Menstruacija-žensko prekletstvo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
pa ne morem kontracepsijske tablete, pa če se še tako cenim, ker bi rada zanosila ... (sej počas že zgubljam upanje, ampak če mi le kdaj uspe, bi komaj po tistem lahko jemala tablete ...., čeprav takrat ko sem jih jemala, so mi naredile več škode kot koristi, edino kar je blo dobro je blo to, da so ble blažje in lažje menstre ...)
-
sonč|ka - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 7. 2005
- Kraj: Maribor
NOVO VPRASANJE:
Cez 6dni grem na maturanskega in bom ravno takrat dobila menstruacijo. Dans mi je pa ena kolegica omenla, da lahko gres k svojemu zdravniku in ti, da tablete, ki ti menstro prestavijo ampak, da to niso kontracepcijske. A ve katera kaj več o tem?
Cez 6dni grem na maturanskega in bom ravno takrat dobila menstruacijo. Dans mi je pa ena kolegica omenla, da lahko gres k svojemu zdravniku in ti, da tablete, ki ti menstro prestavijo ampak, da to niso kontracepcijske. A ve katera kaj več o tem?
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
snow flake, jz bi pa rada mela menstruacijo, pa je spet nimam tri mesce joj, letos sm jo mela vsega skup ene 3x... ok, sj bi blo v redu jo met sam tolkrat, sam k je očitno neki s hormoni narobe, pa mi ginekologinja noče dat tabletk
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
jagodka85 napisal/-a:snow flake, jz bi pa rada mela menstruacijo, pa je spet nimam tri mesce joj, letos sm jo mela vsega skup ene 3x... ok, sj bi blo v redu jo met sam tolkrat, sam k je očitno neki s hormoni narobe, pa mi ginekologinja noče dat tabletk
sam to pa ni vredu! kej pa ginekologinja na to reče? mislim, dan imaš menstruacije?? to se more poštimat no...
My dreams are my reality...
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
mah, jz sm šla dvakrat zarad tega k njej... obakrat je pač pogledala, kaj bi blo lahko narobe in obakrat je blo direkt pred mensturacijo... in je rekla, da če ne bom pač naslednič dobla, da mi bo dala hormone pregledat... jz mislm, da je to sam zarad tega, ker sm nehala tablete jest in mi jih noče več dat... sj morm it zdj u kratkem spet na en obisk k njej... ker hočem, da se to uredi!
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
*pupika* napisal/-a:jagodka85 napisal/-a:snow flake, jz bi pa rada mela menstruacijo, pa je spet nimam tri mesce joj, letos sm jo mela vsega skup ene 3x... ok, sj bi blo v redu jo met sam tolkrat, sam k je očitno neki s hormoni narobe, pa mi ginekologinja noče dat tabletk
sam to pa ni vredu! kej pa ginekologinja na to reče? mislim, dan imaš menstruacije?? to se more poštimat no...
Tudi sama imam probleme s takšnimi izostanki, najdaljši je bil osem mesecev (pa na žalost ni bla nosečnost), tako da sem mogla dobit tablete za sprožit pa je potem lilo en mesec skup. In tudi to ni bila redkost, da sem jo imela 3x, 4x na leto, no sedaj je mal drugač, pogosteje. To je posledica neravnovesja hormonov. Kaj reče ginekolog/inja .... najprej kot da to ni nič napačnega, kasneje če pride do kakšnih drugih težav, pa poskušajo hormone spravit v ravnoverje s tabletami ...
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
men je pa pršla en teden prezgodi, k smo šli glih na ekskurzijo. in pol smo se tm vozil, k sm po štirh urahkončno pršla do veceja, sm mislna d bo tampon kr vn padu zrd gravitacie, tolk je bil napit. pa še ful čudno sm mela, k tprve dva dni je kr lil, pl je blo pa konc vsega.
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
Ta bo mal neumesna... sam kolk kej drži to, da se med menstruacijo ne smeš strižt? Men je dons ena sodelavka čist zapaničarla, js pa to prvič slišm... Pa ne me kregat če je že bla debata o tem sam nimam cajta zdele jit nazaj brat...
Always look on the bright side of life!
-
Dagi - Kofetarica
kr.ena napisal/-a:Še vedno pa ne vem, če je res, da si ne smeš dati zoba izpulit med menstruacijo, ker se menda krvavitev ne ustavi. Ima kdo strokovno informacijo?
tud to prvič slišm... ampak zdej do sobote morm sam frizuro zrihtat, zobje bodo pa še mal počakal ....
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
kr.ena napisal/-a:Še vedno pa ne vem, če je res, da si ne smeš dati zoba izpulit med menstruacijo, ker se menda krvavitev ne ustavi. Ima kdo strokovno informacijo?
Tud jaz še nisem za to slišala ... so mi že štirikrat pulili zobe, pa me nihče ni vprašal če mam menstro.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
Dagi - Kofetarica
buffy-ann napisal/-a:kr.ena napisal/-a:Še vedno pa ne vem, če je res, da si ne smeš dati zoba izpulit med menstruacijo, ker se menda krvavitev ne ustavi. Ima kdo strokovno informacijo?
Tud jaz še nisem za to slišala ... so mi že štirikrat pulili zobe, pa me nihče ni vprašal če mam menstro.
A si predstavlaš... že tko si vsa preč pr zobarju (no vsaj js sm) pol te pa praša če maš menstro... mene bi kap...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov