Marihuana

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 07. Nov. 2008 17:58

punček napisal/-a:
maru napisal/-a:
Applebitecc napisal/-a:Still lovin' it. :D :wink:

No, še dober. Sem že misnla, da sem edina. :P

+1 tuki. :P

+1 :D
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 3. 2007
Kraj: gozd

Neprebrana objavaNapisal/-a the big red machine » 07. Nov. 2008 18:00

haha vse moderatorke pušijo :lol: :respekt: .
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 10. Nov. 2008 14:54

BuckWheat napisal/-a:No jz tut kadim travco mal več k 2 leti, doma vejo in noben nč ne teži okol tega, šolo pa tut normalno delam in tut moj kadi, ma službo, nč mu ne manka tko da jz tle ne vidm problema.

Ne razumem pa kako lahko nekdo k nikol ni niti dima naredu, pametuje kolk je trava škodljiva, pa prosm ne nas metat v isti koš kot narkomane, je res da kadim vsak dan ampak če pa kdaj ni pa pač ni, jz ne bom nč živčna pa napsihirana pa tut krize ne bom mela.
Mi je bl fajn da se ga s tipom zapušiva pa zraven kkšn dobr film pogledava al pa kej kt pa da bi ga vsak vikend na veliko pila da ne bi zase vedla.

Ja...To je tud mene skos jezlo,ko so mi taki pamet solili.Da pa skup mešat hašišare i narkomane...To pa je že narodna tradicija,kolk vidim.
Kaj se tiče živčnosti in napsihiranosti ti pa je odvisno kolk travce spušiš in kolkcajta pušiš.Jaz sm demfala 8 let i to po gadne količine.Vsak dan sm spušla pekič za zdajšnjih 10 eur,včasih več i mela sm težke muke,če ni blo za pušit.Ko sm pa nehala s tem športom se edno ukvarjat sm pa mela lepe fešte.Sam ne bom nikomur morila in pametovala,naj vsak gleda zase pa bo kul,ker vem po sebi.Kaj se pa tiče zadnjega stavka v tem odstavku s epa strinjam s tabo.Bolše si ti jekakega pihnit kot se pa nažret.

Pa še neki čist by the way.. [b]men travca ful pomaga če me glava boli in se
mi ni treba nažirat s tableti paaa fajn se mi je zblojena učit, nekak bl not padem (in ne, drug dan ne pozabm naučenega) poleg tega pa še spodbuja mojo kreativno plat tko da rečte kar hočte ampak trava zame ni nobena droga![/b]
Da pomaga pr glavobolu in če maš boleče menstruacije.To je res.Kar se učenja tiče glih ne vem kak gre,zat,ki ko sm se jaz nduvala sm ponavadi pala v neke druge filme...Recimo me je opalilo na ustvarjalno plat.

p.s.: tist jamaica party ste se ful dobr spomnl :D
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lipgloss » 10. Nov. 2008 19:20

men je pa trava čist bedna in brezbvezna, gledam kolege okoli sebe, ki znajo prav pretiravat, zato sedijo in se jim niti pogovarjat ne da, so vsi pasivni in to me blazno moti.
Seveda sem tudi jaz probala in grem lahko samo še spat, potolče me ko slona, tako da raje spijem en kozarček vina :)
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 11. Nov. 2008 11:29

lipgloss napisal/-a:men je pa trava čist bedna in brezbvezna, gledam kolege okoli sebe, ki znajo prav pretiravat, zato sedijo in se jim niti pogovarjat ne da, so vsi pasivni in to me blazno moti.

Seveda, vsaka stvar je brezvezna, če se z njo pretirava.
če na tvoje kolege in nate tako vpliva še ne pomeni, da na vse tako in tudi še dolgo ne pomeni, da je ZATO bedna. Itak, da ni kul če pretiravaš in se do konca znapušiš, ampak mislim, da tudi ni ravno najbolj kul če pretiravaš z pitjem alkohola in sediš/ležiš na klopci in same bedarije kvasiš, utrujaš in bruhaš..

lahko pa tudi jaz svoj +1 napišem sem, kr rada kdaj pa kdaj skadim kakšnega :D z kako fino družbo..in pol smehi :) sicer kadim povprečno 3x na mesec..včasih več, včasih manj..odvisno od situacij in od luštanja :D
pa tudi jaz sem spet ugotovila, da mi pomaga pri glavobolih..in jaz imam precej hude glavobole, tako da sem čist zadovoljna, ko me po jointu mine.. kr če pretehtaš kaj je bolj škodljivo, joint ali pa 2 močni tableti za glavo, mislim da so kemično izdelane substance vseeno škodljivejše..
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 11. Nov. 2008 11:59

Nism še nikol sploh probala in tud nimam namena.
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lipgloss » 11. Nov. 2008 13:51

No no rachka, meni pač trava ne odgovarja in mi ni ok, zato je ne kadim in to je to.
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 20. Nov. 2008 20:23

Sam trava te sjebe.psihički i fizički.to sm skužla ko sm nehala.faca se mi je spremenila,psihično sm bla neuravnovešena in nism bla za nobeno delo.iskreno povedano.hepi sm ko vidim,da obstaja folk,ki tega ni počel nit ne misli.svaka jim čast...kot se reče bolje prečiti nego lečiti.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 20. Nov. 2008 20:27

Yazmeen napisal/-a:Nism še nikol sploh probala in tud nimam namena.

:top: tak je prav :D
sicer pa opažam, da je res vedno več takih, ki kadijo travo in podobne stvari - zdi se, kot da to postaja nekaj čisto običajnega :? kam gre ta naš svet.. :?
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 20. Nov. 2008 20:56

Kam so šle pa stvari prej, ko so ljudje tankali na litre šnopsa in se pretepali po gasilskih veselicah?

Ljudje že od nekdaj bežimo od realnosti, danes je samo več različnih opcij na razpolago. Vsaj posameznik se pa sam odloči, kaj in v kakšni količini bo konzumiral. In trava v nekih zmernih količinah ni nič bolj škodljiva od primerljive količine alkohola. S tem, da zmerna količina definitivno ni par jointov na dan.
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 21. Nov. 2008 8:08

jullia_ napisal/-a:Kam so šle pa stvari prej, ko so ljudje tankali na litre šnopsa in se pretepali po gasilskih veselicah?

In trava v nekih zmernih količinah ni nič bolj škodljiva od primerljive količine alkohola.

Se strinjam. In ne podpiram niti alkohola - proti njemu sem ravno toliko kot proti travi in ostalim bedarijam, ampak tukaj je pač tema o marihuani in zato nisem omenila alkohola :wink:
Sej z alkoholom je čisto enako, ja. Včasih so alkohol pili odrasli po gostilnah, zdaj po gostilnah vidiš samo še 15letne mulce, vsak z svojim pivom, shark vodko in ostalim.. Ne vem no, kaj vidijo na tem tak pametnega oz. frajerskega..
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 21. Nov. 2008 9:00

Jaz marihuano kadim zelo poredko, npr 4-5krat na leto... Nikoli še nisem bla tako zadeta, da nebi vedla zase; kak dim/2 za "dobro voljo". :wink:

Za foro smo tudi že posadili nekaj semen v lonček zdraven rože, amak je travca umrla preden bi bla primerna za "žetev" :D

Ne obremenjujem se z vprašanjem če je to prav ali ne; v takšnih količinah kot to konzumiram jaz ni še nobenmu škodovalo; (tud koristlo ne ampak ok :wink: )

Je pa res, da navad pri nekaterih, (ki so nagjeni k pretiravanju in samodokazovanju) lahko hitro preraste v "odvisnost". Marsikdo reče, da se od trave ne more postati odvisen, ampak poznam nekaj primerkov, ki dobesedno ne morejo zaspati brez jointa... in to zame je odvisnost.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 21. Nov. 2008 9:49

Mene je tudi bivši prepričeval, da trava nima negativnih posledic, da te ne zasvoji, da je manj škodljiva od alkohola,... ok, to zadnje je mogoče res, sem pa videla že preveč ljudi s praznim pogledom, ki niso bili zmožni sledit niti najbolj banalnemu pogovoru, da bi verjela, da se vsakodnevno kajenje trave človeku ne pozna.
Uporabniški avatar
BuckWheat
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 5. 2008
Kraj: kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a BuckWheat » 21. Nov. 2008 13:28

to je čist odvisno od človeka, en lahko kadi 10 let skup vsak dan pa bo zgledal in funkcioniral čist normalno, spet drug bo pa po enmu letu tok zblojen da zase ne bo vedu
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Georgia » 21. Nov. 2008 13:38

Js sm kadila 3krat, pa sm mogoče vsakič preveč prčakvala, ker je ni melo nobenga učinka. Tko da ne vidm fore zakaj bi to počela še naprej.
Nimam pa tut nič proti tisti, ki to redno prakticirajo. Men se zdi to isto kot cigareti in alkohol.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov