Menstruacija-žensko prekletstvo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
mene tako booliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... in ko se ta nadloga razboli, mi nobena tableta ne prime več... včasih zaleže samo injekcija... sem že skup tudi padla od bolečin.. nevem več s čim si naj pomagam!
My dreams are my reality...
-
MadLee - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 9. 2004
Jaz imam tudi vsak mesec take bolecine, da vsakic mislim, da bom kr umrla...sem tud parkrat mogla ze po inekcijo....boli me pa tko da me se noga zravn boli, da se ne morm premikat, ne lezat, ne nc....groza....sem pa odkrila ene fajne tablete k mi zadnje case vsaj priblizno primejo....vsekakor pa bolj kot katerekol prej.... ce jih slucajn ne poznate: Voltaren rapid
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
Mene je včasih pred začetkom oz. 1 dan bolel ampak ne ful, pol sm pa pred 4 leti začela jest tabletke in me je skor čist nehal, mogoče je bil kdaj sam un bedn filing v trebuhu... Ampak v nedelo! Joj fak! Tooook me je od jutra bolel... Sam čakala sm kdaj se bo ucuril vn vse! Dons mam 2. dan in mam ful močno sam me je pa nehal bolet. Hvala bogu! Ker mi tableti sploh niso pomagal Kok sovražm menstruacijo! Fajn bo ko bom noseča, 9 mescov nč od tega AMpak je do tega še dolg...
Če nisi del rešitve, si del problema.
- Tamara_Č.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2005
°°°ČeŠnYa°°° napisal/-a:jz mam tud fuuul močno.. pa boli tud k ....
na koncu menstruacije sem nekaj opazila in me to malce muči... Uporabljam namreč tampone in ko menstruacija ni več tako močna (na koncu) sem opazila da je tampon samo na eni strani krvav...
zdj me pa skrbi kaj če mi slučajno samo en jajčnik dela al kaj tacga.... Ne vem ej.. Kaj ve mislte??
Smeh ej.... tebe bi pa človek kar v OŠ k biologiji poslal. Ker maš sam na eni strani krvav tampon, ti pa sam en jajčnik dela. Mislim... a ti krvaviš iz jajčnikov al iz maternice?? Al maš za vsak jajčnik rezervirane pol maternice pa pol sam iz tiste polovice krvaviš... Dej poštudiri mal, predn oslarije pišeš
Ni več princev na belih konjih... ostali so samo še konji
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
skatebaby napisal/-a:jz sm skos mela ful redno pa nebolečo menstro, zdej mam pa sploh kul s temi tableti..
ja ful pomaga kamilčni čaj, pa topli obhladki (obhkladki ) na trebuh
obKLAdki??
My dreams are my reality...
- sonček=)
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 1. 2006
- Kraj: pekel, ker je dobro ogrevanje, v nebesih bi zmrznla...
mene tut prvič ni nč bolel. sam je blo pa te krvi ogromn
a ni ironično da me isti dan sošolc (iz 10 planeta) vpraša kaj je to menstruacija...
pa baje se je treba tedn pred obiskom izogibat mleka in mlečnih izdelkov.
po mojem drži...
a ni ironično da me isti dan sošolc (iz 10 planeta) vpraša kaj je to menstruacija...
pa baje se je treba tedn pred obiskom izogibat mleka in mlečnih izdelkov.
po mojem drži...
nekdo mi je rekel da sonček nadomesti vse kletvice, zato sem jaz sonček
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
moja pa neče prit...
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!