Menstruacija-žensko prekletstvo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
Jao, včeri sem bla tut jst po dolgem času čist boga. Ene parkat mi je kar slabo ratal, noge so me tolk bolele ... Jst mam tole menstruacijo ful različno, včasih jo je čist mal, ampak včeraj pa dons se ji je pa čist sfuzlal.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
jah, jz sm mela učas ful bolečo, zdej pa ne več, sam tm pa tm me še mau zaboli prvi pa drugi dan pol je pa vse ok. ma, se da prežvet, lažje kot PMS zarad kterga sm ful občutljiva in še prsi me ful bolijo.
je pa hudo ja, če te fejst boli.
drgač pa menza nima kej zaostajat če ti maš redno spolne odnose, to ni nč povezan. pa prehlad tud naj neb vplivu. ponavadi vpliva kak stres al pa kej podobnega.
je pa hudo ja, če te fejst boli.
drgač pa menza nima kej zaostajat če ti maš redno spolne odnose, to ni nč povezan. pa prehlad tud naj neb vplivu. ponavadi vpliva kak stres al pa kej podobnega.
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Pa ne že spet no, ggrrrrr kaj me to jezi, najprej mi zamuja pet mesecev, pol pa pride dvakrat v enem mesecu, in zdej se mi obeta tud čez en mesec, ko si po dolgem času spet privoščim mal dopusta, joj kaj sem jezna, ggrrrrr
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
mene tud zadnje čase zmeri v službi obišče, pol pa tko boliiiiii , pa kaj morem, ko je pa potem tri, štiri dni tko ...
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Ah, men je ponavadi stvar glupo sam zato, ker se mi vedno nardijo mozoljčki povsod ..
Sam dans me pa prou še vse boli .. popizditis. Zjutri mal čajčka, pa upam, da bo boljš.
Sam dans me pa prou še vse boli .. popizditis. Zjutri mal čajčka, pa upam, da bo boljš.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Meni se je pa prestavila, in sem bila že čisto obupana, potem pa me je včeraj osrečila in izvolila priti. Danes me pa že živcira, ker je vroče,...
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov