Menstruacija-žensko prekletstvo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
prejšn mesec sm jo dobila 3 dni prezgodi (že itak moj ciklus traja sam 24 dni), mela sm jo 4 dni (2 dni manj k ponavad). ok, vse v redu sam č se mi ne bi po enmu tednu pa pol (!) spet pojavla in je trajala 6 dni. mal čudno. ok, res sm stara 16 let, sam morm rečt d mam od vsega začetka redno menstro, mogoče d za kšn dan zgreš, drugač pa skoz. ta mesec še čakam kva bo, pa če se ponovi isto grem k zdravniku
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
...jz pa nimam ne tabletk ne nič pa mam dokaj redno kšn dan pride prej al pa kasneje ampak ni panike...mam pa od kar ne jem več tabletk neznosne bolečine ko dobim tetko....tako da 3 dni se ne morem premakniti iz postelje če ne pojem tableta...
.....in dones jo imam ravno prvi dan...zej sm pa usa zoprna pa en tak komadn mazol se mi je na ličkih naredu...groza ...sovražm jo mislm da brez ne bi čist uživala, no tko da je sploh nikol ne bi blo...da ne bo pomote nism misla tiste k zgine sam za 9 meseceu...
.....in dones jo imam ravno prvi dan...zej sm pa usa zoprna pa en tak komadn mazol se mi je na ličkih naredu...groza ...sovražm jo mislm da brez ne bi čist uživala, no tko da je sploh nikol ne bi blo...da ne bo pomote nism misla tiste k zgine sam za 9 meseceu...
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
-
*ange|* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2005
- Kraj: Tam nekje =)
Jao...da se vam da štet kdaj jo bote dobile...pa na kolk časa...jst nič ne štejem. Ko pride, pride. Spljoh se ne ubadam s tem. Včasih na 30 dni, včasih več...mislim, da je zdele blo kr doug pauze...pomoje ene 2 mesca...dlje je ni, bol sm vesela ...ker v tistih 5 dneh spijem najmanj 10 tablet proti bolečinam, pol me pa folk sprašuje, da zakaj požiram tolko tablet...jah, če neb tablet bi šla pa na inekcije.
Pri men se brez tablet...stopnjuje...od tresenja, mrzlo/vroče, do tega da ne morem ne stat, ne sedet, ne ležat...pol preide na jok in bruhanje... pol pa inekcije v ritko...
Najhuj mi je pa to, da lih zdele ko je teta na obisku, grem jst jutri na dolgo pot...cjoooooo...v avtu, vročina....ma I hate that!
Pri men se brez tablet...stopnjuje...od tresenja, mrzlo/vroče, do tega da ne morem ne stat, ne sedet, ne ležat...pol preide na jok in bruhanje... pol pa inekcije v ritko...
Najhuj mi je pa to, da lih zdele ko je teta na obisku, grem jst jutri na dolgo pot...cjoooooo...v avtu, vročina....ma I hate that!
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
-
pinkyica - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 6. 2006
- Kraj: zagorje ob savi
o pr mene je pa sreč biu učeri ta zadn dan tko da sm bla full heppy!!! sm se ze bala da jo bom mela na morji pa je sreč ne bom mela !!! drgč pa a je nurmaln da moj ciklus traja 25 dni men se to učasih full mal zdi !!!!!
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
men pa res ful muči...da jo bom dobla lih na morju...če ne še ki prej....če sem jo dobla zaj 14.7,pol bi jo mogla dobit tam neki 11.8 (po mojem izračunu)...sam če je bla prejšnja en teden prej....pol se bojim da bo tale tudi prišla tam neki 7.8 glih ko sem jaz na morju......
itak vem kdaj jo bom dobila ker mam kak tedn prej full bolečine v prsih....sam me že zaj nekaj malo zabolijo prsi...jaz res upam da je ne dobim na morju....am,pa če greš po tablete za prestavitev menstruacije....se morš naročit pri ginekologu,,,..al kak?...hehe....tnx za odg:)
itak vem kdaj jo bom dobila ker mam kak tedn prej full bolečine v prsih....sam me že zaj nekaj malo zabolijo prsi...jaz res upam da je ne dobim na morju....am,pa če greš po tablete za prestavitev menstruacije....se morš naročit pri ginekologu,,,..al kak?...hehe....tnx za odg:)
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L napisal/-a:men pa res ful muči...da jo bom dobla lih na morju...če ne še ki prej....če sem jo dobla zaj 14.7,pol bi jo mogla dobit tam neki 11.8 (po mojem izračunu)...sam če je bla prejšnja en teden prej....pol se bojim da bo tale tudi prišla tam neki 7.8 glih ko sem jaz na morju......
Tablete za prestavitev so PRIMOLUT NOR, recept ti napise tud splosni zdravnik, jemat jih pa zacnes ene 3 dni pred pricakovano menstruacijo in jih jes dokler hoces.
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
ggrrrrrrrr pa tale pms, ko se vleče glih dobra dva tedna skup
-
punchka - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
js mam pa zdaj kar vmesne krvavitve pa ne jemljem kontracepcijskih. sploh ne vem od česa so...groza. kot da bi mela cel mesec menstro a ma katera s tem izkušnje? men se je to že zgodil ene 2 leti nazaj, pa sem zdravnici povedala pa je rekla da lahko da gre za čisto običajne ovulacijske krvavitve. po tistem nisem mela več težav. zdej pa spet
a ma katera kako idejo kaj bi to lahko povzročilo?
a ma katera kako idejo kaj bi to lahko povzročilo?
to infinity and beyond!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]