Menstruacija-žensko prekletstvo

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 29. Jul. 2006 18:32

jst sm mela prejšn mesec vmesne krvavitve, zdej pa menstre ni od nikoder
Uporabniški avatar
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 12. 2004
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a Snow flake » 31. Jul. 2006 6:11

:cry: :cry: če že mormo ženske zo prenašat, zakaj more potem tako bolet
Uporabniški avatar
Petrusa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Petrusa » 31. Jul. 2006 10:01

jz mam tud sranje s temi vmmesnimi krvavitvami, sam jemljem kt, tko d sm pisala na un forum med.over.net pa mi je gin povedu, d mam to zarad neravnovesja v maternici in mi neki ne odgovraja in tko je to neki povezan s tkivo in gor in dol, v glavnem, mi je dal predlog za druge kt, ki se jim veča (al manjša kaj pa vem) doza iz tedna v teden. Kr tko brez kt pa nism mela nikol tablet. In dokler nism začela s kt me je tko bolel, d sm po 3 Nalgesine na dan pojedla, slabo mi je blo, vroče, mraz, bolel od nog do hrbta, v glavnem, takih bolečin ne privoščim nikomur (razen kakemu dedcu zateženemu, ki ne ve, kako je to). Poznam pa ene punce, ki so skup padle od bolečin so rable prov injekcijo d jih ni bolel. Mojih sesr ni bolel nc dokler nsio rodile (upam, d bo pr men kontra).

Prestavla sm pa MS brez obiska gin, osebna dohratca mi je dala tablete Darboston in sm jih jedla par dni prej pred menstro, ampak sm jo glih tko dobila 1 dan pred koncem jemanja. Tko da... :?
Uporabniški avatar
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 5. 2005
Kraj: kjerkoli kadarkoli

Neprebrana objavaNapisal/-a S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L » 31. Jul. 2006 18:49

Petrusa napisal/-a:
Prestavla sm pa MS brez obiska gin, osebna dohratca mi je dala tablete Darboston in sm jih jedla par dni prej pred menstro, ampak sm jo glih tko dobila 1 dan pred koncem jemanja. Tko da... :?

aja....am....jooj..hehe...jaz grem ju3 po te tablete za prestavitev,....danes nisem mogla....
am...pol pa res shit če niso velale.......,upam da meni bojo..hehe
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Uporabniški avatar
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L » 01. Avg. 2006 17:40

no danes sem šla k osebni zdravnici po te tablete...pa sem jih brez problema dobla....samo zaj mam en problem...naj bi jih začela jemat 3 dni pred pričakovano menstruacijo....am...zaj pa res niam pojma kdaj jo bom dobla...ker sem mela zaj 3 leta redno,prejšnji mesec pa sem jo dobla en tedn prej kot bi jo mogla...in mam občutek da bom to tudi dobla en tedn prej kot pa bi jo mogla,al pa še prej kot en tedn prej(ker vem,ker me že vse ščipa...tak kot ponavadi nekaj dni prej ko dobim menstr.)...ker mam zaj nekaj ta ciklus full čudno pa niam pojma....sploh ne vem kdaj naj začnem tablete jest zaj....da jih nebom prerano...al pa cel prepozno,če ve kera kaj...nej naredim...nej odgovori....ehhe....tnx za odgovore....(pa vem da sem že tečna.....hehe) :D
Ko živiš,jim je VSEENO!
sascha80
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a sascha80 » 02. Avg. 2006 13:31

..ja, mene je pa tale obisk povsem presenetu - včeraj!!! halo - sej nikoli smi ni še zgodilo, da bi mi prišla predčasno! kvečjemu..je vedno bla zamuda.
... glede pms-ja... ja, zdej vem zakaj me je prejšnji teden tko bolel križ... čeprav nisem nič dvigovala oz. prekladala...
Uporabniški avatar
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L » 02. Avg. 2006 14:29

ma nič...ju3 bom začela jest to..pa me briga če ni 3 dni pred menstruacijo...ker sploh nea več kdaj jo bom dobla....
Ko živiš,jim je VSEENO!
Uporabniški avatar
*S*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 6. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *S* » 03. Avg. 2006 0:48

jz sm pa učeri začela s tabletkami (na prvi dan menstre)in je dons kr nimam več :eek: ful me skrbi.sej bom jutr poklicala ginekologa.a se je keri to že zgodil?
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 04. Avg. 2006 17:44

jz nvem kaj mam jz to. zdej bo trajala že 10 dan pa nč ne zgleda da bo konc :eek: dons sm mela pomoje še najbolj močno od useh dni... pa tko kr neki, mam ful neredno, pol včasih jo mam sam 3 dni pol pa čez 2 tedna kr spet mal. nikol ne vem kdaj jo bom dobila. zdj je pa kr neki nenormalno močna, pa tko kr ene kepe krvave or what(ogabno uglavnm) sploh ne vem kaj je to ker nikol nism mela tok močnih, samo dolge(7 do 8 dni)... se je pa tud že zgodil da sm jo mela 20 dni skupaj.
jz bom popizdila od tega :x :cry:
jz razmišlam da bi šla po tabletke sam ne vem nč kako to poteka k še nikoli nisem bla pri ginekologu. pa tud mal mam odpor da bi šla, čeprov vem da me nebi še pregledu.
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 05. Avg. 2006 10:55

Ja najbolš da greš kr do ginekologa, pa ti bo on svetvov. Mislm tut da najbol, da tabletke naštimaš da se ti bo menstruacija uredila..pa še vedla boš kdaj jo maš, pa še manj časa traja (pr men ene tri dni), pa nauš mela tok močne....sicer je tut pri vsaki punci mal drugače.

Najbolš da se opogumiš pa greš in rešiš te težave :o sej prvič je smotan res, ampak se navadš pa je pol bolš!
Za dežjem vedno posije sonce!!
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 05. Avg. 2006 19:16

mah sj zdej bom šla itak na morje do konc avgusta, če se bo tkole nadaljeval bom res pol mogla neki nardit ja :D
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 05. Avg. 2006 22:25

Snow flake napisal/-a::cry: :cry: če že mormo ženske zo prenašat, zakaj more potem tako bolet

Se strinjam, js mam dons obcutk, da mi bo jajcnike vn vrgl :cry:
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 07. Avg. 2006 19:23

jst sm jo pa dibila drug dan na morju! :heiss: sam pol sm nekak s tamponi skombinerala d je blo ok. sicr nej pa dobi nobelovo nagrado tist k je izumu tampone :flehan:
Uporabniški avatar
Punk baby
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 8. 2006
Kraj: Metal land**

Neprebrana objavaNapisal/-a Punk baby » 11. Avg. 2006 13:20

za wse une z welkimi bolečinami... w lekarni obstajajo tablete proti krčom... mislm da wsaj mal ublažijo bolečine... drugač sm pa w rewiji brala da si je dobr dt termofor na trebuh, al pa it teč.... sicr pa baje pomga tudi tuš... :)
Uporabniški avatar
malavila
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a malavila » 15. Avg. 2006 12:22

jaz jo pa zdej čakam, pa se prov sama seb tečna zdim, ko mam ves čas občutek, da je, pol grem pa pogledat, pa še ni :x

pa nej že 1x bo, da bo čim prej konc za ta mesec :evil:

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov