Menstruacija-žensko prekletstvo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
hm ne vem ej.. meni se zdi ravno tako kot da bi bilo vedno samo na levi strani...
samo mogoče imaš pa ti res prav, urszika (močno upam).
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
°°°ČeŠnYa°°° napisal/-a:hm ne vem ej.. meni se zdi ravno tako kot da bi bilo vedno samo na levi strani...
To se men tut dogaja sploh na konc menstruacije...tko, da po moje ni nč hujšga
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
Just save, save me
Come on
-
MiSs AnGeL - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 7. 2005
Men je pa to tok grozn ker me prve dva dni toooooooook boli trebuh da komi živim najbol pa sovražm ker jo dobim VEDNO k sm blizu vode.Lansk let sm jo dobila čist usakič k sm šla na morje to je blo petkrat pa enkrat k sm šla u toplice,vse skup torej šestkrat.Zanč sm šla pa s tipom u toplice in sm jo takoj dobila tko da se sploh nisva mogla kopat in sva šla sam dam.Zdj me pa začne glava bolet k pomislim da grem za prvega maja na morje in VEM da jo bom spet dobila takrt sam da bom pr morju,to je res eno prekletstvo
-
MiSs AnGeL - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 7. 2005
Angel girl napisal/-a:Hm...sam to pa je mal čudn. Pa ne morš jo kr dobit kr tko kadar je voda zraven? Ja lahk d greš res glih takrat kam tko, ker je drugač skor nemogoče. A maš čist neredne al kako?
Am..ne sej to je blo bolj kot fora mišljen kaj use se men zgodi.Res so vedno naklučja da jo dobim lih ko sm na morju al pa kje Drugač pa niti ni tok neredno sam je zanimiv ko jo dobim npr. na morju pa grem pol dam in je pol en dan nimam in grem nasledn dan na bazen pa jo spet dobim sam še za en dan čudn je to res...usaj nasmejim se vedno k jo u taki situaciji dobim drugač je pa vrjetn krivo to da grem lih u takem času vedno na morje
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Mah šit no, nonstop mam težave s tem, in zdele je blo skor eno leto tako, da sem jo dobila vsak mesec, zdej pa spet zamuja, že skor pet mesecev, tolk me jezi to, potem grem pa na morje, evo, jo pa prvi dan, ko pridem dol, dobim in me je že zdele strah, da bo letos tud tako.
Češnja, pri meni je isto, pa pomojem da se to "dogaja" pri večini deklet.
°°°ČeŠnYa°°° napisal/-a:... na koncu menstruacije sem nekaj opazila in me to malce muči... Uporabljam namreč tampone in ko menstruacija ni več tako močna (na koncu) sem opazila da je tampon samo na eni strani krvav...
Češnja, pri meni je isto, pa pomojem da se to "dogaja" pri večini deklet.
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
Snow flake napisal/-a:Mah šit no, nonstop mam težave s tem, in zdele je blo skor eno leto tako, da sem jo dobila vsak mesec, zdej pa spet zamuja, že skor pet mesecev...
... zamuja 5 mesecev???... kako je pa to možno
The secret of success is consistency of purpose.
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
je možno, jaz mam že stalne probleme s tem, nonstop mi zamuja, nimam pravega ciklusa in najdaljši izostanek sem imela osem mesecev, potem sem šla pa k zdravnici in dobila tablete za sprožit in krvavela en mesec skupaj in kot vse kaže bom mogla it sedaj spet k zdravniku zaradi tega ...
... to so po zdravniškem mnenju hujše hormonske motnje, in vse skupaj potem povzroča take izostanke in ostale težave ...
... to so po zdravniškem mnenju hujše hormonske motnje, in vse skupaj potem povzroča take izostanke in ostale težave ...
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
dons je moj drugi dan in mene vseee tko boli, da ni za nikamor. Zjutri še ustat nism mogla...mater sem jezna pa tečna pa use me boli
Somebody save me
Just save, save me
Come on
Just save, save me
Come on
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
Snow flake napisal/-a:je možno, jaz mam že stalne probleme s tem, nonstop mi zamuja, nimam pravega ciklusa in najdaljši izostanek sem imela osem mesecev, potem sem šla pa k zdravnici in dobila tablete za sprožit in krvavela en mesec skupaj in kot vse kaže bom mogla it sedaj spet k zdravniku zaradi tega ...
to je pa zoprno ja ... tud jst dolg cajta nism mela rednga ciklusa, ampak mi je najdl za 1 mesec zamujal... zdej je nekak ok, mam pa druge probleme k se jim reče pms... glih tko povezane s hormoni... pr men je to včasih drugo ime za pravo nočno moro... in to že ene deset dni pred ms
The secret of success is consistency of purpose.
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Ell@ napisal/-a:Jst sm jo pa dons dobla in me tok trebuh boli, da bom umrla...
ne boš :bussi: čajčka, pa topel termofor na bušita pa pod dekco se skrit za neki časa pa bo bolš
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov