Menstruacija-žensko prekletstvo

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

MIS_MAS
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 251
Na forumu od: 23. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a MIS_MAS » 20. Jun. 2010 19:38

Strawberrylove napisal/-a:Pozdravljeni!
Stara sem 15,5 let.
Moj problem je predvsem z menstruacijo..in sicer prvič sem jo dobila pred 11 imi meseci, prvič sem jo imela normalno 1teden potem 4mesce nič in potem spet normalno 1teden, od takrat je minilo približno 8mesecov, mestruacije pa od nikoder, nikoli nisem imela spolnih odnosov ali pa bila kaj bolana, začelo me je že močno skrbeti saj nevem kaj bi lahko bil razlog. Klicala sem že ginekologinjo vendar je rekla da to ni nič takega, a meni se nezdi.
Že vnaprej hvala za odgovore.

Lp


Ginekologinja je imela prav. Mensturacija se prvih nekaj let ureja, odvisno od človeka. Tako da ne skrbi, vrjemi nisi edina ;)
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1682
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 21. Jun. 2010 8:47

pika85-jz sm imela tudi nenormalne bolečine pa mislim da nimam obrnjene maternice, vsaj ginekologinja ni nič omenila. Želodec te boli ker poješ dosti tablet, upam da ne na prazen želodec, drugače pa obstajajo zdravila za zaščito želodca pred tabetam, nardijo zaščitni sloj, npr. Ultop je že eno tako, vprašaj svojega zdravnika o tem, ti bo najbolše svetoval. Tut meni je ginekologinja pri 14-ih razlagala da bo boljše ko bom rodila, takrat sm samo obupano gledala v njo, ker sm vedla da otrok ne bo kmalu bil v načrtu. No, skratka ko sm začela s KT in tut po tem ko sm jih prenehala jemat, bolečine niso več tako hude, prej sm bruhala, imela disko in 2 dni bila čist zanič. Mogoče bi ti kak termofor, če tega še ne prakticiraš, prav prišel v " tistih dneh". Drugač pa kokr sama vem, ni nekega čudežnega zdravila, ki bi pomagal. Najbolj mi je pomagala še ampula buscopana, ki mi jo je zdravnik dal v tazadnjo, ampak to sm dobila šele po tem ko nism mogla nehat bruhat, po tem sm zaspala in je blo kr bolš. Eh, kje so ti časi, grozni časi, nikol si jih ne bi želela nazaj. :?
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 2524
Na forumu od: 18. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 21. Jun. 2010 12:54

Punce, zaklepam temo in odpiram novo za nadaljevanje te. Zadnje objave sem za lažji prehod skopirala v novo temo :)

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]