Menstruacija-žensko prekletstvo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *srčica*
- Debatorica
- Na forumu od: 22. 10. 2005
- Kraj: okolica ljubljane
js mam že par mescov zdej spet tabletke, pa me isto boli kot takrt ko jih nism jemala. edina razlika je, da je 2 dni krajša...
glede umivanja je pa tko da ko sm doma, se vsakič ko zamenjam tampon z vodo umijem, ko se pa tuširam pa še z intimnim milom, ko sm pa na faksu, mam pa osvežilne robčke, s tem da preden grem v wc, si vzamem wc papir pa ga zmočim in pol po tem ko uporabim osvežilne robčke si s tistim zmočenim wc papirjem še mal obrišem, ker mam včasih mal neprijetn filing od osvežilnih robčkov. tko da najbol sovražim hodit na javne wcje med menzo, ker porabim ful cajta da se uštimam.
glede umivanja je pa tko da ko sm doma, se vsakič ko zamenjam tampon z vodo umijem, ko se pa tuširam pa še z intimnim milom, ko sm pa na faksu, mam pa osvežilne robčke, s tem da preden grem v wc, si vzamem wc papir pa ga zmočim in pol po tem ko uporabim osvežilne robčke si s tistim zmočenim wc papirjem še mal obrišem, ker mam včasih mal neprijetn filing od osvežilnih robčkov. tko da najbol sovražim hodit na javne wcje med menzo, ker porabim ful cajta da se uštimam.
-
Skrat potepuh - Debatorica
- Na forumu od: 15. 1. 2009
- Kraj: Gorenjska
Sj lahko mal pojamram, a ne?
Boliiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! Oh, ne maram je. OK, ni tok hudo, sam je pa kr. Sam je pa fajn, da mam redno že od začetka. Čeprav krči so se mi pazačel pojavljat šele kake dve leti nazaj. V srednji sm marsikater dan preležala s povštrom pod trebuhom.
Mogoče bi si pa res morala KT omislit? V teh dneh resno razmišljam o takih stvareh-ti presneti krči!
In pa problemi s prebavo, trebuh mam napihnjen, mozolasta sm, nism si všeč pa kokrkol vzameš, depresija, lenoba, požrešnost. Ah ja, pa tok se je dogajal, d sm že pozabla, d mam menstro tut včasih.
Mi je pa blazno zabavn, ko se moj fant bolj sekira kot jaz. Čim sm mal bleda pa sitna že začne računat, kdaj bo pršla, ko vid, d me trebuh poli, me takoj začne fajn stiskat in tišat k trebuhu, ker ve, da to rabm, skos prav, d naj rajš mal ležim,... Pravi cuker je, ko me kdaj zaskrbljeno gleda in čekira, če sm res v redu, če me zebe ga skrbi, da si ne bom rodil prehladila al pa ko pravi, da je fajn, d jo mam(to in pa široke boke ), ker bova mela lahko pol vrtca. Ampak boliii...
Oh ja, dost jamranja, hvala za posluh in za prijazne misli že vnaprej
Boliiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! Oh, ne maram je. OK, ni tok hudo, sam je pa kr. Sam je pa fajn, da mam redno že od začetka. Čeprav krči so se mi pazačel pojavljat šele kake dve leti nazaj. V srednji sm marsikater dan preležala s povštrom pod trebuhom.
Mogoče bi si pa res morala KT omislit? V teh dneh resno razmišljam o takih stvareh-ti presneti krči!
In pa problemi s prebavo, trebuh mam napihnjen, mozolasta sm, nism si všeč pa kokrkol vzameš, depresija, lenoba, požrešnost. Ah ja, pa tok se je dogajal, d sm že pozabla, d mam menstro tut včasih.
Mi je pa blazno zabavn, ko se moj fant bolj sekira kot jaz. Čim sm mal bleda pa sitna že začne računat, kdaj bo pršla, ko vid, d me trebuh poli, me takoj začne fajn stiskat in tišat k trebuhu, ker ve, da to rabm, skos prav, d naj rajš mal ležim,... Pravi cuker je, ko me kdaj zaskrbljeno gleda in čekira, če sm res v redu, če me zebe ga skrbi, da si ne bom rodil prehladila al pa ko pravi, da je fajn, d jo mam(to in pa široke boke ), ker bova mela lahko pol vrtca. Ampak boliii...
Oh ja, dost jamranja, hvala za posluh in za prijazne misli že vnaprej
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
- Gost
Hehe, prelep del tisto o fantovi skrbi Čeprav moj vsaki dan vpraša, če jo še imam ... hmm, kot da je tako težko povezati, da traja malo več kot en dan
Zdrži, ko bo mimo, boš spet stara ti! Moja že gre h koncu, krčev ni bilo, prebava se ureja, mozolji so pa itak stalnica, m. gor ali dol. Na živce mi gre samo to počasno poslavljanje in rjav izcedek še nekaj dni, ko krvi sploh več ni
Uboge ženske
Zdrži, ko bo mimo, boš spet stara ti! Moja že gre h koncu, krčev ni bilo, prebava se ureja, mozolji so pa itak stalnica, m. gor ali dol. Na živce mi gre samo to počasno poslavljanje in rjav izcedek še nekaj dni, ko krvi sploh več ni
Uboge ženske
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Me zanima, kak bi fantje jokali in stokali če bi imeli M.
Za poscat smešno bi bilo
Za poscat smešno bi bilo
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
- Gost
Ja, verjetno bi razpadli.
In jaz bi vsak dan znova rekla: 'Ajaaa, točno, m. imaš. Sem pozabila.'
In jaz bi vsak dan znova rekla: 'Ajaaa, točno, m. imaš. Sem pozabila.'
- Black Kitty
Ta mesec je čudežno vredu. Nič ne boli, tečna sem manj, mozolji tako kot običajno. Pravi blagoslov, saj enkrat, da je tako, da ne padam skupi, da ni treba me kam pelat, ker so ponavadi premočne bolečine. Aleluja!
- nikita-peru
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 2. 2009
jst bi bla pa vsa vesela,samu da bi jo mela...če ne jem kontracepcijskih je sploh nimam...zdj je nimam že 5 mescou...lani je nism pa mela 9 mescou...in zarat tega tut nevem če bom lahku mela otroke,k nimam ovulacije...
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Ah pomojem ni tko hudo kot si napisala, po nehanju jemanja je jaz tudi več mescev nisem mela. Si šla k ginekologu? Pol ti predpiše tablete za sprožitev menstruacije in to ti pomaga da se ti počasi ciklus spet uredi Pač potrpljenje je treba. Je pa zoprno, ja.nikita-peru napisal/-a:jst bi bla pa vsa vesela,samu da bi jo mela...če ne jem kontracepcijskih je sploh nimam...zdj je nimam že 5 mescou...lani je nism pa mela 9 mescou...in zarat tega tut nevem če bom lahku mela otroke,k nimam ovulacije...
I laugh at gilded butterflies.
- nikita-peru
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 2. 2009
jst sm menstro dubla pr 14 in od takrat je pol več nism mela..in sm šla h ginekologu in mi je rekla naj jem kontracepcijske...kaj naj jem kontracepcijske celo življenje al kaj?takrat mi je samu rekla da mam "izgubo menstucije"-nevem kok se točnu reče...lahku bi me na kake preiskave al pa kj poslala al mi pa kake tablete dala ku niso kontracepcijske pa da sprožjo menstro...k bi ful rada zanosila pa nemorm(že 1 leto p pol)...
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
a si mogoče močno shujšala? to bi bil lahko razlog za izgubo M.
-
nikita-peru, zahtevaj preiskave!
Moji sošolki se je isto zgodilo, pri 16h je še ni imela pa ji je dala zdravnica tablete, potem pa je šla na preiskave in so ji ugotovili, da ima maternico veliko kot deklica pred puberteto. To so zelo resne zadeve.
Moji sošolki se je isto zgodilo, pri 16h je še ni imela pa ji je dala zdravnica tablete, potem pa je šla na preiskave in so ji ugotovili, da ima maternico veliko kot deklica pred puberteto. To so zelo resne zadeve.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
moja tetka je pa danes prišla. lahko bi počakala par dni.
-
rammsteingirl napisal/-a:moja tetka je pa danes prišla. lahko bi počakala par dni.
Prekrižani plani za soboto, a (kolkor sm razbrala iz postov )?
Jaz pravim, naj raje pride, bo seks že počakal
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]