Marihuana
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
dvomim, da se ti od tega vrti.. jaz sem včasih kadila kakšen teden, vsak dan pa pol kakšen mesec al pa dva čist nič pa še nikoli nisem kaj takega doživela je pa res, da to trenutno vreme precej neugodno vpliva in se ti mogoče zato vrti al p kaj.
pa glede lakote po jointu.. mogoče sem jaz svetla izjema ampak jaz po kajenju samo jem oz fuuuul mi paše hrana..in ne samo sladko
pa glede lakote po jointu.. mogoče sem jaz svetla izjema ampak jaz po kajenju samo jem oz fuuuul mi paše hrana..in ne samo sladko
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
pol ne vem...ne me narobe razumet,sam mejbi si malo odvisna od jointa.ker je znalo tud mojo seko kaj napast ko je za nekej cajta nehala pušit,ko pa je spet zapalila je blo kul...pa še sama je priznala,da je to mogoče zato,ker je odvisna.ne vem,jaz nism mela problemov ko sm nehala in zdaj že ful cajta ne kadim.mogoče mi bo pa enkrat spet zapasalo,sam ne vem kaki učinki se bodo pojavli.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
-
lipgloss - Debatorica
- Na forumu od: 24. 9. 2007
te droge so se dandanes tako razpasle vključno z alkoholom,.... da se po osnovnih šolah že belo vleče na wc-ju.
Kar se mi zdi res brezveze, ker smo vsi ratal bolj tolerantni do mehkih drog,... saj so iz naravnega,.. in pomaga pri glavobolu, ... in Koka mi pomaga da sem bolj zbistrena,... in po alkoholu sem itak super,.. No da ne govorimo o tabletkah ki jih je itak malo morje.
v glavnem me malo skrbi kam vse to pelje, ... ker sama se zelo rada družim in hodim ven z družbo, ki si tudi vsaketoliko časa privošči vsega boga za zabavo, ... ampak vedno se sprašujemo kje je meja in zakaj je treba tolk tega konzulmirat, če se imamo lahko še bolj suoer če smo pri sebi in dobre volje. Mislim na koncu se več z nobenim ne morem pogovarjat, vsi so ko ene lutke z pobeblenim nasmehom in to je res cel žur. NOT.
Kar se mi zdi res brezveze, ker smo vsi ratal bolj tolerantni do mehkih drog,... saj so iz naravnega,.. in pomaga pri glavobolu, ... in Koka mi pomaga da sem bolj zbistrena,... in po alkoholu sem itak super,.. No da ne govorimo o tabletkah ki jih je itak malo morje.
v glavnem me malo skrbi kam vse to pelje, ... ker sama se zelo rada družim in hodim ven z družbo, ki si tudi vsaketoliko časa privošči vsega boga za zabavo, ... ampak vedno se sprašujemo kje je meja in zakaj je treba tolk tega konzulmirat, če se imamo lahko še bolj suoer če smo pri sebi in dobre volje. Mislim na koncu se več z nobenim ne morem pogovarjat, vsi so ko ene lutke z pobeblenim nasmehom in to je res cel žur. NOT.
-
missy* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
^^ ce ti ni vsec, pac tega ne pocni. Sama sem mnenja, da je trava veliko bolj zdrava od alkohola, tudi manj nesrec, prepirov, kraj,...je bilo zaradi trave.
Kar se tice bele, to je pac droga mladih. Kdor jo pac jemlje, naj. Saj pa to ni tvoj problem, unicuje sebe in ne tebe.
Jaz ne pijem, tudi vec ne kadim cigaret, samo travo. Pa v tem ne vidim nic napacnega, lahko normalno komuniciram z drugimi, delam stvari, ki bi jih pocela trezna...
Kar se tice bele, to je pac droga mladih. Kdor jo pac jemlje, naj. Saj pa to ni tvoj problem, unicuje sebe in ne tebe.
Jaz ne pijem, tudi vec ne kadim cigaret, samo travo. Pa v tem ne vidim nic napacnega, lahko normalno komuniciram z drugimi, delam stvari, ki bi jih pocela trezna...
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
lipgloss napisal/-a:te droge so se dandanes tako razpasle vključno z alkoholom,.... da se po osnovnih šolah že belo vleče na wc-ju.
zakaj je treba tolk tega konzulmirat, če se imamo lahko še bolj suoer če smo pri sebi in dobre volje. Mislim na koncu se več z nobenim ne morem pogovarjat, vsi so ko ene lutke z pobeblenim nasmehom in to je res cel žur. NOT.
Problem z drogami ni v porastu, ampak je tu od vedno. Indijanci so in uporabljajo pejotl (kaktus, ki ima aktivno sestavimo meskalin), Rimljani so imeli žure v čast Dionizu (pijanica na mrtvo), hipiji so imeli LSD..In očitno se imaš samo ti bolj super, če noben ni urit, ker drugi sicer tega ne bi počeli (če bi se meli tko boljše). Aja, in to, da se bebavo smejiš se ti mogoče dogaja dokler se na travo navajaš. Jst lahko svoje reakcije pod marihuano popolnoma nadzorujem (oz. ni česa nadzorovat, ker sm le bolj sproščena in se v mojem obnašanju to ne pozna-celo ljudje, ki kadijo z mano pravijo, da ni nobenih razlik). Če bi hotela skadit tolko, da bi se smejala neumnosti-bi bilo to ubistu nemogoče, ker bi prej zaspala.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
- cvetocamagnolija
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 1. 2009
mozolji ne nastanejo zaradi čokolade ali sladkega, ampak zaradi preveč slane hrane (Natrijev klorid ali sol- se pravi bureki, pize, hamburgerj...).
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
missy* napisal/-a:glede smejanja pa...smejis se po domaci
jp...mene je skuna skos zamorila.ne znam zak...domačica pa je vpalila na smehe.smo se ga za novo leto po dovgem cajtu malo napehali pa je blo kr kul...sam tu mač!
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
- Lilah
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 10. 2007
Ja kako pa veste kaj dobite oz. kaj si zrihtate? Jaz sem svoje čase s kolegico kar dosti kadila, ker je ona dobila od kolega in sem bila enkrat totalno zbedirana oz. zamorjena, ostalo pa je bilo tako-tako... ene dvakrat ko sem si skadila par dimov sem se smejala ko nora, tudi z alkotam smo mešal, pa je prijel da konc zdaj mi več ni do tega... pa še nekaj neumnosti sem nardila že
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
heh...vaja dela mojstra:)
najažje razločiš po vonju, zbitosti( domača je puhasta, skunki so ponavadi zbiti, bolj sivkasti in imajo prahec gor), barvi.
pa semena ponavadi pričajo o slabši kvaliteti.
najažje razločiš po vonju, zbitosti( domača je puhasta, skunki so ponavadi zbiti, bolj sivkasti in imajo prahec gor), barvi.
pa semena ponavadi pričajo o slabši kvaliteti.
- 100% FakeBitch
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 1. 2009
Js jo tut kadim občasno, s frendi
Ubistvu vsak petk zvečer kej skadimo al pa tut med tednom, če je
Lih dons smo zjutri enga spohal k je prjatlca mela
Men je ful hudo k si zadet.. pa nevem zdi se mi da sm bol pametna xD sam ja žejn si ful..
Drugih drog pa ne mislm probavat (:
Ubistvu vsak petk zvečer kej skadimo al pa tut med tednom, če je
Lih dons smo zjutri enga spohal k je prjatlca mela
Men je ful hudo k si zadet.. pa nevem zdi se mi da sm bol pametna xD sam ja žejn si ful..
Drugih drog pa ne mislm probavat (:
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov