Menstruacija-žensko prekletstvo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
Ange|ina napisal/-a:OT: oh kaj bi jst dala za tole žensko prekletstvo.. kr zamuja mi že več kot dva tedna.. matr pa te živci..
Angie
:bussi: sej bo . ne se sekirat. jaz sem na njo čakala 2 meseca. zdaj pa je končno tu . aleluja!
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
- Freaked
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2005
Ej sam neki, sej ne vem če je kira že spraševala prej, k nism vseh postov gledala. Sam tko ne, ko je pms al pa kr menstruacija, a se še kiri dogaja da poje na tone hrane, konkretno sladkarije. Moj želodec je ko vreča,brez dna, fak, v takih primerih lahko pridobim tudi 3kg gor! V zelo kratkem času, gadno je to, a je to normalno al sm sam jst en psihič??!
-
Ange|ina - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 8. 2004
- Kraj: Pred tipkovnico in ekranom :)
Mimi_M napisal/-a:Če misliš, da imaš razlog za živciranje, si kupi test za nosečnost
Pa bo konec skrbi.
nene.. baje da so to tko živci krivi.. nvem.. shujšala nism kej blazno, noseča nism.. sam mi ni jasn od česa nej bi bla živčna? mal neverjetno se mi pa zdi, kar mi je med. sestra pr ginekologinji rekla.. ker sm pred 9imi mesci nehala tabletke jest, pa da zdej to vpliva??? wtf ane?
ah.. čudn mi je edin to najbl.. ponavad sm jo mela prej, če sm mela neurejeno.. zdej pa zamuja.. še kr..
Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
- Heart
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2005
- Kraj: Fantasyland
Sovražim menstruacijo... sploh se mi zdi da z leti postajam vedno bolj občutljiva- psihičnmo- glede tega... kar nekaj mi ne paše, pa jokam se ob vsaki sluzasti nadaljevanki... še malo pa se bom raznežila ob reklamah... yuck! aja- boli me pa nič ne, samo en teden pred njo jem kot volk, potem, ko jo pa dobim, pa samo 1x dnevno, mi nič ne paše...
Use your imagination...
-
Ange|ina - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 8. 2004
- Kraj: Pred tipkovnico in ekranom :)
heh.. itaq.. kko pa drgač.. po 25ih dneh zamujanja dobim menstruacijo en dan preden bi mogla na morje.. krasno ane
argh..
Angie
argh..
Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Vedno, ampak res vedno, ko pokličem ginekologinjoin se želim naročit za pregled, me vpraša po menstruaciji, jaz pa seveda nikoli ne vem, kdaj je bila zadnja, da si lahko pol izračunam.
In pol zmer rečem, če lahko čez 5 min nazaj pokličem, ko si zračunam..
In pol zmer rečem, če lahko čez 5 min nazaj pokličem, ko si zračunam..
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Mene pa boli in to res svinjsko boli prvi dan ali celo dva dni, ni mi za jest, pa ne za spat, pa jokam od samih bolečin... Tablet proti bolečinam pa tudi ne vzamem več, ker mi sploh ne pomagajo.
- sladica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 3. 2006
Ali lahko M izostane zaradi prehlada? Tabletke sem jemala redno in nisem spustila niti ene, je pa res da moram zadnje čase skos lulat hoditi in zdaj ne vem ali me lahko skrbi, da sem zanosila ali pa gre le za kak prehlad mehurja.
Prejšnjič sem jo, ko sem imela 7dnevni odmor dobila v nedeljo, naslednjič v ponedeljek..... torej bi jo morala dobiti danes (ker je nedelja) ali pa najpozneje jutri?
Prejšnjič sem jo, ko sem imela 7dnevni odmor dobila v nedeljo, naslednjič v ponedeljek..... torej bi jo morala dobiti danes (ker je nedelja) ali pa najpozneje jutri?
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Se vidi,da imam PMS ker sem fuuull občutljiva. Vse me moti, in kar skoz bi imela surlo do podna, pa kr neki bi jokcala
Eh nej že pride in me reši tega stanja
Eh nej že pride in me reši tega stanja
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
Nu$k@ - Debatorica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
vprašanje za vas...
začetek aprila sem imela menstruacijo, po tem pa sem začela z rednimi spolnimi odnosi (prej jih nisem imela 4 mesce), od takrat mi zaostaja menstruacija. je možno da mi zaostaja zaradi spolnih odnosov? zaščitena sva bila vedno z kondomom.
začetek aprila sem imela menstruacijo, po tem pa sem začela z rednimi spolnimi odnosi (prej jih nisem imela 4 mesce), od takrat mi zaostaja menstruacija. je možno da mi zaostaja zaradi spolnih odnosov? zaščitena sva bila vedno z kondomom.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov