Menstruacija-žensko prekletstvo

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a BIBI21 » 14. Jan. 2008 14:49

danes je zadnji dan in moja M gre papa ... sam pr men je vse to tak čudn urejeno, da nikoli ne bom zihr v njo ... prejšnji mesec mi je krepko zamujala, zdj bla prehitra in zlo švoh spet ... pa to ne moreš verjet, to je vse tak čudn

ko sm bla pa pr ginekologu, mi je pa zatrdil, da je vse vredu in da ni to nič narobe
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 20. Jan. 2008 10:35

glede krčev ane..mislim da je normalno, da imamo pač krče med menstruacijo..poznam eno punco, ki ni imela nikoli krčev, menstro sam dva-tri dni, če nebi blo krvi prav sploh nebi vedla, da jo ima. potem je pa probala imeti otroka in ne gre..preprosto ne more imeti otrok. sej nevem če je kej povezan...sam tko pač je
Uporabniški avatar
mirella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mirella » 20. Jan. 2008 10:54

js sm pa zacela uceri pit tablete da mi sprozijo menstruacijo. nimam je od novembra :( god damn it!
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 20. Jan. 2008 11:17

mirella napisal/-a:js sm pa zacela uceri pit tablete da mi sprozijo menstruacijo. nimam je od novembra :( god damn it!

ufff... to pa mora bit hudic. sama sem imela podobno tezavo. ampak zdej je dokaj redna. zna tud bit kdaj, da je kake tri tedne, mesec dni ni, ampak sedaj se je uredila. imas morda kilazno tezave? ko sem sama pridobila nekaj kg se je tudi menstrualni ciklus dokaj uredil. lahko, da je to tezava. vsaj pri meni je bila. res pa je, da sem precej drobcena bila in sem se vedno. a par kilc je vseen slo gor :D
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 20. Jan. 2008 11:41

Jaz sem zdaj shujšala 4kg v 2,5 mesecu in se mi je menstruacija zamaknila za cel mesec. No važno, da je prišla. Hočem povedat, da kilaža ful vpliva na to. Saj pri meni.
Uporabniški avatar
mirella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mirella » 20. Jan. 2008 15:59

anoyel napisal/-a:
mirella napisal/-a:js sm pa zacela uceri pit tablete da mi sprozijo menstruacijo. nimam je od novembra :( god damn it!

ufff... to pa mora bit hudic. sama sem imela podobno tezavo. ampak zdej je dokaj redna. zna tud bit kdaj, da je kake tri tedne, mesec dni ni, ampak sedaj se je uredila. imas morda kilazno tezave? ko sem sama pridobila nekaj kg se je tudi menstrualni ciklus dokaj uredil. lahko, da je to tezava. vsaj pri meni je bila. res pa je, da sem precej drobcena bila in sem se vedno. a par kilc je vseen slo gor :D

mam probleme s kilami vendar je vecji problem pri meni stres.. pac stresen december in januar pa zato nisem dobila.. rekli so mi da je to normalno in da dosti zensk zgubi ce dozivlja stres.. sla sm po tablete ker ni zdravo da dosti casa ne izlocas tega.. in koooooomaj cakam da dobim :D hehe
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
the Queen
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a the Queen » 20. Jan. 2008 16:52

Meni se pa zdaj končuje in sem ful happy :D
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 20. Jan. 2008 21:41

Pri meni je pa zdaj pol leta kar ne jemljem več KT, bolečine med M so se vrnile, niso pa več tako močne kot so bile pred KT.
Se mi je pa zdaj že 3.mesec zapored zgodilo, da me nekje sredi ciklusa ( in ne med M!) 3-4 dni prav bolita jajčnika. Včasih eden, včasih izmenično. :( Prej se mi ni to nikoli dogajalo.
Uporabniški avatar
Miss N.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss N. » 20. Jan. 2008 22:20

^^ takrat maš ovulacijo. no vsaj pr meni je tako 10 do 14 dni preden dobim menstruacijo.

danes je prvi dan in sem popolnoma neuporabno bitje. ok, sej je prow da pride :D , samo ne morem popolnoma nič.
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 21. Jan. 2008 7:29

^ To sem jaz tudi mislila, pa ni res, ker sem si za hec prejšnji mesec merila temperaturo in časovno ne sovpada. :)
Uporabniški avatar
Heilie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 8. 2004
Kraj: Za gorami

Neprebrana objavaNapisal/-a Heilie » 21. Jan. 2008 9:48

Joj mene včasih skrbi, da bom kar izkrvavela, tok mam močne menstruacije. Pa še boleče povrhu. Pa odkar jemljem KT se mi zdi, da je še slabše. Ne vem no :(
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 22. Jan. 2008 12:39

Oh ja....jaz imam danes drugi dan in me full trga...
Še dva dni pa je konec...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 22. Jan. 2008 13:18

Meni je pa 1. danes :cry:
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
lucero
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lucero » 22. Jan. 2008 15:17

Ja tisti krč, ki ga čutiš je ovulacija, kar pomeni, da se iz folikla v jajčniku sprosti jajčece in pol počasi potuje po jajcevodu do maternice.....Ko jemlješ kontracepcijske tabletke do ovulacije sploh ne pride, zato takrat nisi čutila teh krčev ( kot da bi te neki ščipnilo )...izmenično pa čutiš zato, ker se jajčece sprosti iz folikla en mesec iz levega jajčnika drugi mesec pa iz desnega in tako naprej, enkrat iz enega drugič iz drugega.....vsaj veš lahko kdaj si res plodna......:)
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 22. Jan. 2008 15:47

Vem, kaj je ovulacija in kako pride do nje in sem napisala, da v tem primeru to ni to. Plodne dneve (in rahlo špikanje v samo enem jajčniku) sem npr.imela do včeraj, tiste bolečine pa kakšen teden nazaj.

Pa še po drugih znakih se da prepoznati ovulacijo. :wink:

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]