Menstruacija-žensko prekletstvo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 1083 prispevkov
• Stran 71 od 73
•
Prejšnja
1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73
Naslednja
-
*amber* - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 1. 2009
Torej stvar je taka, da sem na začetku avgusta imela nezaščiten spolni odnos, dan za tem sem vzela tabletki Norlevo in nato sem čez 3 dni dobila menstruacijo, ki je kot ponavadi trajala 5 dni. Konec prvega tedna v septembru bi morala ponovno dobiti menstruacijo, vendar je še kar ni, tako, da mi dejansko zamuja že več kot dva tedna. Zanima me če so za to krive Norlevo saj so zelo močne in če je možno, da so mi tako zmedle ciklus? A bi me moglo kaj skrbeti ali je to normalno po zaužitju Norlevo?
- hannika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2009
jooooooooooj kok sovražm menstro!! res mi je ušeč tale tema ker se lahko prtožujm in me nima noben poln kufr
teli krči me res ubijajo.. pa sovražm to k si dam termofor in pol še bol teče moj prvi dan menstre tale mesc tkoda jutr šele tahujš pride.. mam pa srečo da ni TOOK hudo. mam sicr krče ampak kokr berm tale forum.. joj ste ene boge:/ držte se! pa res hvala za odprtje tele teme
teli krči me res ubijajo.. pa sovražm to k si dam termofor in pol še bol teče moj prvi dan menstre tale mesc tkoda jutr šele tahujš pride.. mam pa srečo da ni TOOK hudo. mam sicr krče ampak kokr berm tale forum.. joj ste ene boge:/ držte se! pa res hvala za odprtje tele teme
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
se strinjam da so ene ženske prav boge...Tut jz sem bila med njimi, trpela sem vsak mesec 6 let-ne rabim govorit kak je blo, včasih nism mogla iz postle vstat, bruhala sem, imela drisko ter grozne krče... Dolgo let sem si želela KT, doma bili ful proti, no po dolgih letih pregovarjanja sem jih dobila, se pravi par let nazaj, situacija se je izboljšalaza 100%, bolelo me ni več, tut ko sm nehala jesti KT, nisem mogla verjeti da se kej takega dogaja meni, da ko imam menzo lahko športam, prej nism mogla nič... Tak da tiste ki mate težave, razmislite o KT, ne splača se toliko let matrat.
pa čim lažje "tiste" dneve v mesecu:)
pa čim lažje "tiste" dneve v mesecu:)
-
sixty - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
- Kraj: Bled
joj, ne vem kaj je narobe..nazadnje sem imela menstruacijo sredi avgusta in dejansko je še zdaj nisem dobila..
fora je v tem, da sem že prej imela neredno, pač če je zamujala po 1 teden ni blo nič narobe, ker sem imela ciklus na 25 do 32 dni..
ampak ok, no novembra????
fora je tudi v tem, da sem v septembru nekaj hujšala in sem sklepala da je pač takrat nisem dobila zaradi par izgubljenih kilogramov..(ampak res en verjamem, da bi bilo to krivo)
sam ok, da je pa še zdaj nimam? mene čist psihira.. nardila sm test s clear blue in je bil negativen..če pa hočem k ginekologinji pa morm ful časa čakat any ideas?
fora je v tem, da sem že prej imela neredno, pač če je zamujala po 1 teden ni blo nič narobe, ker sem imela ciklus na 25 do 32 dni..
ampak ok, no novembra????
fora je tudi v tem, da sem v septembru nekaj hujšala in sem sklepala da je pač takrat nisem dobila zaradi par izgubljenih kilogramov..(ampak res en verjamem, da bi bilo to krivo)
sam ok, da je pa še zdaj nimam? mene čist psihira.. nardila sm test s clear blue in je bil negativen..če pa hočem k ginekologinji pa morm ful časa čakat any ideas?
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
-
sixty - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
- Kraj: Bled
hvala!
sam kaj, ko pa je treba na ginekologa čakat tud po več mescev. skor sigurno ne bom prišla na vrsto pred februarjem, razen samoplačniško. tolk denarja pa nimam, ker bi me prišlo sigurno čez 100€
sam kaj, ko pa je treba na ginekologa čakat tud po več mescev. skor sigurno ne bom prišla na vrsto pred februarjem, razen samoplačniško. tolk denarja pa nimam, ker bi me prišlo sigurno čez 100€
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
-
majchy84 - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2006
Če že tri mesece nimaš menstruacije, kar pokliči in povej, da je že toliko časa nimaš in da je test nosečnosti negativen. Pa te mora v kratkem naročiti, ker po 90 dneh brez menstruacije naj bi bil pregled že nujen, da ni kaj narobe z jajčniki. Pa kar zateži jim, če te bo hotla prou pozno naročiti. Drugače pa je od moje zadnje menstruacije že skoraj pol leta, čakam kaj bo naslednji teden rekla ginekologinja
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
se strinjam z majchy84, pokliči in malo pojamraj da te skrbi, pa če te lahko prej vzamejo...Upam da bo šlo! Jz recimo pri svoji ginekologinji, ki je sicer zelo zasedena, pri nujnih zadevah pridem skor takoj na vrsto (pa ni samoplačniško). Je pa kr hudič ja, če ima ženska neredne M, včasih sem bila nesrečna da sem imela redne, ampak zelo boleče, sam zej si mislim, dobro da je bilo tak. Upam da boste obe zrihtale in mele redno M.
- Josephine1984
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 11. 2009
Pozdravljene punce!
Po šestih letih in pol sem prenehala jemati kontracepcijske tablete Diane 35. Menstruacijo bi morala dobiti prejšnji četrtek. A se to tudi kateri izmed vas dogaja, da traja, da se menstruacija po dolgem jemanju uredi. Aha, naj omenim še, da spolnih odnosov nisem imela.
Lp
Po šestih letih in pol sem prenehala jemati kontracepcijske tablete Diane 35. Menstruacijo bi morala dobiti prejšnji četrtek. A se to tudi kateri izmed vas dogaja, da traja, da se menstruacija po dolgem jemanju uredi. Aha, naj omenim še, da spolnih odnosov nisem imela.
Lp
- leaderka2
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 8. 2007
zanima me naslednje: če je normalno ko prenehaš jemati KT, da ti zmeraj zamuja menstruacija oz.koliko časa naj bi trajalo da se stanje normalizira.menstruacijo sem imela nazadnje 9.12.-14.12. S tem da mi je že prejšnič en teden zamudila. Sedaj pa jo nimam že približno dva tedna. S tem da nisem noseča, saj sem naredila do sedaj že dva testa in sta oba pokazala negativno.
-
BaByBlu - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 11. 2007
- Kraj: lost
mene pa zanima, če je normalno, da postane menstruacija pogosta-dvakrat na mesec?
niti nisem v nevem kakšnem posebnem stresu, da bi bil to lahko vzrok
sicer sem jo zdle v roku 2 mesecov imela 3krat, 4krat... a je to normalno?
pred tem sem jo imela pa na 28 dni, močno vsa leta. pred pol leta sem pa dobivala zmeri bolj šibko menstruacijo, ene dva meseca jo sploh nisem dobila, nazadnje pa kar preveč pogosto.
skrbi me, da ni kaj narobe.
niti nisem v nevem kakšnem posebnem stresu, da bi bil to lahko vzrok
sicer sem jo zdle v roku 2 mesecov imela 3krat, 4krat... a je to normalno?
pred tem sem jo imela pa na 28 dni, močno vsa leta. pred pol leta sem pa dobivala zmeri bolj šibko menstruacijo, ene dva meseca jo sploh nisem dobila, nazadnje pa kar preveč pogosto.
skrbi me, da ni kaj narobe.
-
Liefde - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 10. 2009
- Kraj: Nizozemska
leaderka2 ko nehaš jemati KT ponavadi se v pol leta stanje normalizira, odvisno od posameznice, ene rabijo več kot pol leta za normalno menstruacijo.
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
-
Liefde - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 10. 2009
- Kraj: Nizozemska
BaByBlu vzrokov je lahko veliko. Če je bila ena od teh krvavitev kratka in šibka( ovulacija, če ne uporabljaš nobene KT) ni nobenega razloga za skrbi. Če pa se to pojavlja redno že nakaj mesecev, bo treba na ginekološki pregled.
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Prvi neprebran prispevek • 1083 prispevkov
• Stran 71 od 73
•
Prejšnja
1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov