Marihuana

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 18. Feb. 2009 15:05

positive vibration napisal/-a:
*white chocolate* napisal/-a:kako reakcijo to?...

Ah, ful je blo bad. Prej nisem nič pila, mogoče en pir, pol pa smo šli na džolo in so meli neko hudo skuno. V glavnem, naredla sm par dimov, pa me je sam položlo na tla, stemnilo pred okami, bla sem pri polni zavesti ker se vsega spomnim, ampak nisem mogla enga stavka normalno stvorit niti miselni procesi v glavi mi niso šli nikamor...res prazno sem mela v glavi! Slabo mi je ratalo full, pa nisem mogla rečt, naj mi grejo po vodo, ker nisem vedla, kak naj stavek skup spravim. Sam bljuvala sm slino, niti na noge se nism mogla postavit...vse to se je pojavlo naekrat, po dimu, v roku 5min. Zanesli so me v avto in peljali domov, po kaki uri sem se pa spravla k sebi.

V glavnem, grozno doživetje, sploh ne vem, kaj mi je takrat bilo. Možno, da sem doživela kako alergično reakcijo al pa kaj...ker drugi so bli čist ok, tk da je mogla bit normalna skuna, mogoče mal bolj močna. Pa sem po tem še kadila ene 2x, pa mi ni nič blo :o
Uff, mene je enkrat podobno totalno zakrivil..res je blo tist večer tud alkohola več kot zadost, pa ostali v družbi so bli dokaj kul (v primerjavi z mano), jz pa kar skp padla za moment..po tistem sem dost zmanjšala, ampak sem še vedno mela vedno bolj močn zoprn občutek, kar paranojična postajala, da me vsi gledajo, da vsi vejo, da sem počena..in tko, na enem žuru gre đoli mim mene, jz pa iz lepega "ne, hvala", odzivi pa takšni: :eek:, hehe. Tega je že kakšne 3 leta in sem po tistem še ene 2x, ker diši mi pa še vedno lepo, priznam, ampak obakrat mi je blo jasno, da men to pač ne paše več.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 18. Feb. 2009 15:07

Ah, meni pa vsake toliko paše kak joint. Ampak res, na vsake par mesecev. Za filing. :)

Mam pa 2 ful neprijetni izkušnji, prva je bila ko sem najpraj pozavgala 7 deci žganja in nato povrhu joint. O groza, pol filma mi fali, bila sem butnjena še cel dan (ja, to se je zgodilo dopoldne) in kar je najhuje - popoldne sem morala še na eno družinsko zadevo (nekdo je praznoval abrahama al neki... :roll: ) in sem se totalno grozno obnašala, basala sem se s sladkarijami in uboga mati mi je vseskozi jemala vino izpred nosa, ker je mislila da sem pač pjana :D

Drugo se je zgodilo pa ko sem prehdono spila samo par pivičk in nato povrhu skunk. Takrat sem pa videla trojno, bila sem na enem koncertu in na odru vidla 20 folka. Na vsak način sem se hotela prepričat, da sem OK in vse, pa ni šlo. So me mogli polcat pod rokami, ko sem šla domov :?

Drugače sem pa pred kratkim prvič kadila ekstrakt Salvie in je zakon. Pokne takoj, drži ene 20 minutk ampak tistih 20 minutk jekot da bi bila v nebesih. :D
Uporabniški avatar
BuckWheat
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 5. 2008
Kraj: kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a BuckWheat » 19. Feb. 2009 11:21

to je najslabš kar loh nardiš da spiješ par pirov oz. alkič nasploh in pol travo čez, tud jz sm že bruhala zarad tega in me je "izučil".. ponavad sva šla s frendom mal "požurat" in sva spila vsak kozarček vina, pa mal travce pa spet kozarček vina pa tko naprej in me ni nikol obrnil, niti nisem nikol skup padla..
mi je pa frend skup padu 2x v 15ih minutah, pač prej je en pir spil pol smo šli pa 2 skadit in ga je samo pometal :?
Uporabniški avatar
mortisha
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a mortisha » 19. Feb. 2009 12:04

Men pa lih sede da prej kej spijm-in me pol če kadim v kul stanje sprav. Mam pa z skuno izkušne z black-outi, oz na vsake par minut tema pred očmi.
Pa enkrat po skuni sm sama stala na postaji in pride bus in se mi zaćne blest pred očmi-use je postal belo, nč nism slišala pa tok sm se tresla da sm mogla na tla se uležt... Res sm zgledala k ta hud đanks tm lol. Sm prou tak faking napad dobila ki je traju ene 5min-čist usaka mišica mi je trzala 100 na uro na telesu :nein:

Če kadim no way da sm kje sama potem v tem cajtu k me čist napsihira :/
More bit družba drgač me psihoze čist zjebejo.
Uporabniški avatar
BuckWheat
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 5. 2008
Kraj: kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a BuckWheat » 19. Feb. 2009 13:27

dobr sej če prej mal spiješ ni panike, drugo je če se ga čist naliješ pa greš pol kadit..
je pa frendica nehala s travo kr je 2x fasala napad panike pa tut od sošolca prjatu je zdej shizofrenik zarad trave :?
ne vem no, jz še nč tazga nism dožvela, me je pa enkrat ful zamoril ko smo kadil neko domačico k še ni bla dost suha
Trnovka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 1. 2007
Kraj: Pod češnjo :)

Neprebrana objavaNapisal/-a Trnovka » 19. Feb. 2009 17:43

V srednji šoli smo kadili...zdaj pa me sploh več ne mika.
Me pa ne moti, če drugi kadijo ( edino nekateri moji prijatelji mi gredo na živce, ker se mi zdi, da nekateri nič ne razumejo, ko so zadeti in se z njimi sploh ne moreš pogovarjat :? )
*roxy*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *roxy* » 19. Feb. 2009 17:48

Konec sredne šole med vikendi kakšnga.Zdej pa bol poredko...mogoče 3x na let,v kakšni kul družbi,če res zapaše.Na silo pa ne,k sm tud js že mela izpade...pa k debil hodla okol še par dni :lol:
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 10. 2005
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a *srčica* » 19. Feb. 2009 18:02

ne prenesem trave, ne prenesem govorjenja o travi in ne na živce mi gre folk k kadi travo. kot najstnica sm včasih kadila, pa nikol nism vidla v tem neki waw. sm pa zarad tega takrt zgubila celo družbo, ker so bli vsi skos zadeti, če se je pa po čudežu zgodil da niso bli, so se pa znal pogovarjat sam o tem :? fora je pa u tem, da se človeku k ful skadi spremeni karakter, pa mi verjetno ni treba posebi povdarjat da na slapš. pa ne razumem zakaj folk k kadi, pa magari sam občasno, skos neki govori o travi, pa jo kuje v nebesa in na noben način ne priznajo da trava ma negativne učinke. pol pa še rečejo da trava je dobra za zdravje :? jst je ne morem!! :evil:
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 22. Feb. 2009 13:43

emanuela napisal/-a:a vam po vsem tem še kar ni jasno da tudi marihuana ni brez razloga prepovedana? :motz: :aerger: :willnicht: :fight: :angry: (vseh pet smeškov, pa še kar premalo)

ja pri nas. a če pa bom v amsterdamu skadla enga bo pa razlika? mogoče tudi ni čist brez razloga dejstvo, da so nekateri razmišljali o njeni legalizaciji. pa ne si zdaj mislit, da podpiram vsakodnevno zakajanje.
dokler se stvari počnejo v mejah normale, se mi ne zdi tako napačno. tako kot vse stvari.
po moje pretirano razburjanje zaradi takšnih stvari bolj škoduje :)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sp3lca » 22. Feb. 2009 23:48

Ne. Meni ni jasno zakaj ni marihuana leganizirana. Sploh pa mi ni jasno kako so lahko cigareti in alkohol legalni, če je dokazano, da ubijajo (kar je za travo dokazano, da ne). Emanuela, a bi mi lahko razložila to?
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
Uporabniški avatar
Jagoda_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 10. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Jagoda_ » 26. Feb. 2009 19:56

Jaz skadim vsak dan vsaj joint,večinoma tut več.... sploh v času šolskega leta ko se kadi med glavnimi odmori, med počitnicami pa mal manj :)

No pa mam res težave s kratkoročnim spominom, ampak kadar se spravim učit se naučim isto hitro kot sem se prej in mi ostane v spominu isto dolgo kot prej, večinoma pozabljam kam sem kaj dala al pa nevem grem v kopalnico pa nevem po kaj sem prišla pač take stvari :) nisem nič bolj butasta od tistih ki ne kadijo in normalno furam življenje, mam kak mesec ko mi vse dol pade pa pol zopet normalno pa so dnevi ko sem super dobre volje pač odvisno kak se nardi :D ne mislim nehat kadit še dolgo ne, verjetno si bom še na stara leta kakšnega prižgala :) najbol zakon mi je zvečer pred Seinfeldom skadit kr se nasmejem do solz pol pa zaspim ko bubica

Na bad kot rečemo mi, me še nikoli ni vrglo morem potrkat na les, je pa res da sem tut sama taka bol optimistična in me nemore napsihirat kr se ne sekiram kaj preveč in me nima zakaj :)

Trava ma definitivno dosti negativnih učinkov, tudi jaz poznam ogromno ljudi ki samo kadijo cele dneve in ne nardijo iz sebe nič, dostikrat povzroča migrene pa apetit se ti poveča, itak se praznijo hladilniki ^^
pa verjetno še kaj... ampak če maš porihtano v glavi pol lahko po moje kadiš kolko hočeš pa boš še vedno normaln :) pa še manj škodi od cigaret in alhokola, umret od nje nemoreš, agresiven od trave nisi kar od alhokola si, odvisen tut nevem kak nisi je lažje nehat kadit travo kot cigarete....um...in ja jaz sem za legalizacijo... če kero zanimajo bol splošne informacije o travi kot rastlini in njenih učnikih tut negativnih dobite na http://www.konoplja.org prvo kaj preberite potem pa sodite ni vse tak črno belo je sivo tut kdaj ^^
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 26. Feb. 2009 20:02

... :P
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
west
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a west » 11. Okt. 2010 21:34

Link od te teme mi je poslala ena prijateljica in sem se morala prijavit, ker nekateri (tisti, ki sploh niso probali) pametujejo, kako je to škodljivo pa nevem kaj še ne vse.
Bom povedala svojo izkušnjo ali rajši izkušnje ?

Imela sem zelo velike probleme z glavo. Glava me je bolela tudi po 3 mesece skupaj neprestano (dandanes še mi nekateri ne verjamejo), bila sem na vseh možnih pregledih, bila tudi po mesece v bolnišnici zaradi bolečin v glavi. In kaj so zdravniki ugotovili? nič. nafilali so me s tabletami, vendar sem odnehala jemati zdravila in sem začela kaditi travo.
Od takrat dalje nimam več nobenih problemov z glavo (kar sem jih mela od svojega 5tega leta).......
In pred tem, kot sem začela kaditi travo sem bila zelo živčen človek (za vsako malenkost sem se razburila, kričala, metala različne stvari v steno ali ljudi, velikokrat sem se stepla in podobne pizdarije) .. Ampak odkar kadim, je vse v mojem življenju bolše, lepše... Nisem več živčna, totalno se sprostim, ne boli me več glava in zaradi tega večji uspehi na vseh področjih.
Nekateri govorijo o problemih s spominom. Pri meni je ravno obratno. Odkar kadim si zapomnim vsako stvar... vsako besedo ki jo kdo izgovori analiziram in jo zapišem v možgane. Nekateri se ne spomnijo pogovora naslednji dan.. Jaz lahko povem v kakšnem tonu je povedal določeno stvar, kje je bil takrat(do natankosti), ali je sedel ali stal, kako se je obnašal, ali je bil živčen, kaj je počel z rokami, nogami in podobno.....

Ne govorim, da je trava neškodljiva, vendar v mojem primeru ni škodljiva ampak celo dobra....
Toliko o tem.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 11. Okt. 2010 21:42

Javi se še enkrat čez 10 let :wink: Če se boš spomnila :P

Edit:

west napisal/-a:In pred tem, kot sem začela kaditi travo sem bila zelo živčen človek (za vsako malenkost sem se razburila, kričala, metala različne stvari v steno ali ljudi, velikokrat sem se stepla in podobne pizdarije) .. Ampak odkar kadim, je vse v mojem življenju bolše, lepše...

Pa da se vtaknem v tole nebulozo.....trava ti je pomagala, da nisi več živčna. Z drugimi besedami: da kontroliraš svoje vedenje (metanje stvari, pretepi...).
Nagradno vprašanje: kaj se bo zgodilo s tabo, ko trave ne boš več uživala? Se ti ne zdi bolj smotrno, da delaš na osebni rasti in se naučiš kontrolirati izpade brez pomoči substance? Se ti ne zdi to boljša naložba?
Trava v tem primeru ni rešitev, je skrivanje pred realnostjo. Še vedno si živčen človek, ki se ne zna obvladati, samo da si zadeta in se ti ne da odreagirati :wink: Problem ni rešen, samo zakamufliran.

Enako je z glavoboli. Četudi so odpravljeni, vzrok ni odpravljen....
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
west
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a west » 11. Okt. 2010 22:12

Medtem sem že nehala (nisem kadila leto pa pol) in vseeno nisem bila več živčna in tudi glavobolov več ni bilo.. Čist normalno sem se vedla, brez kakih "psihičnih" izpadov in preležanih dni v postelji zaradi glavobolov. Tako da je tukaj tvoj odgovor na "nagradno vprašanje".....
Nisem VEČ živčen človek, ki se ne zna obvladati. Zaradi marihuane sem začela nadzirati svoje početje (nisem več "živčkala" zaradi nepomembne stvari tudi, ko sem bila čisto pri sebi). jeb**o ampak meni je res pomagala.
In ne uživam je redno, ampak 1× na dva meseca, kadar mi pač zapaše....

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov