Menstruacija-žensko prekletstvo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 1083 prispevkov
• Stran 2 od 73
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5 ... 73
Naslednja
- Intet
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 1. 2006
- Kraj: Emona
Kok ste pa stare? Mislm, to jo že 2 leti nista mele, al pač ni tok redna? Opišta mal
Sej, jst jo mam tm ene 7 let, pa še zmer kšne par dni zamuja/prehiteva, odvism tud od stresa, zadnje cajte je kr točna.
Sej, jst jo mam tm ene 7 let, pa še zmer kšne par dni zamuja/prehiteva, odvism tud od stresa, zadnje cajte je kr točna.
To bring the pieces together rediscover communication.
-
me2u - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 2. 2006
ne .. ze 2 leti jo mam .. pa do sedaj se ni redna .. stara sem 16 .. pac .. ucasih zamudi kak mesec .. pa je potem normalna .. pa je potem spet ni .. pa spet pride .. u glavnem .. nenormalno .. pac .. naj bi se do 18 leta uredilo? .. je to normalno? .. ali je kaj kriticnega? .. heh hvala
aja .. btw .. bla sm pri ginekologu .. pa mi ni dal kaksnega zadovoljivega odgovora
lp
aja .. btw .. bla sm pri ginekologu .. pa mi ni dal kaksnega zadovoljivega odgovora
lp
Trying to be something experimental.
- Nadine
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
jz sm mela pa vcasih dokaj redno(sicer jo mam sele 2 leti, tko da nikol ni bla redna), ampak zdj od poletja se mi je pa vse neki zamesal, in mam fuuul cudn, enkrat sm jo mela cel mesec, pol 10 dni ne, pa ene 2 dni spet... pa pol spet ene 2 tedna nic pa pol kr tko ene 2 tedna... mislm nvem..
a je to normaln, da mam kr tko? al nvem
a je to normaln, da mam kr tko? al nvem
- Intet
- Sramežljivka
Me2u: Nč panike, čist normalno menstruiraš (kera beseda ), kšne majo že od samga začetka redno, kšne pač ne. Se ščasoma uredi, ni neke točne meje, sam večinoma se ustali samo od sebe tm okol 18ga leta.
Problem je edin kasneje, ko si že tam pri 17-18tem letu, če menstruacija res pogosto zgine za kšn mesec, dva, al pa da jo maš večkrat na mesec, ker to so pol že hormonalne motnje.
Nadine: Mislm da tud pri tebi ni neke panike, ker jo še nimaš tok dolgo, mogoče če si bla kej pod stresom, pa menjava okolja ful "pretrese" mens. cikel, kšno nihanje teže, alergije, bolezni, kej tacga. Sam če se pa ne bo uredil, tko čez kšne dva-tri mesce, pol pa greš magar k zdravnici, pa te mičkn pregleda, al pa pošlje k ginekologu.
Problem je edin kasneje, ko si že tam pri 17-18tem letu, če menstruacija res pogosto zgine za kšn mesec, dva, al pa da jo maš večkrat na mesec, ker to so pol že hormonalne motnje.
Nadine: Mislm da tud pri tebi ni neke panike, ker jo še nimaš tok dolgo, mogoče če si bla kej pod stresom, pa menjava okolja ful "pretrese" mens. cikel, kšno nihanje teže, alergije, bolezni, kej tacga. Sam če se pa ne bo uredil, tko čez kšne dva-tri mesce, pol pa greš magar k zdravnici, pa te mičkn pregleda, al pa pošlje k ginekologu.
- Intet
- Sramežljivka
Tabletke se začnejo jemat zaradi rednih spolnih odnosov, če ne se je brezveze že zdej filat z nimi.Mislm da ti jih tud noben ginekolog ne "predpiše" samo zaradi nerede menstruacije.
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
Intet napisal/-a:Tabletke se začnejo jemat zaradi rednih spolnih odnosov, če ne se je brezveze že zdej filat z nimi.Mislm da ti jih tud noben ginekolog ne "predpiše" samo zaradi nerede menstruacije.
Danasnje tabletke niso prav nic skodljive in ne vem zakaj jih ne bi jemala za ureditev ciklusa. Saj ginekolog pa ne rabi vedet zakaj jih ti jes. Pc reces, da bi jih rada imela in mislim, da jih brez problema tudi dobis.
-
me2u - Sramežljivka
Intet napisal/-a:Me2u: Nč panike, čist normalno menstruiraš (kera beseda ), kšne majo že od samga začetka redno, kšne pač ne. Se ščasoma uredi, ni neke točne meje, sam večinoma se ustali samo od sebe tm okol 18ga leta.
no hvala .. upajmo da je temu res tko .. pa da se mi tam do nekega 18 let res dokoncno uredi u bistvu pa ko sm bla pr ginekologu .. mi je dal neke tabletke za urejevanje ciklusa .. pa so ble kul .. se je uredilo pa use .. potem .. pa spet nazaj .. samo niti ni tolk kriticno .. zdej se je ze skoraj dokaj normaliziralo ..
Trying to be something experimental.
- Intet
- Sramežljivka
me2u napisal/-a:Intet napisal/-a:Me2u: Nč panike, čist normalno menstruiraš (kera beseda ), kšne majo že od samga začetka redno, kšne pač ne. Se ščasoma uredi, ni neke točne meje, sam večinoma se ustali samo od sebe tm okol 18ga leta.
no hvala .. upajmo da je temu res tko .. pa da se mi tam do nekega 18 let res dokoncno uredi u bistvu pa ko sm bla pr ginekologu .. mi je dal neke tabletke za urejevanje ciklusa .. pa so ble kul .. se je uredilo pa use .. potem .. pa spet nazaj .. samo niti ni tolk kriticno .. zdej se je ze skoraj dokaj normaliziralo ..
No pol pa ni blema.
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Intet napisal/-a:Tabletke se začnejo jemat zaradi rednih spolnih odnosov, če ne se je brezveze že zdej filat z nimi.Mislm da ti jih tud noben ginekolog ne "predpiše" samo zaradi nerede menstruacije.
No to ni čisto res. Men je ginekologinja tut svetovala tabletke za ureditev menstruacije še preden sem sploh mela fanta in spolne odnose, ker sem mela res neredno.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
veneficus pupa - Komunikatorka
no js sm jih začela jemat ker sm mela zelo boleče menstruacije-onesposoblena za en dan dobesedno.
pa še kao ker sm mislna met prvi spolni odnos in sm se hotla prpravt.
ja zdej se ma itak tok "nežne" tabletke da ni problema.
moja ginekologinja men recimo še pregleda ni nardila, ker je pač pregled pri devici mejčkn boleč.
- Intet
- Sramežljivka
Lastovica napisal/-a:Intet napisal/-a:Tabletke se začnejo jemat zaradi rednih spolnih odnosov, če ne se je brezveze že zdej filat z nimi.Mislm da ti jih tud noben ginekolog ne "predpiše" samo zaradi nerede menstruacije.
Danasnje tabletke niso prav nic skodljive in ne vem zakaj jih ne bi jemala za ureditev ciklusa. Saj ginekolog pa ne rabi vedet zakaj jih ti jes. Pc reces, da bi jih rada imela in mislim, da jih brez problema tudi dobis.
Mal bi blo hec če bi ble škodljive, ne? Kšne majo neke stranske učinke (par punc k jih poznam se je zredil, pa niso nč spreminjale svojih prehrambenih in drugih navad, eni so celo malce zrasle joške , itd.), sam tud to ni neka panika.
Mislm, osebno jih še ne jemljem, ker mi je tud škoda denarja dokler ne najdem enga stalnejšega partnerja, pa preprosto se mi jih ne da jemat vsak dan, raj še počakam. Je pa to odločitev posameznice. Ko bo cajt bom tud jst prešaltala, zdej pa še ne.
Prvi neprebran prispevek • 1083 prispevkov
• Stran 2 od 73
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5 ... 73
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov