Menstruacija-žensko prekletstvo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Ne skrbi. Pri nekaterih je pač tako. Js sem jo imela preden sem začela tabletke jemat tut na 42 dni. Tako da mi gre to zdej včasih kr malo na živce... Ampak so pa druge prednosti.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
PesjaAnka - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 2. 2006
- Kraj: brežice
lije z mene(=
am ja js tut odkar sm na tabletkah mam redno pa traja 4-5 dni pa tut manj močna je. kr predn sm začela tabletke jemat..sm mela zmer več kot en tedn, ful močno, pa neredno za popiiiiiiiip!(=
zdj je pa ok
am ja js tut odkar sm na tabletkah mam redno pa traja 4-5 dni pa tut manj močna je. kr predn sm začela tabletke jemat..sm mela zmer več kot en tedn, ful močno, pa neredno za popiiiiiiiip!(=
zdj je pa ok
daj koLegica da te zaLižem
- **TaMaLaa**
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 7. 2005
- Kraj: somewhere...
js mam od časa do časa kakšne krče..1x sm tut skup padla ja tk sm bla boga ..drgač pa traja par dni..je pa kr močna...najbol me razjezi k jo dobim glih takrat k je najmanj treba ..am sam če smo živče..če ste opazle..vedn pride mal prj?? al je tko sam pr men
baby..life goes on..
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
jz mam tud fuuul močno.. pa boli tud k ....
na koncu menstruacije sem nekaj opazila in me to malce muči... Uporabljam namreč tampone in ko menstruacija ni več tako močna (na koncu) sem opazila da je tampon samo na eni strani krvav...
zdj me pa skrbi kaj če mi slučajno samo en jajčnik dela al kaj tacga.... Ne vem ej.. Kaj ve mislte??
na koncu menstruacije sem nekaj opazila in me to malce muči... Uporabljam namreč tampone in ko menstruacija ni več tako močna (na koncu) sem opazila da je tampon samo na eni strani krvav...
zdj me pa skrbi kaj če mi slučajno samo en jajčnik dela al kaj tacga.... Ne vem ej.. Kaj ve mislte??
-
Ell@ - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 3. 2006
- Kraj: KrAnJ
°°°ČeŠnYa°°° napisal/-a:jz mam tud fuuul močno.. pa boli tud k ....
Sj pri meni je isto...To je pomojm čist normaln...
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
Ell@ napisal/-a:Sj pri meni je isto...To je pomojm čist normaln...
misliš?? ker me resno skrbi ker je vedno tako ko zamenjam tampon...
-
AnaaBella - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 3. 2006
no ja k men je ravn dons pršla tko, da bova zdele 5 dni nerazdružljivi prijateljici grrrr pa prov nč je nisem vesela, ker mam full krče čeprav sm že 2 tabletki pojedla ......pa načrte sm mela ta teden zdej jih bo teba prestav za en teden
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov