Menstruacija-žensko prekletstvo

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 14. Jul. 2006 18:29

da te mal potolažm..na morju se lahko zgodi, da jo dobiš še celo kasneje, takrat ko pridš nazaj :o to se je men že ene parkrat zgodl, vpliva name ta sprememba klime pa to :razz:
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 14. Jul. 2006 20:34

prejšn mesec sm jo dobila 3 dni prezgodi (že itak moj ciklus traja sam 24 dni), mela sm jo 4 dni (2 dni manj k ponavad). ok, vse v redu sam č se mi ne bi po enmu tednu pa pol (!) spet pojavla in je trajala 6 dni. mal čudno. ok, res sm stara 16 let, sam morm rečt d mam od vsega začetka redno menstro, mogoče d za kšn dan zgreš, drugač pa skoz. ta mesec še čakam kva bo, pa če se ponovi isto grem k zdravniku
Uporabniški avatar
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *_nincy_* » 14. Jul. 2006 22:16

...jz pa nimam ne tabletk ne nič pa mam dokaj redno kšn dan pride prej al pa kasneje ampak ni panike...mam pa od kar ne jem več tabletk neznosne bolečine ko dobim tetko....tako da 3 dni se ne morem premakniti iz postelje če ne pojem tableta...
.....in dones jo imam ravno prvi dan...zej sm pa usa zoprna pa en tak komadn mazol se mi je na ličkih naredu...groza :evil: ...sovražm jo mislm da brez ne bi čist uživala, no tko da je sploh nikol ne bi blo...da ne bo pomote nism misla tiste k zgine sam za 9 meseceu... :D
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 15. Jul. 2006 18:49

mislm d bi vse uživale d je ne bi blo
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 15. Jul. 2006 19:00

Moja pa gre hvalabogu proti koncu, 4.dan :cool:
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 8. 2005
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objavaNapisal/-a *ange|* » 15. Jul. 2006 20:49

Jao...da se vam da štet kdaj jo bote dobile...pa na kolk časa...jst nič ne štejem. Ko pride, pride. Spljoh se ne ubadam s tem. Včasih na 30 dni, včasih več...mislim, da je zdele blo kr doug pauze...pomoje ene 2 mesca...dlje je ni, bol sm vesela ...ker v tistih 5 dneh spijem najmanj 10 tablet proti bolečinam, pol me pa folk sprašuje, da zakaj požiram tolko tablet...jah, če neb tablet bi šla pa na inekcije.
Pri men se brez tablet...stopnjuje...od tresenja, mrzlo/vroče, do tega da ne morem ne stat, ne sedet, ne ležat...pol preide na jok in bruhanje... pol pa inekcije v ritko...
Najhuj mi je pa to, da lih zdele ko je teta na obisku, grem jst jutri na dolgo pot...cjoooooo...v avtu, vročina....ma I hate that! :evil:
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
Uporabniški avatar
pinkyica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 6. 2006
Kraj: zagorje ob savi

Neprebrana objavaNapisal/-a pinkyica » 15. Jul. 2006 22:00

o pr mene je pa sreč biu učeri ta zadn dan tko da sm bla full heppy!!! sm se ze bala da jo bom mela na morji pa je sreč ne bom mela !!! drgč pa a je nurmaln da moj ciklus traja 25 dni men se to učasih full mal zdi !!!!!
Uporabniški avatar
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 5. 2005
Kraj: kjerkoli kadarkoli

Neprebrana objavaNapisal/-a S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L » 26. Jul. 2006 10:29

men pa res ful muči...da jo bom dobla lih na morju...če ne še ki prej....če sem jo dobla zaj 14.7,pol bi jo mogla dobit tam neki 11.8 (po mojem izračunu)...sam če je bla prejšnja en teden prej....pol se bojim da bo tale tudi prišla tam neki 7.8 glih ko sem jaz na morju......
itak vem kdaj jo bom dobila ker mam kak tedn prej full bolečine v prsih....sam me že zaj nekaj malo zabolijo prsi...jaz res upam da je ne dobim na morju....am,pa če greš po tablete za prestavitev menstruacije....se morš naročit pri ginekologu,,,..al kak?...hehe....tnx za odg:)
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Uporabniški avatar
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Lastovica » 26. Jul. 2006 11:20

S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L napisal/-a:men pa res ful muči...da jo bom dobla lih na morju...če ne še ki prej....če sem jo dobla zaj 14.7,pol bi jo mogla dobit tam neki 11.8 (po mojem izračunu)...sam če je bla prejšnja en teden prej....pol se bojim da bo tale tudi prišla tam neki 7.8 glih ko sem jaz na morju......
itak vem kdaj jo bom dobila ker mam kak tedn prej full bolečine v prsih....sam me že zaj nekaj malo zabolijo prsi...jaz res upam da je ne dobim na morju....am,pa če greš po tablete za prestavitev menstruacije....se morš naročit pri ginekologu,,,..al kak?...hehe....tnx za odg:)

Tablete za prestavitev so PRIMOLUT NOR, recept ti napise tud splosni zdravnik, jemat jih pa zacnes ene 3 dni pred pricakovano menstruacijo in jih jes dokler hoces.
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 26. Jul. 2006 12:06

Jao jaz jo pa čakam, pa me vse moti, pa špika :cry:
dej nej že pride nooo :cry:
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Uporabniški avatar
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 12. 2004
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a Snow flake » 26. Jul. 2006 12:45

ggrrrrrrrr pa tale pms, ko se vleče glih dobra dva tedna skup :? :?
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 26. Jul. 2006 18:45

jst bi jo pa mogla dons dubit pa je ni od nikoder, sranje bo če jo dobim drug teden, mam glih ene načrte. hvala bogu za tampone, vsaj to.
Uporabniški avatar
shiry
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a shiry » 26. Jul. 2006 19:03

Imam še enih 5 tabletk pa bi jih rada nehala jemati. Bom menstruacijo sigurno dobila takoj, ko jih neham jemati?
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 26. Jul. 2006 19:06

takoj ne, ampak po toliko dneh, kot ponavadi, ko kjih nehaš jemati. Torej po enih 3 ali 4 dneh.
Uporabniški avatar
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a punchka » 28. Jul. 2006 8:15

js mam pa zdaj kar vmesne krvavitve :eek: pa ne jemljem kontracepcijskih. sploh ne vem od česa so...groza. kot da bi mela cel mesec menstro :( a ma katera s tem izkušnje? men se je to že zgodil ene 2 leti nazaj, pa sem zdravnici povedala pa je rekla da lahko da gre za čisto običajne ovulacijske krvavitve. po tistem nisem mela več težav. zdej pa spet :cry:
a ma katera kako idejo kaj bi to lahko povzročilo?
to infinity and beyond!

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]