Marihuana

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*white chocolate*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 2. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *white chocolate* » 07. Feb. 2009 22:05

ja js tut občasno kadim..so mesci k jo weč in drugič majn..ponawad skupi s tipom..men je pa trawi najboljš to..k je hrana res fucking dobra,lačna sm wedn ful po đojntu in hrana ma res drugačen okus!!ste opazl to? :) :) :) :) doskrat smeh :)
Uporabniški avatar
BabyGirl16
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a BabyGirl16 » 08. Feb. 2009 12:43

js tut dost redno kadim ampak kej druzga tut js ne mislim poskušat...je super kr sm pol čist sproščena, velik boljš razmišljam o bol pozitivnih stvareh kot drugač in se velik bolš skoncentriram na stvari k jih takrt počnem...npr. učenje...zdi se mi pa da glede tega kako te zadane ni odvisno samo od tega kakšen stuff maš ampak tudi od družbe s katero si ko si zadet :razz: :wink:
Uporabniški avatar
*white chocolate*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a *white chocolate* » 08. Feb. 2009 12:58

ja to pa itak..družba full nardi,zato je men tak fajn k s fantom to počnewa,z njem sm začela in mi je najbolj ql,k moje frendice niti ne kadijo drgač trawe..ampak za učenje k si napisala..uf to mi pa nebi ratal :D :D
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 08. Feb. 2009 13:40

marihuana in učenje.
no go. tako kot ne vožnja in ostale dejavnosti pri kaetrih moreš bit zbran. tudi če se ti zdi, da gre, si ziher bolj skoncentriran trezen.

pamet v glavo!
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 08. Feb. 2009 14:19

Ne vem, ampak men se zdi, da je domačico ful težko dobit. Bli so tisti časi, ja, ko sm ga tud jz dehala...smo mel enga tipa, ko je ful dobro domačico rihtal. Pol pa unga ni blo več, pa so začeli skuno tovorit...to pa res ni blo več to. Vedno mi je tolk na bed vrglo, sam spala sm lahk, nič drugega ni blo z mene. Pa enkrat sm neko zelo čudno reakcijo doživela in od takrat...ne hvala. Mogoče bi, če bi se kdo oglasu s čim domačim, ampak da bom pa pušla zato, da bom pol spala okol po klopcah, lol :) To pa ne.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
*white chocolate*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a *white chocolate* » 08. Feb. 2009 15:15

kako reakcijo to?...
Uporabniški avatar
Electro sLut
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 1. 2009
Kraj: everywhere

Neprebrana objavaNapisal/-a Electro sLut » 08. Feb. 2009 17:20

Verjetno je mislna na halucinacije :? ...jst tut ko kadim skuno čist v bad padem in sm v bistvu sam za spat. Po domačici mi je pa ql k se sam smejim k največji idiot :D :D ...sicer pa kadim zloo redko ker mi ne paše neki ful, na žiuce mi gre k mi paše feeling da mam vse pod kontrolo :roll: ... Mam pa neki frendov k so skor vsak dan zadeti in k jih sam pogledam kk se obnašajo, itd. me takoj mine :? :?
Watch me. Work iT. I´m perfecT.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 09. Feb. 2009 0:18

*white chocolate* napisal/-a:kako reakcijo to?...

Ah, ful je blo bad. Prej nisem nič pila, mogoče en pir, pol pa smo šli na džolo in so meli neko hudo skuno. V glavnem, naredla sm par dimov, pa me je sam položlo na tla, stemnilo pred okami, bla sem pri polni zavesti ker se vsega spomnim, ampak nisem mogla enga stavka normalno stvorit niti miselni procesi v glavi mi niso šli nikamor...res prazno sem mela v glavi! Slabo mi je ratalo full, pa nisem mogla rečt, naj mi grejo po vodo, ker nisem vedla, kak naj stavek skup spravim. Sam bljuvala sm slino, niti na noge se nism mogla postavit...vse to se je pojavlo naekrat, po dimu, v roku 5min. Zanesli so me v avto in peljali domov, po kaki uri sem se pa spravla k sebi.

V glavnem, grozno doživetje, sploh ne vem, kaj mi je takrat bilo. Možno, da sem doživela kako alergično reakcijo al pa kaj...ker drugi so bli čist ok, tk da je mogla bit normalna skuna, mogoče mal bolj močna. Pa sem po tem še kadila ene 2x, pa mi ni nič blo :o
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2007
Kraj: koper

Neprebrana objavaNapisal/-a pepelčica » 09. Feb. 2009 9:44

Jz sm tudi enkrat šla na joint ko sm bla precej pijana in sm padla skupaj :? Samo takrat sm res pretiravala. In sm mela srečo da sm padla lih tam, kjer ni blo ničesar, ker če bi padla v kašno drugo stran bi se dobro udarla v glavo. Zdej ko pomislim me kr zmrazi, takrat mi pa ni blo nič groznega :)
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 09. Feb. 2009 10:18

če ti od trave na 'bed ' obrne, samo brez panike. sicer je malo bedno če si zunaj, ampak vseeno. nekam se vležt za 10min, pol urce. lepo umirjeno dihat. voda in nekaj sladkega.
100% FakeBitch
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a 100% FakeBitch » 17. Feb. 2009 19:27

Men je pa bolš če smo uzuni po đoli :D , smejemo se, plešemo čist polni energije. Pač uzun je več placa xD..
Ja, baje te bolj zadane, če kadiš nekje na toplem.. sam mi nikjer ne mormo.. :tot:

Marihuana! Slika
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 18. Feb. 2009 7:24

...
Zadnjič spremenil lakeesha, dne 10. Jun. 2009 7:15, skupaj popravljeno 1 krat.
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 18. Feb. 2009 10:32

mi smo ga lani med poletjem duval skor res usak dan :D đolo za đolo pa smo bli na toplem, pr enmu, kjer je to neki čist normalnga usm lol :)
pol s eje pa enkrt miz godil, en dan, nevem kaj je biu drgačnm napravm drugim..pač tko ene 5 ns je kadil tkov erižno, recmo tm ene 5 đol..pač tko k zmer in pol smo šli gledat film..mene je ratal tko strah, dobila sm filing da dvojno slišm, nakonc nism NČ več slišala, mišice so mit rzale, vrtet se mi je začel, kr use mn sm vidla-če ne bi šla takoj na rzak bi padla skp, ker se je to moji kolegici zgodil pa oslepela je za par minutk-no..in tko tut hodt nism mogla, ful grozn filinh,pa srce je utripu sto na uro...in pol ta filing se je skos prkazu k sm šla nazaj notr na toplo pa gledala film oz. nevem kaj je to, to se mi do takrat naprej dogaja SKOS! zmer je use ok, k pa mau pomislm na ta dogodt, je z mano konc, spet isti 'simptomi'..tko k da me je tko napsihiral in mi psiha vn udar?? aja s tem da mam potem zmer filing, d amam en mehurčk u grlu k se šir in če ne zazeham d ame bo zadušu...
čist napsihirana pol, tko da zdj u mejah normale do počnem..
čudn da je kr tko iz lepga pršl, a kdo ve kaj bi to blo?
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 18. Feb. 2009 14:20

a vam po vsem tem še kar ni jasno da tudi marihuana ni brez razloga prepovedana? :motz: :aerger: :willnicht: :fight: :angry: (vseh pet smeškov, pa še kar premalo)
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 18. Feb. 2009 14:30

Sam res, najbolj smešna se mi zdijo vprašanja v stilu ''Kako naj se drogiram še naprej, ne da bi zraven napol crknila / bila čist podebiljena?'' :gruebel: :roll:

Pa žalostno se mi zdi, da si nekateri takole po neumnosti ireverzibilno skurijo kakšne povezave med možganskimi celicami, potem pa jamrajo, da imajo vse slabši spomin :? .. Mislim, saj za tuje osebke me ne briga, tud če so skos zadeti, ampak moti me predvsem pri ljudeh, ki so mi bližje :|

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]