Menstruacija-žensko prekletstvo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
Pred začetkom jemanja tablekt diane 35 sem imela res ful,ful,ful močne bolečina.Ko sem jemala te tabletke so bolečine po kakšnih 2mescih zginle...Zdej mama pa yasminelle,pa me spet use boli pa zvija.Tko da men so ful pomagale.
- psenica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 1. 2006
- Kraj: sončna pega
^^ok zdaj si me pa malo prestrašla-namreč tud jaz sem mela pred jemanjem KT ful ful boleče menstruacije, ko sem jemala diane 35 pa ful manj. sicer čist ok ni, ampak manj pa. vendar pa z naslednjim mesecem tud jaz grem na yasminelle..ma šmorn te bolečine, no...upam, da ne bo tak fejst kot je blo pred diane 35, ker takrat sem bla 2 dni povsem nefuncionalna. res grozno no...
-
Vojcha - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 11. 2007
Jaz jemljem že od vsega začetka Diane, pa nimam nobenih problemov. Imam samo zelo močne menstruacije, za kar pa niso krive tabletke. Imela sem veliko bolj močne, kot jih imam sedaj, kar jem KT.
Menstruacije imam čist grozne drugače. Imam jo ponavadi okoli 8dni, pa ful močne. Morm met ponoč 2 vložka gor, da ni krize:)
Ma bo že...:-)
Menstruacije imam čist grozne drugače. Imam jo ponavadi okoli 8dni, pa ful močne. Morm met ponoč 2 vložka gor, da ni krize:)
Ma bo že...:-)
-
Alexeya - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 12. 2005
- Kraj: Nova Gorica
Jst pa imam od vedno boleče menstruacije, no zadnjih en par mescov je mal boljš.
Drgač pa ko jo dobim, prva 2 dni ne morem nič, krči za umret. Poleti je še hujši, k je vročina in velikokrat omedlim, od bolečin.
Sej pojem tablete, za krče, sam vselih ne morem jih pa non stop jest, tudi mi teži k sploh pojem ful tablet tiste dneve, za bolečine.
Pa ponavadi en par dni prej ko jo dobim , me full zebe, tud bolj občutljiva sem, trebuh mam napihnen ku balon...joooj
Ma dej ta fešta, zakej jo mormo met
Drgač pa ko jo dobim, prva 2 dni ne morem nič, krči za umret. Poleti je še hujši, k je vročina in velikokrat omedlim, od bolečin.
Sej pojem tablete, za krče, sam vselih ne morem jih pa non stop jest, tudi mi teži k sploh pojem ful tablet tiste dneve, za bolečine.
Pa ponavadi en par dni prej ko jo dobim , me full zebe, tud bolj občutljiva sem, trebuh mam napihnen ku balon...joooj
Ma dej ta fešta, zakej jo mormo met
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Ok jest mam pa en problem. Zdej v zadnjo sem mal prej nehala z ciklusom in sem pojedla samo 13 tabletk namesto 21 (se pravi en teden prej sem nehala) in zdej ne dobim menstre. A je možno, da je to kaj povezano? Čeprav po moji logiki nebi smelo sej to bi blo isto kot, če bi jo hotla prestavit. Zadnjo tabletko sem vzela v četrtek (en teden nazaj) in zdej ne vem al nej jutri normalno začnem z jemanjem tabletk naprej ali ne?
Aja pa možnost nosečnosti je izključena.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
the Queen napisal/-a:mene pa že 4,5 dni ta M zeza
en dan se mi kaže in pol naslednji dan pa nč sam mislim da bo ker me črviči.....
jao, mene je cel mesec zazela...to znoris po enem mesecu zamude se je koncno prikazala...
I love SISLEY& RW
- Gost
MIGRENA napisal/-a:Ok jest mam pa en problem. Zdej v zadnjo sem mal prej nehala z ciklusom in sem pojedla samo 13 tabletk namesto 21 (se pravi en teden prej sem nehala) in zdej ne dobim menstre. A je možno, da je to kaj povezano? Čeprav po moji logiki nebi smelo sej to bi blo isto kot, če bi jo hotla prestavit. Zadnjo tabletko sem vzela v četrtek (en teden nazaj) in zdej ne vem al nej jutri normalno začnem z jemanjem tabletk naprej ali ne?
ciklusa ni priporoceno skrajsevati - ce ze prestavljas, potem moras pojesti vec tabletk kot 21, ne manj.
Ne vem, ce je to zdaj sploh prav, da jih 13 pojes, 7 dni nic, potem pa spet zacnes - bog ve kaj je sedaj z zascito.
Jaz bi poklicala h ginekologu, ker za tak primer se nisem slisala
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
eni ginekologi pravijo ravno obratno, da je bolje skrajšat kot podaljševat. zdej pa vedi, kaj je prav
se mi pa zdi čisto možno, da zaradi tega nimaš M, ker je po dveh tednih verjetno še malo prezgodaj, pa ni tvojim jajčnikom nič jasno trenutno
se mi pa zdi čisto možno, da zaradi tega nimaš M, ker je po dveh tednih verjetno še malo prezgodaj, pa ni tvojim jajčnikom nič jasno trenutno
- Gost
jullia_ napisal/-a:eni ginekologi pravijo ravno obratno, da je bolje skrajšat kot podaljševat. zdej pa vedi, kaj je prav
No ja, jaz za skrajsanje se nikoli nisem slisala, tudi v navodilih je vedno napisano v smislu nadaljevanja z drugo skatlico, ce zelis odloziti m. ipd. Ne vem, cudno se mi zdi tudi, da bi jih 13 pojedla, potem pa pricakovala, da bom z naslednjim ciklusom ok zascitena, ce sem jih pojedla 7 manj kot je obicajno ...
-
MIGRENA - Cosmofrik
Sm klicala ginekologinjo, ampak se nje valda lih takrat ne da dobit k jo rabiš ... jah nč zdej ne bom tabletk jemala dokler ne dobim menstruacije.
Čudn mi je sam zato k tut v navodilih piše, da, če recimo v zadnjem tednu pozabiš tabletko vzet lahko takrat prenehaš z jemanjem in pri meni je bil tut v bistvu zadnji teden
Čudn mi je sam zato k tut v navodilih piše, da, če recimo v zadnjem tednu pozabiš tabletko vzet lahko takrat prenehaš z jemanjem in pri meni je bil tut v bistvu zadnji teden
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
sam migrena kukr se men zdi, to zdele ni stoodstotna zaščita
kje je pa tvoja M, se mi pa čudno zdi.Jst ko sm zajebala/menjala tabletke in sm jih napol nehala jemat, sem isto dobila M kot če bi jih do konca jemala-cerka 3do 4 dni po zadnji tabletki.
kje je pa tvoja M, se mi pa čudno zdi.Jst ko sm zajebala/menjala tabletke in sm jih napol nehala jemat, sem isto dobila M kot če bi jih do konca jemala-cerka 3do 4 dni po zadnji tabletki.
-
MIGRENA - Cosmofrik
Jah zaščita res ni 100%, ampak to me zdej sploh ne skrbi, večji problem je kam je izginila moja menstra. Zdej bom itak tko nardila kot, da začenjam s tabletkami od novega - na 1. dan menstruacije jih bom začela spet jemat.
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
^^Men tole tud ni jasn, ker men se včasih nardi, da kšn dan pozabm vzet tabletko in jo pol drug dan vzamem (recmo pozabm jo vzet zvečer in jo drug dan pol tud vzamem šele zvečer, se prav čez 24 ur) in se mi pol že kr pokaže mal, kokr da bom M dubla, mam že mal rjavga izcedka. Tko da mi ni jasn, kje je tvoja M
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]