Menstruacija-žensko prekletstvo

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2006
Kraj: Prlekija

Neprebrana objavaNapisal/-a skinny » 12. Maj. 2006 17:58

Ange|ina napisal/-a:OT: oh kaj bi jst dala za tole žensko prekletstvo.. kr zamuja mi že več kot dva tedna.. matr pa te živci.. :(

Angie

:bussi: sej bo . ne se sekirat. jaz sem na njo čakala 2 meseca. zdaj pa je končno tu :roll: . aleluja! :(
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Freaked
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Freaked » 13. Maj. 2006 9:41

Ej sam neki, sej ne vem če je kira že spraševala prej, k nism vseh postov gledala. Sam tko ne, ko je pms al pa kr menstruacija, a se še kiri dogaja da poje na tone hrane, konkretno sladkarije. Moj želodec je ko vreča,brez dna, fak, v takih primerih lahko pridobim tudi 3kg gor! V zelo kratkem času, gadno je to, a je to normalno al sm sam jst en psihič??! :cry:
Uporabniški avatar
Ange|ina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 8. 2004
Kraj: Pred tipkovnico in ekranom :)

Neprebrana objavaNapisal/-a Ange|ina » 13. Maj. 2006 10:56

Mimi_M napisal/-a:Če misliš, da imaš razlog za živciranje, si kupi test za nosečnost :)
Pa bo konec skrbi.

nene.. baje da so to tko živci krivi.. nvem.. shujšala nism kej blazno, noseča nism.. sam mi ni jasn od česa nej bi bla živčna? mal neverjetno se mi pa zdi, kar mi je med. sestra pr ginekologinji rekla.. ker sm pred 9imi mesci nehala tabletke jest, pa da zdej to vpliva??? :roll: wtf ane?

ah.. čudn mi je edin to najbl.. ponavad sm jo mela prej, če sm mela neurejeno.. zdej pa zamuja.. še kr..

Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
Heart
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 7. 2005
Kraj: Fantasyland

Neprebrana objavaNapisal/-a Heart » 17. Maj. 2006 18:25

Sovražim menstruacijo... sploh se mi zdi da z leti postajam vedno bolj občutljiva- psihičnmo- glede tega... kar nekaj mi ne paše, pa jokam se ob vsaki sluzasti nadaljevanki... še malo pa se bom raznežila ob reklamah... yuck! aja- boli me pa nič ne, samo en teden pred njo jem kot volk, potem, ko jo pa dobim, pa samo 1x dnevno, mi nič ne paše...
Use your imagination...
Uporabniški avatar
Ange|ina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 8. 2004
Kraj: Pred tipkovnico in ekranom :)

Neprebrana objavaNapisal/-a Ange|ina » 19. Maj. 2006 18:39

heh.. itaq.. kko pa drgač.. po 25ih dneh zamujanja dobim menstruacijo en dan preden bi mogla na morje.. krasno ane :?

argh..

Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 19. Maj. 2006 18:43

Vedno, ampak res vedno, ko pokličem ginekologinjoin se želim naročit za pregled, me vpraša po menstruaciji, jaz pa seveda nikoli ne vem, kdaj je bila zadnja, da si lahko pol izračunam.
In pol zmer rečem, če lahko čez 5 min nazaj pokličem, ko si zračunam.. :roll:
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 19. Maj. 2006 18:47

mene pa danes tako zelo boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 20. Maj. 2006 13:05

Jz pa tretji dan.. Itak mam še sam kak dan al pa dva pa bo mimo. Za neki cajta :D Pa ponavadi nism neki preveč tečka, ampak včeraj so mi šli pa vsi po vrsti, na... :D
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
čmokica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a čmokica » 20. Maj. 2006 14:14

*pupika* napisal/-a:mene pa danes tako zelo boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

mene tut :( :cry:
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
Uporabniški avatar
u_k_i
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 31. 8. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a u_k_i » 20. Maj. 2006 17:18

aaaa.. spet je tle..že ta drugil ta mesec...bemu, zgleda bom mogla nazaj na tabletke, da se urdei...pa boolllliiii :cry:
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
lil' me
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 1. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a lil' me » 20. Maj. 2006 18:02

js pa ponavad nimam pretiranih bolečin..ampak mi gre use skp took na žiuce d komi prenašam, k še spat ne morm u miru ponoč :roll:
Only God can judge me.
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a allessya » 20. Maj. 2006 19:03

Mene pa boli in to res svinjsko boli prvi dan ali celo dva dni, ni mi za jest, pa ne za spat, pa jokam od samih bolečin... :cry: Tablet proti bolečinam pa tudi ne vzamem več, ker mi sploh ne pomagajo. :?
sladica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a sladica » 21. Maj. 2006 8:26

Ali lahko M izostane zaradi prehlada? Tabletke sem jemala redno in nisem spustila niti ene, je pa res da moram zadnje čase skos lulat hoditi in zdaj ne vem ali me lahko skrbi, da sem zanosila ali pa gre le za kak prehlad mehurja.

Prejšnjič sem jo, ko sem imela 7dnevni odmor dobila v nedeljo, naslednjič v ponedeljek..... torej bi jo morala dobiti danes (ker je nedelja) ali pa najpozneje jutri?
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 22. Maj. 2006 15:45

Se vidi,da imam PMS ker sem fuuull občutljiva. Vse me moti, in kar skoz bi imela surlo do podna, pa kr neki bi jokcala :?
Eh nej že pride in me reši tega stanja :D
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Uporabniški avatar
Nu$k@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nu$k@ » 22. Maj. 2006 16:23

vprašanje za vas...
začetek aprila sem imela menstruacijo, po tem pa sem začela z rednimi spolnimi odnosi (prej jih nisem imela 4 mesce), od takrat mi zaostaja menstruacija. je možno da mi zaostaja zaradi spolnih odnosov? zaščitena sva bila vedno z kondomom.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov