Menstruacija-žensko prekletstvo

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Nu$k@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nu$k@ » 03. Jul. 2006 20:35

po 2h mesecih in 2h tednih sm dobla menstro. nism jo tok časa mela zarad stresa. z 1. dnem sem začela jest tud tabletke, in danes mam menstro že 9. dan. malo manj močno vendar šekar traja. zanima me če katera ve, a je to zarad tabletk a zarad tega k jo tok časa nism mela a kaj je vzrok?
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 03. Jul. 2006 20:46

Nu$k@ napisal/-a:po 2h mesecih in 2h tednih sm dobla menstro. nism jo tok časa mela zarad stresa. z 1. dnem sem začela jest tud tabletke, in danes mam menstro že 9. dan. malo manj močno vendar šekar traja. zanima me če katera ve, a je to zarad tabletk a zarad tega k jo tok časa nism mela a kaj je vzrok?

katere pa jemlješ? jst sem na harmonet in sem imela 12 dni menstruacije, ko sem jih začela jemat, tko da najbrž ni nič narobe.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
Nu$k@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nu$k@ » 04. Jul. 2006 14:36

logest. aha... ok. upam da bo kmal šlaaaa.... sm jo prej čakala 2 mesca k neumna, sam 10 dni je pa res preveč.
Uporabniški avatar
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Lastovica » 04. Jul. 2006 15:18

Nu$k@ napisal/-a:logest. aha... ok. upam da bo kmal šlaaaa.... sm jo prej čakala 2 mesca k neumna, sam 10 dni je pa res preveč.

Jaz skoz jemljem logest, pa sem jo tud od zacetka imela najvec 4 dni, pa se zdaj je tako.
Uporabniški avatar
duncy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a duncy » 09. Jul. 2006 14:28

lp...se opravicujem vem da ta tema ne spada sem ampak vseen...sm hotla odpret novo temo pa menda ne bo slo..
zanimame pa naslednje:jemljem kontracepcijske tabletke Logest, imela sem dokaj normalni menstruacijski ciklus..ponavadi je trajal 4 dni..sedaj imam se 3 tabletke kar pomeni da bi morala naslednjo menstruacijo dobiti v sredo, jaz pa sem mocno kravitev opazila ze danes...kaj bi to bilo..??ze vnaprej se vam zahvaljujem za pomoc..uziwite..
Uporabniški avatar
duncy
Sramežljivka
Sramežljivka

lp...se opravicujem vem da ta tema ne spada sem ampak vseen...sm hotla odpret novo temo pa menda ne bo slo..
zanimame pa naslednje:jemljem kontracepcijske tabletke Logest, imela sem dokaj normalni menstruacijski ciklus..ponavadi je trajal 4 dni..sedaj imam se 3 tabletke kar pomeni da bi morala naslednjo menstruacijo dobiti v sredo, jaz pa sem mocno kravitev opazila ze danes...kaj bi to bilo..??ze vnaprej se vam zahvaljujem za pomoc..uziwite..
Uporabniški avatar
duncy
Sramežljivka
Sramežljivka

Uporabniški avatar
duncy
Sramežljivka
Sramežljivka

Uporabniški avatar
duncy
Sramežljivka
Sramežljivka

Uporabniški avatar
duncy
Sramežljivka
Sramežljivka

legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 09. Jul. 2006 16:18

Vmesna krvavitev? A si zihr da nisi ksne pozabla uzet?

Drgac pa, sej vem da si najbrz mal ziucna pa da bi rada cimprej zvedla odgovor, sam sej je dost da sam enkat klikns Poslji :wink:
Uporabniški avatar
laram
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a laram » 12. Jul. 2006 0:45

:flehan: tabletkam, da ni več tako močna, ne mori več tako dolgo ... Superca.
Uporabniški avatar
ancy007
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 5. 2005
Kraj: gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ancy007 » 13. Jul. 2006 9:51

ja jst pa odkar jemlem tabletke nimam več problemov z menstro.
čist prva leta k sm jo mela tud nism mela nobenih problemov, z vsakim letom je pa postajal hujš. zmer bl me je bolel,ponoč nism mogla spat, avta nism mogla vozt k sm mela cist omrtvičene noge zarad krčev, hrbet me je ful bolel. in k sreč sm poj začela jemat tabletke k je blo res z vsakim mesecem huje.

edin kr mi je zj zoprn je to da mam mal močnejšo kt prej k zj jo mam ene 5 dni, prej k še nism jemala tabletk sm jo mela pa 7 dni.
Uporabniški avatar
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 5. 2005
Kraj: kjerkoli kadarkoli

Neprebrana objavaNapisal/-a S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L » 14. Jul. 2006 13:02

jaz sem jo pa danes dobla....in to en teden prej....a je to normalno?...ker to se mi je prvič zgodilo..po 3 letih...da sem jo dobla zaj 1 teden prej....
....hm....in če bo nasledna tudi tak...mi bo morje šlo po zlu.... :cry: ......
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Uporabniški avatar
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 12. 2004
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a Snow flake » 14. Jul. 2006 14:42

S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L, glede na tvoja leta (16) je to normalno, ker se ti verjetno ciklus še ureja, ker to zna trajat par let, da se uredi ...
čeprav kjlub temu zanimivo, da se ti je to v prvič po treh letih zgodilo, ampak pomojem vseeno ne rabiš biti v skrbeh ...
:)

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov