Menstruacija-žensko prekletstvo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 1083 prispevkov
• Stran 72 od 73
•
Prejšnja
1 ... 69, 70, 71, 72, 73
Naslednja
- janja07
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 1. 2010
- Kraj: Ljubljana
jaz imam tudi en probleček..
Do zdaj sem imela normalno menstruacijo.. Od zadnje je 22dni, kot vedno.. Včeraj ko sem bila na stranišču je bilo malo krvi in seveda sem se veselila da je vse vredu, da je zaščita bila vredu, a danes ni ne sluha in duha o menstruaciji.. Kaj bi lahko bilo? Mogoče se mi je malo pomešala ker imam redne odnose zdej? Hvala
Do zdaj sem imela normalno menstruacijo.. Od zadnje je 22dni, kot vedno.. Včeraj ko sem bila na stranišču je bilo malo krvi in seveda sem se veselila da je vse vredu, da je zaščita bila vredu, a danes ni ne sluha in duha o menstruaciji.. Kaj bi lahko bilo? Mogoče se mi je malo pomešala ker imam redne odnose zdej? Hvala
-
Strawberrylove - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 3. 2010
- Kraj: Ljubljana
Pozdravljeni!
Stara sem 15,5 let.
Moj problem je predvsem z menstruacijo..in sicer prvič sem jo dobila pred 11 imi meseci, prvič sem jo imela normalno 1teden potem 4mesce nič in potem spet normalno 1teden, od takrat je minilo približno 8mesecov, mestruacije pa od nikoder, nikoli nisem imela spolnih odnosov ali pa bila kaj bolana, začelo me je že močno skrbeti saj nevem kaj bi lahko bil razlog. Klicala sem že ginekologinjo vendar je rekla da to ni nič takega, a meni se nezdi.
Že vnaprej hvala za odgovore.
Lp
Stara sem 15,5 let.
Moj problem je predvsem z menstruacijo..in sicer prvič sem jo dobila pred 11 imi meseci, prvič sem jo imela normalno 1teden potem 4mesce nič in potem spet normalno 1teden, od takrat je minilo približno 8mesecov, mestruacije pa od nikoder, nikoli nisem imela spolnih odnosov ali pa bila kaj bolana, začelo me je že močno skrbeti saj nevem kaj bi lahko bil razlog. Klicala sem že ginekologinjo vendar je rekla da to ni nič takega, a meni se nezdi.
Že vnaprej hvala za odgovore.
Lp
-
Nastja Krivec - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Rogoza
moje je danes KONČNO konec... preživljam muke ob vsem tem... smilijo se mi pa vsi bližnji saj sem baje pasja ob obiskih tete rdečke
-
Maruša Habot - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
Tudi moja se je k sreči danes končala. Žal sem med tistimi malo manj srečnimi in imam vedno težvae. V soboto so bili krči tako močni, nobena tableta ni prijela, da sem morla it do zdravnika po infuzijo..
Komaj čakam, da bom rodila, ker naj bi se mi takrat stanje izboljšalo. Vsaj tako pravi moj ginekolog
Komaj čakam, da bom rodila, ker naj bi se mi takrat stanje izboljšalo. Vsaj tako pravi moj ginekolog
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Jao, ta menza, glih zdej enkrat jo morm dobit in ravno na morju tut, sej si jo bom prestavila, ne bom dovolila da mi pokvari dopust
Ma PMS včasih prav ubija, tolko me križ boli da brezveze Sej je povezan z menzo in me ne bodo kregali
Ma PMS včasih prav ubija, tolko me križ boli da brezveze Sej je povezan z menzo in me ne bodo kregali
- IceIce
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 10. 2009
Ali je mozno, da se ti zaradi potovanja zmede cikel? Pred 3 tedni sem prisla s potovanja (9 ur casovne razlike) in menstruacijo bi morala dobit nekje 1 teden za tem. 2 dni sem imela samo rjavkast izcedek, pa se tega zelo zelo malo, nekaj dni za tem pa se cisto malo krvi zvecer preden sem sla spat (spet samo nekaj kapljic). Drugace imam precej redno menstruacijo, tako da je jet lag verjetno lahko vzrok za zmedo? (ne izkljucujem pa moznosti, da sem noseca, ker sem imela nezascitene odnose)
- Pika85
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 6. 2010
Zanima me, če ima katera od vas obrnjeno maternico, s tem kakšne težave na splošno in v času menstruacije in kako te težave rešujete? sama jo imam, tako mi je rekel ginekolog. zaradi tega imam tudi močnejšo menstruacijo in zelo hude krče. nekaj malega pomagajo tablete, ki mi jih je predpisal ginekolog. kljub tem tabletam me sploh prvi dan zelo boli želodec, itd. takrat tudi ostanem doma in počivam, ker so bolečine res velike. torej, zanimajo me vaše izkušnje s tem in mogoče kakšen nasvet? btw, ginekolog je rekel da se bo stanje popravilo ko bom rodila, takrat naj bi se maternica obrnila v "normalno stanje". sicer z mano ni nič narobe, takšna je pač lega moje maternice in s tem ni nič narobe. obstaja nekaj % žensk, ki jo imajo tako obrnjeno in med temi sem tudi jaz
- Pika85
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 6. 2010
Zanima me, če ima katera od vas obrnjeno maternico, s tem kakšne težave na splošno in v času menstruacije in kako te težave rešujete? sama jo imam, tako mi je rekel ginekolog. zaradi tega imam tudi močnejšo menstruacijo in zelo hude krče. nekaj malega pomagajo tablete, ki mi jih je predpisal ginekolog. kljub tem tabletam me sploh prvi dan zelo boli želodec, itd. takrat tudi ostanem doma in počivam, ker so bolečine res velike. torej, zanimajo me vaše izkušnje s tem in mogoče kakšen nasvet? btw, ginekolog je rekel da se bo stanje popravilo ko bom rodila, takrat naj bi se maternica obrnila v "normalno stanje". sicer z mano ni nič narobe, takšna je pač lega moje maternice in s tem ni nič narobe. obstaja nekaj % žensk, ki jo imajo tako obrnjeno in med temi sem tudi jaz
Prvi neprebran prispevek • 1083 prispevkov
• Stran 72 od 73
•
Prejšnja
1 ... 69, 70, 71, 72, 73
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov