Menstruacija-žensko prekletstvo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Ojoj, grozno! Si sploh ne morem predstavljati.
-
razmazena_maca - Debatorica
- Na forumu od: 24. 8. 2007
jaz sem se danes ponoči zbudila od bolečin in opazla, da mamo spet teto na obisku groza, mene bodo bolečine ubile... kr taaaaaaaaak boli, priteče pa zelo malo no, sej baje da bojo tablete zdaj to uredile - UPAM!
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
jaz sem tudi preden sem začela s kont. tabletami mela zelo močno menstruacijo. 2. in 3. dan sem ponoči morala obvezno imeti nočni vložek plus še enega s tremi kapljicami zadaj, da mi ne bi slučajno skos pršlo. če je bilo pa ful hudo, sem pa pač ponoči vstala in šla zamenjat.
mogoče je to ena izmed idej...ne vem...
mogoče je to ena izmed idej...ne vem...
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Ena izmed idej je tudi tampon + vložek za ponoči.
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Afrodita napisal/-a:danes je moj drugi dan in bom popizditis fasala. boli nč ampak teče v potokih. še nikoli ni bla tko močna. rabm nočn vložk pa ga menam na 2 uri.. ma to ni normalno
Enako je bilo pri meni, dokler nisem začela jest KT. Med menstruacijo ponoči sploh nisem upala spati, zbujala sem se vsako uro, da bi prespala kje drugje ni bilo šans, vsaj eno noč v tednu med M sem se zbudila (dobesedno) v luži krvi, kljub temu da sem imela največji vložek in največji tampon,..
-
shiva* - Debatorica
- Na forumu od: 20. 6. 2007
jooj, jaz pa ne vem kaj je z mojo menstruacijo. ta mesec je sploh nimam (možnost nosečnosti je izključena).
zdaj, ko sem že mislila, da se mi je uredila pa nič ne bo. sem bila že pri ginekologinji zaradi neredne menstruacije, pa mi je dala KT, ampak sem se odločla da jih ne bom jemala.
vsak krčev nimam nikoli. in upam, da jih tudi ne bo.
zdaj, ko sem že mislila, da se mi je uredila pa nič ne bo. sem bila že pri ginekologinji zaradi neredne menstruacije, pa mi je dala KT, ampak sem se odločla da jih ne bom jemala.
vsak krčev nimam nikoli. in upam, da jih tudi ne bo.
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
- Nadine
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
*hox* napisal/-a:Afrodita napisal/-a:danes je moj drugi dan in bom popizditis fasala. boli nč ampak teče v potokih. še nikoli ni bla tko močna. rabm nočn vložk pa ga menam na 2 uri.. ma to ni normalno
Enako je bilo pri meni, dokler nisem začela jest KT. Med menstruacijo ponoči sploh nisem upala spati, zbujala sem se vsako uro, da bi prespala kje drugje ni bilo šans, vsaj eno noč v tednu med M sem se zbudila (dobesedno) v luži krvi, kljub temu da sem imela največji vložek in največji tampon,..
jaz sem imela tudi grozne menstruacije včasih...pa prvi 2 leti recimo je bla vredu, dokaj redna, pol se je pa kr naenkrat spremenila, postala je neredna, doooolga(tudi po 3 tedne sem jo imela), včasih močna, včasih bolj šibka... uglavnem nikol nism vedla kdaj jo bom dobila, včasih so bile kar take kepe krvi ... pri ginekologu so mi naredili ultrazvok sam kao niso nč vidl da bi blo kej narobe, zdej jemljem KT in so manj močne menstruacije in točno vem kdaj jo bom dobila... tko da to je super, sam še vseen me je strah zakaj je blo prej tko, al pa da potem mogoče zrd tega ne bom mogla met otrok... da ni res kej narobe...
zdj ne vem a je sam pri meni tko, al pri vas tudi v menstrualni krvi lahko opazte take delčke krvi (sluznice najbrž), velike pribl 2mm...????
-
Ledenaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2007
- Kraj: Sverige.
Ja, jst mam zelo močno menstruacijo, in mam te "koščke" notr.. Prov grozni so! Zgledajo k razrezana jetrca hehe Tko da to ni nč narobe.. Sam vseen je grozn.. Komi čakam da grem ginekologinji da mi da že KT..
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
-
lolika69 - Debatorica
- Na forumu od: 24. 1. 2007
Tud jz sm učas mela fool močno menstro, pol sm pa začela KT jemat se je pa stanje spremenil. Prou bolš mi je k jo lahko načrtujem, točn vem kdaj jo bom dobila, pa še ni več skrbi, da bi se zjutrej zbudila kotd da me je čez noč nekdo zaklau.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
- Lilah
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 10. 2007
Mene pa nekaj zanima. letos poleti grem na maturantski izlet in ne vem kako bo z menstruacijo. KT (še) ne jemljem, glede izračuna po datumih pa ne vem... sicer sem si preračunala kdaj bi približno dobila menstruacijo, ampak nikoli ne moreš biti ziher (čeprav jo dobivam v glavnem na dan točno). ampak v primeru, da se že samo par dni v več mesecih premakne, se vse pomeša in bom kje na maturantskem imela menstruacijo - že samo en dan je nočem meti, ker se hočem kopat in vse, kaj šele vse dni. kaj naj naredim glede tega? kaj ste same naredile?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov