Menstruacija-žensko prekletstvo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- ~NIA~
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 4. 2006
ja zame vem da bi biu izostank menstruacije znak da neki ni uredu.. če dobim menstro usak mesc kot je treba mi je čist ql (in bi moribitne znake kot so slabost, in drugi nosečniški znaki preproso ignorirala - menstra je znak da nism noseča pač!) ... sam zdej sm pa slišala da če jemleš KT dobiš menstro useen tud če si noseča.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Hm. To pa prvič slišim, da vseeno dobiš menstruacijo.
Na navodilih mojih KT piše, da če 2x zapored med premorom od jemanja tabletk ne dobiš menstruacije, potem obstaja sum na nosečnost.
Na navodilih mojih KT piše, da če 2x zapored med premorom od jemanja tabletk ne dobiš menstruacije, potem obstaja sum na nosečnost.
-
sarci* - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2007
- Kraj: Lj - Bežigrad
Mene pa nekej zanima.. enkrat v teh dneh naj bi dobila menstruacijo, in danes me je zacelo malce boleti v spodnjem delu telesa (krci), in res, grem pogledat ce je ''kaj novega'' in res najdem flekec. Ki pa ni rdeče barve ampak rjave. Ko sem sla lulat mi je zraven sel ven kot en cuden ''zele'' rjavo-rdeče barve. Mogoce katera ve kaj je to?
- Neeah
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Menstruacije NE dobiš, če si noseč.. neglede na uporabo kontracepcijskih tabletk..In menstruacija ni umetna heh, če uporablaš tabletke, ampak je čist isto samo da je do dneva natančno izračunana..in btw, še tko če preveč časa jemleš tabletke/npr hočeš podalšat itd../ se slej ko prej pojavi minimalna krvavitev, ker se mora..
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Neeah napisal/-a:Menstruacije NE dobiš, če si noseč.. neglede na uporabo kontracepcijskih tabletk.
hmm, vse lepo in prou, ampak ne vem zakaj ma pol moja kolegica sinčka, za katerga je zvedla, ko je bla noseča že 4 mesce in JA, je mela te 4 mesce menstruacijo kljub jemanju tabletk.
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Tudi jaz poznam primere, da so ženske imele normalno menstruacijo, po tem pa po parih mesecih ugotovile, da so noseče. Marsikdo se mi smeje, če to povem, ampak verjetno si tega ne bo šla nobena brezveze zmišljevat. Čeprav mi, po pravici, ni čist jasno kako to rata.
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
ja pol pa itak najboljš da kljub temu da menstuacijo vsak mesec dobiš...še test narediš poleg...halooo,kera glupost...pol pa nej prepovejo tablete če se je to zgodlo že pri dost ženskah...
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
-
le@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 11. 2006
- Kraj: Domžale
Aloha napisal/-a:Pa me zanima, kašne tablete kej prporočate, kr js ponavad uzamem kr Saridon, enkat mi je lekarnarca dala Nalgesin se mi zdi, pa ni blo bistvenih sprememb...
Že mal pozno za ta mesec, ampak mogoče ti (pa še kakšni drugi, upam) naslednji mesec prav pride...
sama sem imela prva dva dneva menstruacije vedno tako močne krče, da ni pomagalo drugega kot hops na urgenco pa inekcijo v ritko, vmes sem pa skp padala pa ne vem kaj še... Zdaj pa nobenih tablet ne jem, ampak samo en Underberg spijem (ja, k alkoholu se zatekam... ) in mam mir.
Priporočam!!!
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
mhm js bi tuuuuud mau potarnala ka jo mam lih ta prvi dan in me že čist ceu dan boli od šestih naprej. grozaaaaaa. itak je pa taku sam prve dva dni pol mam pa dost šibka. no bomo že potrpel če smo do zdj bomo še nadalnjih 100let
ja pa tableta ka mam tud ne pomagajo več proti bolečinam tk d dohtarca bo treba spet obiskat
ja pa tableta ka mam tud ne pomagajo več proti bolečinam tk d dohtarca bo treba spet obiskat
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov