Menstruacija-žensko prekletstvo

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a *srčica* »

komot piješ, no saj jst sem si ponavadi prestavljala za kake pomembne fešte in vedno pila, ni blo učinkov, vsaj pri meni ne.
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

lolala napisal/-a:a to preverjeno veš al kak?pa alkohol pol nč ne vpliva na delovanje al pa da bi bli kaki hujši stranski učinki?
Ja če izbruhaš tableto 4 ure po tem ko si jo vzela je isto, kot da je nebi vzela. Če ma pa alkohol kot tak kakšne učinke, pa nevem.
I laugh at gilded butterflies.
Cherry24
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Cherry24 »

a je že kera slišala da če piješ rdeče vino da maš prej konc menstruacije? d gre hitrej iz tebe?....to je men zanč ena gospa povedala :D
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

^^Ne vidim povezave... ??
I laugh at gilded butterflies.
nefertit
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: okolica ljubljane
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a nefertit »

Cherry24 napisal/-a:a je že kera slišala da če piješ rdeče vino da maš prej konc menstruacije? d gre hitrej iz tebe?....to je men zanč ena gospa povedala :D

ja, že slišano. to so stare vraže, ki mende včasih res pomagajo. krvavitev nej bi povzročil tudi cimet in naj ga nosečnice v prvih mesecih nebi jedle.
A moment on your lips, forever on your hips!
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a piškotek* »

menstruacija in alkohol pri meni povzroči, da imam bolj močno ali pa se mi ustavi, odvisno kakor kdaj
tako da takrat ne pijem nič, no saj ponavadi tudi ne
(s)mej se
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

jaz sem tudi že opazila spremembe pri pitju alkohola.. ampak se ne oziram kaj preveč na to no.
drugač pa mene blazno moti nerednost odkar ne jem več tabletk. jaaao včeraj sem jo spet dobila like 9 dni prehitro. morm bit skoz v enem stanju pripravljenosti :evil:
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

rachka_ napisal/-a:jaz sem tudi že opazila spremembe pri pitju alkohola.. ampak se ne oziram kaj preveč na to no.
drugač pa mene blazno moti nerednost odkar ne jem več tabletk. jaaao včeraj sem jo spet dobila like 9 dni prehitro. morm bit skoz v enem stanju pripravljenosti :evil:

Pa nič ne čutiš v telesu, ko se najavlja m.? Jaz dobesedno VEM, da pride glede na počutje, spremembe na telesu ipd. Mogoče bi morala bolj opazovati svoje telo čez celoten ciklus in te potem ne bi presenetila, ker se da zadevo dokaj dobro naštudirati in napovedati glede na odzive telesa.
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

Cherry24 napisal/-a:a je že kera slišala da če piješ rdeče vino da maš prej konc menstruacije? d gre hitrej iz tebe?....to je men zanč ena gospa povedala :D

Rdeče vino razširi žile in pospeši krvavitve. Menstruacija naj bi se prej končala, bolečine v trebuhu pa so veliko manjše. To glede bolečin lahko potrdim tudi jaz. Kadar imam menstruacijo raje splijem malo rdečega vina ali viskija in ne jemljem protibolečinskih tablet. Če pa je krvavitev dejansko krajša, pa ne bi vedela. :)
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

Hm, ta mesec pa moje "prekletstvo" štrajka ... :?
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

Jaz bi morala nekje drug teden dobiti M prvic po prenehanju jemanja KT. Vsak dan mam v torbi polno vložkov, tamponov... Za vsak slučaj. Ne vem če se lahko ravno na svoj občutek zanašam, glede na to, da sem jo prej imela zmeraj čisto točno in še zmeraj v istem delu dneva se je začela.
Imam pa včasih tako močan izliv belega toka naenkrat, da me je zdaj ful strah, da bi kdaj, če ne bi bila kje blizu WCja, ko lahko preveriš, namesto belega toka M, jaz bi pa mislila, da je samo beli tok. :)
Drugače pa ne opažam (še?) nobenih sprememb zaradi prenehanja jemanja. Jeeee. :D
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

^^ Zakaj pa ne uporabljaš npr. dnevnih vložkou, če te je strah, ker ne veš kdaj točno boš dobila M?
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

Saj več ali manj jih tako uporabljam, hvala vseeno za predlog. Verjetno mam malo čuden strah, ker sem pred leti v Europarku videla eno žensko v belih hlačah in z OGROMNIM madežem M na riti. O beeeeeed, in je hodla okrog, meni se je tako smilila, da sem ji hotela povedati, ampak ji nisem, ker mi je blo ful čudno.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Nja, sej vem, da ste o tem verjetno tud že debatirale, sam moram "dat ven".. nisem na KT, sexam itak ne že en cajt, pa kr zamuja oz. sem mela samo mal enga rjavega izcedka, in to je to. Simptomi pa vsi bli - napihnjena, blage bolečine, sitna (:lach:).. eh.
Uporabniški avatar
passiflora
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a passiflora »

Tudi to se zgodi. Ne bi skrbela.
Zaklenjeno