Menstruacija-žensko prekletstvo

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
malavila
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a malavila » 08. Avg. 2007 9:49

Jaz sem bla pa tko vesela ta mesec, da sem jo mal prej dobila, ker grem danes na dopust, pa je ni več :-)
Uporabniški avatar
Lillu
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lillu » 08. Avg. 2007 10:00

blue eye napisal/-a:
polchy napisal/-a:hey! mene pa zanima kera tablete uporabljate da vas manj boli menstra?
lekadol, nalgesin??
lp

Nalgesin..sam zdj k mam KT jih ne rabm več jest.

me 2..KT blažijo bolečine oz. sploh neveš kaj je bolečina ko ješ KT
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 08. Avg. 2007 11:17

polchy napisal/-a:hey! mene pa zanima kera tablete uporabljate da vas manj boli menstra?
lekadol, nalgesin??
lp

jaz mam bonifen.In kar pomagajo.Pa mam fejst močne krče.Včasih se zgodi sicer,da bolečino samo omilijo(sploh prvi dan),drgače pa neha bolet.
Bubi7
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Bubi7 » 14. Avg. 2007 12:02

Jaz imam pa problem ki se glasi: pred manj kot 8 dnevi sem vzela urgento tabletko za preprečit nosečnost in do zdaj se mi še ni pojavila menstruacija, pojavla pa se poleg belega toka čisto čisto čisto malo krvi pa še to ne vsak dan ampak kakor se spomni. Pa me zanima a to pomeni da menstruacija bo ali je ta kri posledica česa drugega. Če ima katera podobne izkušnje,lepo prosim za odgovor. :oops:
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 14. Avg. 2007 12:50

^^ Mislim da bo. Pri meni se je po tej tabletki tut najprej pojavila v šibki obliki, potem naslednji dan pa je bil bolj rjav izcedek, šele potem "taprava" menstruacija. Če pa slučajno ne boš dobila menstruacije, potem pa naredi test, ali pa se oglasi do ginekologinje. :)
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 14. Avg. 2007 18:38

Js je pa kr ne dobim.. taprva je pršla normalno po prenehanju jemanja tabletk, zdej je pa ni.. že preveč tednov. :? In me ful skrbi, pa sm stoposto da je to od tabletk ker sva tok pazla in se nisva zajbavala pa šla brez kondoma al pa kej. Poleg tega mam take mozolje nenormalne da joj.. pred tabletkami pa čist lepo kožo mela.. grrr
Madona sm jezna pa strah me je.. Kva bi včasih človk dal za mal menstre ej :roll:
Uporabniški avatar
Schpella
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Schpella » 15. Avg. 2007 7:56

Js mam ponavad menstro 6 dni in nimam posebnih problemov (hvalabogu). Mogoč sam mal čutim da se nekaj dogaja, krčov pa tega pa nisem nikol mela in upam da jih nikol ne bom.
*__taMala__*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *__taMala__* » 19. Avg. 2007 21:46

Heii jest mam zdj 1 mesec menstruacijo in prvi dan je menstruacija lahka druge 3 dni močna potem pa spet lahka in šibka .. alii ni tako da so prve dni močne menstruacije??? :eek:
Uporabniški avatar
natašika
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a natašika » 19. Avg. 2007 21:51

hehe.. jaz mam jo mam odkar jem tabletke samo 4 do 5 dni in me prav nič ne boli..
ko še pa nisem jedla tabletk pa sem jo mela tud do 8 dni, pa me je bolelo pa zvijalo full.. močna je bla okrog 3, 4, 5 dneva.. drugače pa tud bolj na easy..
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 8. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a electra* » 20. Avg. 2007 11:40

joooj spet je mesec naokrog in spet je tuu...čeprav mi zadne čase ful zamuja...pa zdej mam ful močno pa ful me boli trebuh...nobene tablete več ne pomagajo...sm mela najmanj 5 različnih vrst tablet....pa nobena mi sploh ne pomaga...hrbet me boli...vse... :cry: :cry:
Uporabniški avatar
Fusion
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 8. 2007
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Fusion » 20. Avg. 2007 17:51

Jst sm jo dobila dons in sm cel dopoldan in vecino popoldneva prezivela u postelji ker me je tko nenormalno bolel [ to se seveda dogaja vsak mesec prvi dan ] mam zdej naklofene in nalgesine ampak imam obcutek da naklofeni ne pomagajo tut pikce.. men. Nalgesin pa je uredu nekak. Ampak sem ze prou navelicana tega, da vsakic tako boli =//
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 20. Avg. 2007 17:58

Fusion en manjši trik je pri teh bolečinah in tabletih in sicer - če veš točno kdaj jo boš dobila se pripraviš tko, da maš ves čas pr seb tablete. Ker če vzameš tablet res takoj takoj ko te čist malo boli, te bo sigurno minimalno bolel. Če pa vzameš kasneje ko je že vse razboleno, pa te tableti ne primejo tok. Preverjeno - ker mene je ponavad tud zelo bolelo. Sem vzela ob prvem bolečem trenutku takoj dve tableti Nalgesina in je pomagal. Ko popusti čez kake 3-4 ure pa takoj še enga in je.
Uporabniški avatar
*zmeDena*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 7. 2007
Kraj: grosupLje

Neprebrana objavaNapisal/-a *zmeDena* » 22. Avg. 2007 18:04

Jz sm s enavadla da uzamem tableto že kšn dan prej preden jo dobim ker če ne ne morem sploh funkcionerat normalno zarad bolečin..sem šla h ginekologu ampak itak pravi da ej za te bolečine 1001 vzrokov, naj ne bi bili nič povezani s cisto na jajčniku...mimogrede..
je že šla katera na odstranitev ciste na jajčniku?kako zgleda ?a ful boli?kolk dni si u bolnici.?hvala*
Uporabniški avatar
qichika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a qichika » 26. Avg. 2007 6:50

Jst mam kr redno, tud nimam krčev čeprav se na vsake toliko pojavijo grozni. Bom pa zdej probala mal shujšt da je kšn mesc ne bom mela. :)
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 26. Avg. 2007 7:06

qichika napisal/-a:Jst mam kr redno, tud nimam krčev čeprav se na vsake toliko pojavijo grozni. Bom pa zdej probala mal shujšt da je kšn mesc ne bom mela. :)

punca, mal pazi, kva govoriš. k s tem se pa ne gre hecat

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov