Menstruacija-žensko prekletstvo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Snow flake napisal/-a:le@ napisal/-a:Čist dobronameren nasvet: spij en Underberg. Men zmer pomaga.urszika napisal/-a:Kaj je pa to? Nism še slišala.
Fak sm že pozabla kako je met ubijalske krče Tle se gugam na stolu pa si tiščim blazino na trebuh pa se probam zamott.
Underberg alkoholna pijača, pomojem narejena na bazi zelišč, naj bi blažila bolečine v želodcu, razne krče, itd.
Drugače pa ne vem, na tvojem mestu bi si pomagala tudi s kakšnimi tabletami, npr. Bonifen ali Nalgesin, Naprosin (vse dobiš brez recepta) ... razen če to možnost zavračaš ... jest vem, da marsikatera M ne gre mimo brez te pomoči ...
Vzela sm Spasmex pa je pomagal.. Pa dobila sm Buscopan, ki je prov za krče gladkih mišic.. Zdej sm že bolš. Bom rekla mami nj kul une flaška za drugič, zdej k sm brez KT bo očitno vsak mesc tkole
Hvala obema
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Uaaaaaaaaaaa jst mam to rundo tak PMS da nemorm vrjet ane...
Kr neki skos hočm pozornost od njega pa tečka sm...
prov una k da bi iskala kreganje
Sovražm se no
Kr neki skos hočm pozornost od njega pa tečka sm...
prov una k da bi iskala kreganje
Sovražm se no
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Ronnie - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 2. 2007
^^ sej bo minilo
Mene vsakič tako boli, da sm skos na tabletah. Včasih mam take krče, da tut hodit ne morm in je čist grozno.
Prejšnji mesec sem pa zaradi potovanja jemala tablete za prestavljanje menstre in se mi zdi, da sem imela manj in ni tako zelo bolelo. Mogoče ni sploh povezano s tem, ampak bilo je manj zoprno kot ponavadi...
Mene vsakič tako boli, da sm skos na tabletah. Včasih mam take krče, da tut hodit ne morm in je čist grozno.
Prejšnji mesec sem pa zaradi potovanja jemala tablete za prestavljanje menstre in se mi zdi, da sem imela manj in ni tako zelo bolelo. Mogoče ni sploh povezano s tem, ampak bilo je manj zoprno kot ponavadi...
-
lesnik - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 6. 2007
Meni ta mesec teta iz Krvavca zamuja.Imela sem jo maja 20,prejšnji mesec 20tega,učer bi jo mogla dobit,pa jo nisem dobila.Tudi nimam nobenih znakov pmsja,samo ko primem joške oziroma,ko joške stisnem me malo zaboli.Jaz upam da jo čim prej dobim.Maja sem jemala še tabletke K-steridil-m.In potem sem jih nehala jemljat.
-
*ange|* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2005
- Kraj: Tam nekje =)
Tigi napisal/-a:Uaaaaaaaaaaa jst mam to rundo tak PMS da nemorm vrjet ane...
Same here...
Damn tolk sem tečna! Sploh se mi neda z nobenim pogovarjat. Prou sama sebi grem na živce. Lih včerej sem dobila menstro, danes smo pa na morje prišli. How nice...
Pa še tolk mi teče... v 2 urah vožnje mi je vse čez hlače šlo, pa sem imela tanajvečji vložek na svetu Še tampon si ne upam dat, da bi se šla okopat vsaj, ker prou čutim kak mi teče
I hate it!
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
ancHii..* napisal/-a:zakaj to trpimo samo ženske?? to je krivica
zato ker je eva u raju pojedla jabolko in ji je rekel Bog, da bo krvavo plačala...pa je ona prašala: "A lahko na obroke?"
no...js mam zdej 5. dan...pa mi tko teži...s fantom bi bla pr njemu sama ceu tedn, ker njegove mame ni doma, js mam pa menstro!!!!pa lih ta tedn!!!in še zdej ko je proti koncu, mi gre na živce!!! ker je ni še konc, usake tolko pride kšna sled vn, js pa useeno ne morm z njim počet .....!!!!
-
LoveLy* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: purple claud
mene tudi ma v krempljih ja ...sam sem je vseeno vesela vsak mesec...hehe... loolish
sicer me ta mesec nekaj nenormalno boli SPET desni jajčnik in sem bla pred mescom pri gin. zarad te težave pa sem bla na preiskavah pa na pregledu pa ni nič našla... in zakaj me tak buubaaa??...pa ne samo med menst. včasih tudi kar tak,al pa med seksom...
sicer me ta mesec nekaj nenormalno boli SPET desni jajčnik in sem bla pred mescom pri gin. zarad te težave pa sem bla na preiskavah pa na pregledu pa ni nič našla... in zakaj me tak buubaaa??...pa ne samo med menst. včasih tudi kar tak,al pa med seksom...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov