Menstruacija-žensko prekletstvo

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 12. 2004
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a Snow flake » 05. Sep. 2006 6:03

pa ne morem kontracepsijske tablete, pa če se še tako cenim, ker bi rada zanosila ... (sej počas že zgubljam upanje, ampak če mi le kdaj uspe, bi komaj po tistem lahko jemala tablete ...., čeprav takrat ko sem jih jemala, so mi naredile več škode kot koristi, edino kar je blo dobro je blo to, da so ble blažje in lažje menstre ...)
:cry:
Uporabniški avatar
sonč|ka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 7. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a sonč|ka » 13. Sep. 2006 20:14

NOVO VPRASANJE:

Cez 6dni grem na maturanskega in bom ravno takrat dobila menstruacijo. Dans mi je pa ena kolegica omenla, da lahko gres k svojemu zdravniku in ti, da tablete, ki ti menstro prestavijo ampak, da to niso kontracepcijske. A ve katera kaj več o tem?
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 15. Sep. 2006 9:49

snow flake, jz bi pa rada mela menstruacijo, pa je spet nimam tri mesce :evil: joj, letos sm jo mela vsega skup ene 3x... ok, sj bi blo v redu jo met sam tolkrat, sam k je očitno neki s hormoni narobe, pa mi ginekologinja noče dat tabletk :evil: :evil:
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 15. Sep. 2006 9:55

jagodka85 napisal/-a:snow flake, jz bi pa rada mela menstruacijo, pa je spet nimam tri mesce :evil: joj, letos sm jo mela vsega skup ene 3x... ok, sj bi blo v redu jo met sam tolkrat, sam k je očitno neki s hormoni narobe, pa mi ginekologinja noče dat tabletk :evil: :evil:

sam to pa ni vredu! kej pa ginekologinja na to reče? mislim, dan imaš menstruacije?? to se more poštimat no... :roll:
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 15. Sep. 2006 10:04

mah, jz sm šla dvakrat zarad tega k njej... obakrat je pač pogledala, kaj bi blo lahko narobe in obakrat je blo direkt pred mensturacijo... in je rekla, da če ne bom pač naslednič dobla, da mi bo dala hormone pregledat... jz mislm, da je to sam zarad tega, ker sm nehala tablete jest in mi jih noče več dat... :evil: sj morm it zdj u kratkem spet na en obisk k njej... ker hočem, da se to uredi!
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 15. Sep. 2006 10:09

si že razmišljala o tem, da bi zamenjala ginekologinjo?? ker tale je očitno mal :stupid:
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 12. 2004
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a Snow flake » 15. Sep. 2006 13:12

*pupika* napisal/-a:
jagodka85 napisal/-a:snow flake, jz bi pa rada mela menstruacijo, pa je spet nimam tri mesce :evil: joj, letos sm jo mela vsega skup ene 3x... ok, sj bi blo v redu jo met sam tolkrat, sam k je očitno neki s hormoni narobe, pa mi ginekologinja noče dat tabletk :evil: :evil:

sam to pa ni vredu! kej pa ginekologinja na to reče? mislim, dan imaš menstruacije?? to se more poštimat no... :roll:

Tudi sama imam probleme s takšnimi izostanki, najdaljši je bil osem mesecev (pa na žalost ni bla nosečnost), tako da sem mogla dobit tablete za sprožit pa je potem lilo en mesec skup. In tudi to ni bila redkost, da sem jo imela 3x, 4x na leto, no sedaj je mal drugač, pogosteje. To je posledica neravnovesja hormonov. Kaj reče ginekolog/inja .... najprej kot da to ni nič napačnega, kasneje če pride do kakšnih drugih težav, pa poskušajo hormone spravit v ravnoverje s tabletami :? ...
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 02. Okt. 2006 16:28

men je pa pršla en teden prezgodi, k smo šli glih na ekskurzijo. in pol smo se tm vozil, k sm po štirh urahkončno pršla do veceja, sm mislna d bo tampon kr vn padu zrd gravitacie, tolk je bil napit. pa še ful čudno sm mela, k tprve dva dni je kr lil, pl je blo pa konc vsega.
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 8. 2006
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 10. Okt. 2006 11:25

Ta bo mal neumesna... sam kolk kej drži to, da se med menstruacijo ne smeš strižt? Men je dons ena sodelavka čist zapaničarla, js pa to prvič slišm... Pa ne me kregat če je že bla debata o tem sam nimam cajta zdele jit nazaj brat... :oops:
Always look on the bright side of life!
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 10. Okt. 2006 11:28

To so buče. Včasih je tudi veljalo, da si sploh ne smeš glave umivat in celo tuširat :roll:
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 10. Okt. 2006 11:49

kr.ena napisal/-a:To so buče. Včasih je tudi veljalo, da si sploh ne smeš glave umivat in celo tuširat :roll:

o.k., si me potolažla :wink:
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 10. Okt. 2006 11:53

Še vedno pa ne vem, če je res, da si ne smeš dati zoba izpulit med menstruacijo, ker se menda krvavitev ne ustavi. Ima kdo strokovno informacijo?
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 10. Okt. 2006 12:28

kr.ena napisal/-a:Še vedno pa ne vem, če je res, da si ne smeš dati zoba izpulit med menstruacijo, ker se menda krvavitev ne ustavi. Ima kdo strokovno informacijo?

tud to prvič slišm... ampak zdej do sobote morm sam frizuro zrihtat, zobje bodo pa še mal počakal .... :wink:
Uporabniški avatar
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a buffy-ann » 10. Okt. 2006 16:45

kr.ena napisal/-a:Še vedno pa ne vem, če je res, da si ne smeš dati zoba izpulit med menstruacijo, ker se menda krvavitev ne ustavi. Ima kdo strokovno informacijo?

Tud jaz še nisem za to slišala ... so mi že štirikrat pulili zobe, pa me nihče ni vprašal če mam menstro.

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas

Toše R. I. P.

Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 11. Okt. 2006 6:56

buffy-ann napisal/-a:

Tud jaz še nisem za to slišala ... so mi že štirikrat pulili zobe, pa me nihče ni vprašal če mam menstro.

:D :D A si predstavlaš... že tko si vsa preč pr zobarju (no vsaj js sm) pol te pa praša če maš menstro... mene bi kap... :D

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov