Menstruacija-žensko prekletstvo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*S* - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 6. 2006
- Kraj: ljubljana
Punk baby napisal/-a:za wse une z welkimi bolečinami... w lekarni obstajajo tablete proti krčom... mislm da wsaj mal ublažijo bolečine... drugač sm pa w rewiji brala da si je dobr dt termofor na trebuh, al pa it teč.... sicr pa baje pomga tudi tuš...
spasmex ful pomagajo.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Pejt v temo tabletke boš največ zvedla...
Jst jo naprimer prestavim za kak dan prej al dbvakasnej ker drugače prov prepogosto prestavljanje menstruacije ni priporočljivo...pač dalj časa jem tabletke in spet normaln premor...
Jst jo naprimer prestavim za kak dan prej al dbvakasnej ker drugače prov prepogosto prestavljanje menstruacije ni priporočljivo...pač dalj časa jem tabletke in spet normaln premor...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
Aaaaaaaaa jaz sem pa tokrat cist adijo ko je prisla teta Tecna sem, na zivce grem ze sama sebi, tusiram se po 5x na dan kr sn cist zivcna ce malo zasvicam Vglavnem cela pizdarija Pa se mozolji so me tak brutalno napadli da bom ZNORELA Nikol se ni blo tak hudo!
No vsaj trebuh me ne boli Hvala tabletkam!!!
No vsaj trebuh me ne boli Hvala tabletkam!!!
Hello, 911. I''m on fire!
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Oh ja..jaz jo tud cakam..sm ze vsa brez energije pa nekam zoprna pa same sumlive scene mi grejo cez glavo.
- mala.lubika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 3. 2006
aa js sm jo pa učeri dobla..aaa..kateri krči..js bom znorela...
T€žK0 j€ rR@zUm€t| d@ s| n|č t|§t€mU k| j€ t€b| Us€
-
princesss - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 10. 2004
Tud js že v prsih čutm, da bo pršla konc tedna. Včasih sm se prou bala tega časa, ko je bila menstruacija na obisku.. Bolečine so ble skor neznosne, krvavitev full močna in trajala je 1 cel teden. Odkar pa jemljem KT, bolečin skor več ni, krvavitev je šibka in traja maksimalno 4 dni. Tko da sm lahko nasmejana tut v tistih dnevih.
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
-
In Love Girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 8. 2005
- Kraj: Kranj
princesss ti bi pa lah delala reklamo za KT
...I`m a good girl!...(Only when I`m sleeping!)
-
In Love Girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 8. 2005
- Kraj: Kranj
Ja tko se je slišal ja, sam vem da je resnica, ker pri men je isto-s KT je lepše. Traja samo par dni, res ponavad 4, ne boli nič, nisi napihnjen, mozolčkov je tut manj, ne vem...
...I`m a good girl!...(Only when I`m sleeping!)
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
boliiiiii ko nevem kaj in lije kot iz škafa, ggrrrrr kaj sovražim to ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]