Menstruacija-žensko prekletstvo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 1083 prispevkov
• Stran 3 od 73
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 73
Naslednja
-
veneficus pupa - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 2. 2006
Intet napisal/-a: Mislm, osebno jih še ne jemljem, ker mi je tud škoda denarja dokler ne najdem enga stalnejšega partnerja, pa preprosto se mi jih ne da jemat vsak dan, raj še počakam. Je pa to odločitev posameznice. Ko bo cajt bom tud jst prešaltala, zdej pa še ne.
sej so zaston.
-
miss missy - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2005
oooh, še par dni "svobode", pol pa spet menstruacija
The key is, never stop doing what you love!
-
beach - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 1. 2006
- Kraj: over the rainbow
Ja ta naša menstruacija nam sam probleme dela.
Sm pač mormo z njo živet
Men pa ni jasn neki. Jst sm mela ene pet let ful krče zmeri, sm tut že parkrat skup padla, tko da je blo kar zabavno. Tko da mi je ginekologinja tabletke dala (Logest).
Prve tri mesce je blo koj bolš. Mal me je špikal, sm nč hujšga. Pol po ene treh mescih, sm mela pa spet krče. Ne tok hude k učas, sm so bli hudi useen. Tabletke sm jemala devet mescov in zdj sm že štir mesce brez tabletk in tut brez krčev. Tko da ni mi jasn, kako to da nimam zdj več krčev.
No sj mi je čist fajn valda, sm useen wtf
Sm pač mormo z njo živet
Men pa ni jasn neki. Jst sm mela ene pet let ful krče zmeri, sm tut že parkrat skup padla, tko da je blo kar zabavno. Tko da mi je ginekologinja tabletke dala (Logest).
Prve tri mesce je blo koj bolš. Mal me je špikal, sm nč hujšga. Pol po ene treh mescih, sm mela pa spet krče. Ne tok hude k učas, sm so bli hudi useen. Tabletke sm jemala devet mescov in zdj sm že štir mesce brez tabletk in tut brez krčev. Tko da ni mi jasn, kako to da nimam zdj več krčev.
No sj mi je čist fajn valda, sm useen wtf
-
Velouria - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
A še kera sovraž ČAKAT na menstro?! Prejšnjič jo ni blo do 10h zvečer, zdj je pa 3 pa še kr nč, grrr. Ene majo tako srečo da jo dobijo takoj zjutraj oz. do ure natančno, men pa tabletke pr tem niso nč pomagale - pride sicer 4. dan, ampak kadarkol se ji pač zazdi. Sj vem da ne bi smel bit problemov ker KT jemljem skor do minute natančn, ampak še vseen me mal psihira.
now I have you sleeping next to me ... and this is home
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Joj, s čim vse se ne obremenjujete..s ČAKANJEM na menstruacijo??
Sej začutiš točno, kdaj bo začelo "kapljat", vsaj jaz točno vem in e čakam cel dan, kdaj bo.
takrat si dam potem ta mali vložek, dokler ni opazno, potem pa tampon.
In gre mimo, da se komaj zavem.
Sej začutiš točno, kdaj bo začelo "kapljat", vsaj jaz točno vem in e čakam cel dan, kdaj bo.
takrat si dam potem ta mali vložek, dokler ni opazno, potem pa tampon.
In gre mimo, da se komaj zavem.
-
cukrck - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 11. 2004
Še kakšen dan, dva, pa bo šla spet na dopust za en mesec.
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Ja jst mam dost redno, na 27 ali pa 28 dni. Nikoli še ni zamuajal al pa ful prehitevala. Pa ne jemljem tablek.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Prvi neprebran prispevek • 1083 prispevkov
• Stran 3 od 73
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 73
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]