Menstruacija-žensko prekletstvo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
fun napisal/-a:18 sm stara...
Shujšala sem za kakšne 3 kilograme v 3 mesecih... Nenamerno;
po mojm zaradi stresa vse to...
Upam da bo naslednji mesec normalno...
Jaz jo ponavadi oktobra ne dobim zarad stresa, ker se začne faks in to me vedno podzavestno mal iz tira vrže. Zdaj sem pa shujšala 3 kg v 1,5 mesecu in mi zamuja že 14 dni. PMS se pa tut kaže že ravno toliko dni.
- Sanchy*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 6. 2005
- Kraj: Kranj
Jst mam tud ta mesec en problem. Zadnjo M sem imela 21. 12., priblizno normalno...uceraj sem opazila nekaksen rdeckasto rjav izcedek, danes pa cisto rdec, kot bi dobila M. A ksna ve ksn pameten razlog zato, ker mi ni jasno?
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Heh..zgleda je tale zima oz. prestop v novo leto mal čuden. Men je tud 1teden zamujala, potem se je pa vseeno le odločila me obiskat.
Zdej me pa tko vse trga, da rajši sedim in mirujem.
Aja, eno vprašanje mam; sem vidla, da vas je dosti reklo, da ste npr. shujšale in potem ni bilo M...po kolkem času se pa to recimo pozna? Mislim, a je takoj naslednja M bila pozna, al kako? Ker jz sem tud na to pomislila, sem namreč shujšala približno 5 ali 6 kg, ampak to je bilo že vsaj 3,4mesece nazaj-v tistem času je bila normala, oz. še predčasno jo dobila.
@sixty: če si mela nazadnje 21.12., je jz na tvojem mestu sploh še ne bi pričakovala? Z obzirom da imaš približno povprečen ciklus 28dni.
In z mano je popolnoma enako glede poletja/zime. Zime takoo zelo ne maram , ves ta mraz in sivina - poleti sem pa kot rožica, polna energije, na vseh koncih hkrati, hehe.
Zdej me pa tko vse trga, da rajši sedim in mirujem.
Aja, eno vprašanje mam; sem vidla, da vas je dosti reklo, da ste npr. shujšale in potem ni bilo M...po kolkem času se pa to recimo pozna? Mislim, a je takoj naslednja M bila pozna, al kako? Ker jz sem tud na to pomislila, sem namreč shujšala približno 5 ali 6 kg, ampak to je bilo že vsaj 3,4mesece nazaj-v tistem času je bila normala, oz. še predčasno jo dobila.
@sixty: če si mela nazadnje 21.12., je jz na tvojem mestu sploh še ne bi pričakovala? Z obzirom da imaš približno povprečen ciklus 28dni.
Oh ja.. Tisti 7-10 dni pred M je grozno, čisto "moody", razdražljiva; potem, zanimvo, dan ali dva prej sem pa čisto pomirjena, 1.dan pa takobitchy, da me še mami postrani gleda.Smetka_ napisal/-a:Mene pa zanima ali imate kaj izražen PMS?
In z mano je popolnoma enako glede poletja/zime. Zime takoo zelo ne maram , ves ta mraz in sivina - poleti sem pa kot rožica, polna energije, na vseh koncih hkrati, hehe.
-
LoveLy* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: purple claud
mene pa nekaj zanima....menst. bi mogla dobiti včeraj(sobota)...no sicer sem jo...amapak včeraj sem tudi hudo zbolela...(glavobol,vročina nad 39,kašelj)...in danes ni več sledu o mestr. ker ponavadi v nedeljo mam najbol močno..danes pa nič...je to zaradi bolezni?...al kak?..mene je že kar strah da nisem kje noseča... ...sploh ne vem kdaj se bo zdaj mestr. pojavila..al kak...naj kera svetuje če je mela kdaj tak problem
-
*ka!a* - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 5. 2007
Evo, tud pr men je pršla pravočasno oz. kar predčasno, ker sicer ni čist nikol, ampak res nikol točna/redna grrr in mi gre to kar na živce,ja... PMS mam pa kokr kdaj .... Enkrat sm tečna, razdražljiva, živčna,... enkrat pa nč ( tko k zj tole rajžo ) ...
-
LoveLy* - Kofetarica
LoveLy* napisal/-a:mene pa nekaj zanima....menst. bi mogla dobiti včeraj(sobota)...no sicer sem jo...amapak včeraj sem tudi hudo zbolela...(glavobol,vročina nad 39,kašelj)...in danes ni več sledu o mestr. ker ponavadi v nedeljo mam najbol močno..danes pa nič...je to zaradi bolezni?...al kak?..mene je že kar strah da nisem kje noseča... ...sploh ne vem kdaj se bo zdaj mestr. pojavila..al kak...naj kera svetuje če je mela kdaj tak problem
no danes sem že malo boljša tak da lahko pišem..am...ja,...pol skoraj celo nedeljo nisem mela mestruacije...nekje proti večeru se mi je pojavila...pa danes tudi je... me je blo pa res full strah da je ni blo..ker se mi to še ni zgodilo...verjetno res zaradi vročine in vsega...upam da je zaj vse OK.
-
LoveLy* - Kofetarica
||MuCkAa napisal/-a:Meni se zdi to podobno toksicnemu soku
am nisem jaz dobila vročine in vsega zarad menst. bolana sem bla že v petek,..takrat pa še nisem mela menst,
v soboto sem jo dobila..in v soboto je pač viroza bla full močna...oz. je še danes..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov