Menstruacija-žensko prekletstvo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
Maychy napisal/-a:Ne, jih ne. Misliš, da je to kaj povezano?
Sem pa prišla do zaključka, da je to očitno vse, kar bo od menstuacije ta mesec... Bomo upali, da bo naslednji mesec bolj normalna.
Ne vem; sam tko k sm to pr seb opazla sm razmišlala d bi mogoče ohk blo to. sj lohk bi bil tud stres al pa kršnkol zunanji dejavnik.
- wantyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 1. 2007
g00fy_qa napisal/-a:^^ Aha.... In katere tabletke imaš zdaj? Kaj pa tvoje počutje se je kaj spremenilo ko si menjala tablete? Si bolj 'depresivna', ali si se zredila ali kaj podobnega?
prej sm mela Logest, zdj mam pa Femoden... zredila se nism nič, depresivna pa tut ne.... celo bolše se počutim, ker Logest mi res niso pasale.... pa še fajn je ko vem kdaj me teta obišče ne pa da kr vmes dobiš ko naj sploh ne bi bilo
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
^^ Oh pol pa super. Se bom pozanimala in potem mogoče zamenjam. Ker meni Logest tudi ne pašejo najboljše. Sicer nisem čist ziher če so tabletke krive... ampak ok. Če menjam bom ugotovila.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
- wentaholic babe
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 1. 2007
- Kraj: The World
živjo! jaz imam pa en problem.
od januarja nisem dobila menstruacije. to se mi že nekaj časa dogaja da imam precej neredene ciklus.
stara sem 17let, pa ko je bila mama ori ginekologu sem ji rekla da ga naj povppraša o tem, pa je rekel da je to ni nič nevanega.
hodim pa v gimnazijo.
a imate kak nasvet?
od januarja nisem dobila menstruacije. to se mi že nekaj časa dogaja da imam precej neredene ciklus.
stara sem 17let, pa ko je bila mama ori ginekologu sem ji rekla da ga naj povppraša o tem, pa je rekel da je to ni nič nevanega.
hodim pa v gimnazijo.
a imate kak nasvet?
-
zoja13 - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 6. 2007
wentaholic babe napisal/-a:živjo! jaz imam pa en problem.
hodim pa v gimnazijo.
a imate kak nasvet?
s časom se ti bo uravnala.
sama nimam probleme z mestruacijo, sem se sprijaznila s tem, da to pač je del mene in se ne mislim poglabljat, ker ne bom nič spremenila. Preživim tistih par dni in življenje gre naprej.
- Maudisa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 8. 2006
wentaholic babe napisal/-a:živjo! jaz imam pa en problem.
hodim pa v gimnazijo.
a imate kak nasvet?
Sory,ampak kaj pa ma tu veze,da hodiš na gimnazijo? Lol,prepiši se boš mogoče dobla menstruacijo
Da ne bom čist OT: menstruacija naj bi se ti uredila sama do 18 leta.In je še čist normalno,da ni redna.Tak da nič se ne sekirat
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
le@ napisal/-a:Čist dobronameren nasvet: spij en Underberg. Men zmer pomaga.
urszika napisal/-a:Kaj je pa to? Nism še slišala.
Fak sm že pozabla kako je met ubijalske krče Tle se gugam na stolu pa si tiščim blazino na trebuh pa se probam zamott.
Underberg alkoholna pijača, pomojem narejena na bazi zelišč, naj bi blažila bolečine v želodcu, razne krče, itd.
Drugače pa ne vem, na tvojem mestu bi si pomagala tudi s kakšnimi tabletami, npr. Bonifen ali Nalgesin, Naprosin (vse dobiš brez recepta) ... razen če to možnost zavračaš ... jest vem, da marsikatera M ne gre mimo brez te pomoči ...
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
wow, le@, res ti to tolk pomaga ma potem je pa za probat ...
ok, ob naslednji probam, čeprav mi neki zamuja spet , to zdravljenje mi je spet zrušlo sistem
ok, ob naslednji probam, čeprav mi neki zamuja spet , to zdravljenje mi je spet zrušlo sistem
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov