Menstruacija-žensko prekletstvo

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 7. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a muffin » 01. Apr. 2007 23:06

Pomoje da takrt, k ti rata slabo al pa začutš spremembe v svojm telesu, če pa to ne, pa takrt, k se ti nrdi trebušček :P
Ne resno, pomoje je ful jeba, če se to zgodi, k sploh ne morš vedt drgač kokr tko kt sm prej omenla. :? :eek:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 02. Apr. 2007 6:11

ja zame vem da bi biu izostank menstruacije znak da neki ni uredu.. če dobim menstro usak mesc kot je treba mi je čist ql (in bi moribitne znake kot so slabost, in drugi nosečniški znaki preproso ignorirala - menstra je znak da nism noseča pač!) ... sam zdej sm pa slišala da če jemleš KT dobiš menstro useen tud če si noseča. :?:
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 02. Apr. 2007 7:42

Hm. To pa prvič slišim, da vseeno dobiš menstruacijo.
Na navodilih mojih KT piše, da če 2x zapored med premorom od jemanja tabletk ne dobiš menstruacije, potem obstaja sum na nosečnost.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 02. Apr. 2007 16:26

kere pa maš?
kr tle vem za ene 3 k so tko zanosile da so šele v enem 4.mescu zvedle da so noseče, kr so menstruacijo glih tko mele
Uporabniški avatar
sarci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 1. 2007
Kraj: Lj - Bežigrad

Neprebrana objavaNapisal/-a sarci* » 24. Apr. 2007 17:04

Mene pa nekej zanima.. enkrat v teh dneh naj bi dobila menstruacijo, in danes me je zacelo malce boleti v spodnjem delu telesa (krci), in res, grem pogledat ce je ''kaj novega'' in res najdem flekec. Ki pa ni rdeče barve ampak rjave. Ko sem sla lulat mi je zraven sel ven kot en cuden ''zele'' rjavo-rdeče barve. Mogoce katera ve kaj je to?
Neeah
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Neeah » 24. Apr. 2007 17:08

Menstruacije NE dobiš, če si noseč.. neglede na uporabo kontracepcijskih tabletk..In menstruacija ni umetna heh, če uporablaš tabletke, ampak je čist isto samo da je do dneva natančno izračunana..in btw, še tko če preveč časa jemleš tabletke/npr hočeš podalšat itd../ se slej ko prej pojavi minimalna krvavitev, ker se mora..
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 24. Apr. 2007 17:48

Neeah napisal/-a:Menstruacije NE dobiš, če si noseč.. neglede na uporabo kontracepcijskih tabletk.

hmm, vse lepo in prou, ampak ne vem zakaj ma pol moja kolegica sinčka, za katerga je zvedla, ko je bla noseča že 4 mesce in JA, je mela te 4 mesce menstruacijo kljub jemanju tabletk.
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a allessya » 24. Apr. 2007 17:56

Tudi jaz poznam primere, da so ženske imele normalno menstruacijo, po tem pa po parih mesecih ugotovile, da so noseče. Marsikdo se mi smeje, če to povem, ampak verjetno si tega ne bo šla nobena brezveze zmišljevat. :? Čeprav mi, po pravici, ni čist jasno kako to rata. :D
Neeah
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Neeah » 24. Apr. 2007 18:04

Se pridružujem tvojmu zadnmu stavku :S
Uporabniški avatar
motorola
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a motorola » 24. Apr. 2007 18:11

ja, tudi sama imam prijateljico, ki je šele po dveh mescih in pol izvedela, da je noseča. menstruacijo je imela normalno. to se je kr za zamislit :?
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
Uporabniški avatar
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 5. 2005
Kraj: kjerkoli kadarkoli

Neprebrana objavaNapisal/-a S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L » 25. Apr. 2007 14:01

ja pol pa itak najboljš da kljub temu da menstuacijo vsak mesec dobiš...še test narediš poleg...halooo,kera glupost...pol pa nej prepovejo tablete če se je to zgodlo že pri dost ženskah... :evil:
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 25. Apr. 2007 14:22

ma ne, sj je možno, da niso redno jemale tabletk, jst tega za svojo kolegico ne vem, sam sj vsi vemo, da nč ni 100% zanesljiva zaščita, tud tabletke ne :?
Foeema
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Foeema » 03. Jun. 2007 13:54

am kolikšna je možnost da zanosiš če sexaš med menstuacijo?
ker poznam ene ko takrat ko majo mestr. sexajo brez zaščite.....
Uporabniški avatar
le@
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 11. 2006
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a le@ » 04. Jun. 2007 13:44

Aloha napisal/-a:Pa me zanima, kašne tablete kej prporočate, kr js ponavad uzamem kr Saridon, enkat mi je lekarnarca dala Nalgesin se mi zdi, pa ni blo bistvenih sprememb... :?

Že mal pozno za ta mesec, ampak mogoče ti (pa še kakšni drugi, upam) naslednji mesec prav pride...
sama sem imela prva dva dneva menstruacije vedno tako močne krče, da ni pomagalo drugega kot hops na urgenco pa inekcijo v ritko, vmes sem pa skp padala pa ne vem kaj še... Zdaj pa nobenih tablet ne jem, ampak samo en Underberg spijem (ja, k alkoholu se zatekam... :oops: ) in mam mir.
Priporočam!!!
:wink:
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a rdeče vrtnice » 04. Jun. 2007 13:54

mhm js bi tuuuuud mau potarnala ka jo mam lih ta prvi dan in me že čist ceu dan boli od šestih naprej. grozaaaaaa. itak je pa taku sam prve dva dni pol mam pa dost šibka. no bomo že potrpel če smo do zdj bomo še nadalnjih 100let :P
ja pa tableta ka mam tud ne pomagajo več proti bolečinam tk d dohtarca bo treba spet obiskat :)
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov