Sicer je bil na posteljnini le en 2x1cm velik flekec, zaradi česar sem zagnala paniko, da sem ziher speštala eno veliko mastno žuželko, ker me je ponoči nevemzakaj nonstop obhajal občutek, da mrgoli žuželk v moji sobi. Sem klicala mami (vem, trapa sem, ampak ko me pa zagrabi panika... ), da naj mi pove kaj to je in mi potem reče, da je to od menstruacije in ji nikakor nisem verjela, dokler nisem šla na wc pogledat . Butara jaz .
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
MilkyWay napisal/-a:p!ka napisal/-a:Ko mi gre na žiuce, da vedno umažem celo pojslo.
A ne čutiš ponoči, da ti teče neki vn? Če je že tko dosti, kot praviš, bi morala čutit...
Ne. Ko spim, spim. Tud ponoči baje da je la nevihta in da je bliskalo, grmelo itd. pa nism nič slišala.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
iluzija napisal/-a:Jaz danes nisem. Ponavadi vsaj pričakujem, ampak danes se mi pa niti sanjalo ni. Sicer je bil na posteljnini le en 2x1cm velik flekec, zaradi česar sem zagnala paniko, da sem ziher speštala eno veliko mastno žuželko, ker me je ponoči nevemzakaj nonstop obhajal občutek, da mrgoli žuželk v moji sobi. Sem klicala mami (vem, trapa sem, ampak ko me pa zagrabi panika... ), da naj mi pove kaj to je in mi potem reče, da je to od menstruacije in ji nikakor nisem verjela, dokler nisem šla na wc pogledat . Butara jaz .
Loool, cela panika Kr smeh, ko sm to prebrala...
Sama pa menstro vedno čutim (tok tok tok). Ponoči se kar na sredi zbudim in grem na stranišče. Je pa res, da v rpičakovanju menstruacije bolj malo spim, ker imam vedno v glavi, da jo bom dobila ponoči, takrat, ko se mi bo sanjalo o vsem, razen o menstruaciji ne
- Gost
Ko jaz čakam na m., je to obsedeno stanje - neprestano preverjam na wcju, če je že kaj, ponoči prižigam luč in gledam, ali kje kaj teče ... Pač, moram biti na tekočem z dogajanjem Je pa res, da je nikoli nimam toliko, da bi me kar zalilo - predvsem prvi dan sploh ne kaplja, ampak pride postopoma.
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Moja je kr močna in če pride ponoči, ne čustim čisto nič, ker pač spim, edino če bi se zbudila, to je pa drugač pa še krče bi čutila.MilkyWay napisal/-a:A ne čutiš ponoči, da ti teče neki vn? Če je že tko dosti, kot praviš, bi morala čutit...
Drugač pa, moja zdej zamuja deset dni in fajn bi blo, če bi izostala še za kakšno leto, s posebnim razlogom, ampak razlog ni ta in zdej čakam, kdaj se bo ulila, ker nočem, da se mi glih na dopustu
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
No jaz sem danes naredila test nosečnosti in ... (napetost v zraku) ... negativen!
Ampak menstruacije še vedno ni ni.
Zjutraj naredim še enega, ker je jutranji urin baje najboljši.
Ampak menstruacije še vedno ni ni.
Zjutraj naredim še enega, ker je jutranji urin baje najboljši.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]