Menstruacija-žensko prekletstvo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
p!ka napisal/-a:Pa ve punce, ki maste takšne močne bolečine, greste do svoje zdraunice/zdraunika in mu poveste to, da bi dobila kkšne tablete za lajšanje bolečin ? Jz sm bla lih dns pr svoji in mi je napisala recept za Buscopan.
Kakšno 'zdravilo' pa je to? Tablete? A so ful močne, da so samo na recept?
- toffifee
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 3. 2009
tiste ko jeste tablete proti bolečini oz. za lajšanje bolečin, a jemlete KT tudi? jaz vem, da ko sem jo dobila pred leti da sem tudi imela zelo močne krče in sem se prve tri dni samo zvijala. trajala je tudi približno cel teden in sem imela zelo močno.
zdaj ko pa imam KT (prb. 3leta) pa s tem sploh nimam več težav. krčev sploh ni, sploh ne čutim kdaj jo bom dobila, imam jo pa tudi samo 4-5 dni pa še to ne tako močno.
zdaj ko pa imam KT (prb. 3leta) pa s tem sploh nimam več težav. krčev sploh ni, sploh ne čutim kdaj jo bom dobila, imam jo pa tudi samo 4-5 dni pa še to ne tako močno.
- sunset21
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 3. 2009
p!ka napisal/-a:Pa ve punce, ki maste takšne močne bolečine, greste do svoje zdraunice/zdraunika in mu poveste to, da bi dobila kkšne tablete za lajšanje bolečin ? Jz sm bla lih dns pr svoji in mi je napisala recept za Buscopan.
ti tableti so primerni tudi za glavobol? jaz imam namest krčov, 2-3 dnevni glavobol, ki ni za nikamor.
- Gost
Novo vprašanje:
Punce, ki ste vzele urgentno tabletko, kako je bilo z vašo naslednjo menstruacijo? Je prišla redno, je zamujala ali prehitevala? Se je kateri na račun te tabletke zmedel celoten m. ciklus?
Punce, ki ste vzele urgentno tabletko, kako je bilo z vašo naslednjo menstruacijo? Je prišla redno, je zamujala ali prehitevala? Se je kateri na račun te tabletke zmedel celoten m. ciklus?
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Jaz sem jo dobila 4 dni po tem ko sem vzela urgentne tablete, potem pa šeenkrat čez 14 dni... Potem se je pa nadaljevalo normalno; se pravi naslednja čez 3 tedne itd...
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Joj, men gre pa ful na živce, da mam uno konkretno menstruacijo sam 1.dan, ko jo dobim, pol mam pa ene 5 dni sam mal rjavga izcedka, vse skp nč. Bi rajš vidla, da mi 3 dni lije, pa da mam pol mir!
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
- Gost
Yazmeen napisal/-a:Joj, men gre pa ful na živce, da mam uno konkretno menstruacijo sam 1.dan, ko jo dobim, pol mam pa ene 5 dni sam mal rjavga izcedka, vse skp nč. Bi rajš vidla, da mi 3 dni lije, pa da mam pol mir!
Jaz imam 2 dni pravo krvavitev, potem pa celih 5 dni rjave zmazke, kar pomeni 1 (!) teden takih in drugačnih barv Pa nimam nič proti m. kot taki - bolj me moti to počasno prehajanje h koncu.
fun, hvala. Še katera s svojo izkušnjo?
-
razmazena_maca - Debatorica
- Na forumu od: 24. 8. 2007
meni je prišla čisto normalno, kolegici pa je 2 tedna zamujala. pomojem, da je odvisno od posameznice.
-
spelaspela - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 8. 2008
- Kraj: Ljubljana
MsN napisal/-a:Novo vprašanje:
točno 3 dni po tazadni talbetki
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
haley napisal/-a:p!ka napisal/-a:Pa ve punce, ki maste takšne močne bolečine, greste do svoje zdraunice/zdraunika in mu poveste to, da bi dobila kkšne tablete za lajšanje bolečin ? Jz sm bla lih dns pr svoji in mi je napisala recept za Buscopan.
Kakšno 'zdravilo' pa je to? Tablete? A so ful močne, da so samo na recept?
Ammm.. To so tablete prot bolečinam v trebuhu. Mislim, da so precej močne, ne vem pa če se jih da dobit tud brez recepta.
sunset21 napisal/-a:p!ka napisal/-a:Pa ve punce, ki maste takšne močne bolečine, greste do svoje zdraunice/zdraunika in mu poveste to, da bi dobila kkšne tablete za lajšanje bolečin ? Jz sm bla lih dns pr svoji in mi je napisala recept za Buscopan.
ti tableti so primerni tudi za glavobol? jaz imam namest krčov, 2-3 dnevni glavobol, ki ni za nikamor.
Ne, to so tablete sam za bolečine v trebuhu. Pej k zdrauniku pa prašej za kkšne tablete za glavo.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema