Menstruacija-žensko prekletstvo

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 24. Jan. 2008 15:48

Ojoj, grozno! Si sploh ne morem predstavljati. :nein:
Uporabniški avatar
mirella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mirella » 25. Jan. 2008 23:49

Je mogoce katera pila tabletke Primolut in na koncu tete s krvavca ni bilo?? :(
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a razmazena_maca » 26. Jan. 2008 17:25

jaz sem se danes ponoči zbudila od bolečin in opazla, da mamo spet teto na obisku :cry: groza, mene bodo bolečine ubile... kr taaaaaaaaak boli, priteče pa zelo malo :? no, sej baje da bojo tablete zdaj to uredile - UPAM! :evil:
Uporabniški avatar
Afrodita
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Afrodita » 26. Jan. 2008 21:36

danes je moj drugi dan in bom popizditis fasala. boli nč ampak teče v potokih. še nikoli ni bla tko močna. rabm nočn vložk pa ga menam na 2 uri.. ma to ni normalno :cry:
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 26. Jan. 2008 21:44

jaz sem tudi preden sem začela s kont. tabletami mela zelo močno menstruacijo. 2. in 3. dan sem ponoči morala obvezno imeti nočni vložek plus še enega s tremi kapljicami zadaj, da mi ne bi slučajno skos pršlo. če je bilo pa ful hudo, sem pa pač ponoči vstala in šla zamenjat.

mogoče je to ena izmed idej...ne vem...
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 26. Jan. 2008 21:46

Ena izmed idej je tudi tampon + vložek za ponoči.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 26. Jan. 2008 22:06

Afrodita napisal/-a:danes je moj drugi dan in bom popizditis fasala. boli nč ampak teče v potokih. še nikoli ni bla tko močna. rabm nočn vložk pa ga menam na 2 uri.. ma to ni normalno :cry:

Enako je bilo pri meni, dokler nisem začela jest KT. Med menstruacijo ponoči sploh nisem upala spati, zbujala sem se vsako uro, da bi prespala kje drugje ni bilo šans, vsaj eno noč v tednu med M sem se zbudila (dobesedno) v luži krvi, kljub temu da sem imela največji vložek in največji tampon,.. :roll:
Uporabniški avatar
shiva*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 20. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a shiva* » 26. Jan. 2008 22:13

jooj, jaz pa ne vem kaj je z mojo menstruacijo. ta mesec je sploh nimam (možnost nosečnosti je izključena).
zdaj, ko sem že mislila, da se mi je uredila pa nič ne bo. sem bila že pri ginekologinji zaradi neredne menstruacije, pa mi je dala KT, ampak sem se odločla da jih ne bom jemala.
vsak krčev nimam nikoli. in upam, da jih tudi ne bo. :)
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 26. Jan. 2008 23:00

*hox* napisal/-a:
Afrodita napisal/-a:danes je moj drugi dan in bom popizditis fasala. boli nč ampak teče v potokih. še nikoli ni bla tko močna. rabm nočn vložk pa ga menam na 2 uri.. ma to ni normalno :cry:

Enako je bilo pri meni, dokler nisem začela jest KT. Med menstruacijo ponoči sploh nisem upala spati, zbujala sem se vsako uro, da bi prespala kje drugje ni bilo šans, vsaj eno noč v tednu med M sem se zbudila (dobesedno) v luži krvi, kljub temu da sem imela največji vložek in največji tampon,.. :roll:

jaz sem imela tudi grozne menstruacije včasih...pa prvi 2 leti recimo je bla vredu, dokaj redna, pol se je pa kr naenkrat spremenila, postala je neredna, doooolga(tudi po 3 tedne sem jo imela), včasih močna, včasih bolj šibka... uglavnem nikol nism vedla kdaj jo bom dobila, včasih so bile kar take kepe krvi :( ... pri ginekologu so mi naredili ultrazvok sam kao niso nč vidl da bi blo kej narobe, zdej jemljem KT in so manj močne menstruacije in točno vem kdaj jo bom dobila... tko da to je super, sam še vseen me je strah zakaj je blo prej tko, al pa da potem mogoče zrd tega ne bom mogla met otrok... :eek: da ni res kej narobe...

zdj ne vem a je sam pri meni tko, al pri vas tudi v menstrualni krvi lahko opazte take delčke krvi (sluznice najbrž), velike pribl 2mm...????
Uporabniški avatar
Ledenaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2007
Kraj: Sverige.

Neprebrana objavaNapisal/-a Ledenaa » 26. Jan. 2008 23:17

Ja, jst mam zelo močno menstruacijo, in mam te "koščke" notr.. Prov grozni so! Zgledajo k razrezana jetrca hehe :D Tko da to ni nč narobe.. Sam vseen je grozn.. Komi čakam da grem ginekologinji da mi da že KT.. :)
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolika69 » 29. Jan. 2008 10:12

Tud jz sm učas mela fool močno menstro, pol sm pa začela KT jemat se je pa stanje spremenil. Prou bolš mi je k jo lahko načrtujem, točn vem kdaj jo bom dobila, pa še ni več skrbi, da bi se zjutrej zbudila kotd da me je čez noč nekdo zaklau.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Lilah
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lilah » 30. Jan. 2008 20:19

Mene pa nekaj zanima. letos poleti grem na maturantski izlet in ne vem kako bo z menstruacijo. :? KT (še) ne jemljem, glede izračuna po datumih pa ne vem... sicer sem si preračunala kdaj bi približno dobila menstruacijo, ampak nikoli ne moreš biti ziher (čeprav jo dobivam v glavnem na dan točno). ampak v primeru, da se že samo par dni v več mesecih premakne, se vse pomeša in bom kje na maturantskem imela menstruacijo - že samo en dan je nočem meti, ker se hočem kopat in vse, kaj šele vse dni. :? kaj naj naredim glede tega? kaj ste same naredile?
Uporabniški avatar
KristinĆk
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 9. 2007
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a KristinĆk » 30. Jan. 2008 20:56

am js sm jo mela glih za na maturanca...nism bla še na tabletkah takrat tk da si jo nism mogla lih premaknt... sm pa mela tampone in sploh ni blu blema..mislm..nwm zakaj bi mogu bit to blem..
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 30. Jan. 2008 22:44

lahko pa greš h ginekologu samo po tablete za prestavitev menstre- za vsak slučaj...
šejla
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a šejla » 01. Feb. 2008 10:47

Pomoč!
Vzela sem tabletke da bi preprečla nosečnost takoj po spolnem odnosu in čez en teden (prehitro) dobla menstruacijo. Zdaj pa nazaj, vmes je bilo spet 2 tedna razmaka. Zakaj spet?

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov