Marihuana
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Ja sej itak, da ne moreš vs dan kadit. Zvečer, preden greš spat, če nimaš otrok lahko tudi kak prost dan oz. ni nujno, mislim pa, da bi morali imeti kadilci izbiro. Ravno zato pa se še vedno sprašujem zakaj je alkohol legaliziran, trava pa ne?
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Smreka napisal/-a:Sp3lca napisal/-a:Ja ok. Ampak poglej kolko ljudi je zaradi alkohola v ustanovah in nasilnih kolko pa jih je izključno zaradi konoplje?
Imaš podatke? Bila bi presenečena, koliko jih je zaradi trave...
Kaj pa ma veze nasilje? A potemtakem je trava ok, ker po njej ne postaneš nasilen ampak depresiven in shizofreničen?
zaradi izključno odvisnosti od marihuane, bolj malo
veliko več je alkoholikov po ustanovah, kot pa odvisnikov z marihuano, ker je meja odvisnosti precej bolj razpeta, kot pa pri ostalih drogah.zato se tudi uvršča med mehke droge, ravno tja vmes kamor se uvršča alkohol in cigarete.
drugače pa berem tukej dost enga psoploševanja.frendi so nasilni, ta ima luknje v možganih, un ima nevemkaj.
Ah...če si sam svoj človek in če znaš sam pri sebi porihtat, boš ravno tako vodil veliko firmo zadet od dveh đointov na dan, se učil in normalno funkcioniral.To, da se ne uči človek ker kadi travo je bedarija.uči se ker se njemu ne da, v travi išče pa izgovore za druge.vprašajmo se kako bi bilo drugače, če nebi kadil.Sigurno nebi sedel cel dan za knjigam.
poznam veliko ljudi, veliko vrstnikov ki kadi travo.tudi jaz sem jo svoj čas.In se jasno vidi, da tist ki se je že prej učil se je še naprej uil, tistmu ki je pa že prej dol mahalo, mu pa seveda zdaj đše bolj, samo da ima pač izgovor za okolico.
Tud luknje v možganih..oh please...kadila sem ene tri leta, dost redno, pa nimam nobene luknje v možganih, čist normalno funkcioniram na vseh področjih.
drugače pa kaj mislite..Kolk visokih ljudi in premožnih je zadetih, pa ne samo od trave, oni ciljajo na kaj več.recimo koka.. Vi še veste ne..Ko si pa enkrat v tem krogu in ko poznaš mal večjega dilsa v ljubljani, potem jasno vidiš kolk visokih ljudi kupuje drogo.Pa še vedno vodijo velika podjetja, ustanove in so celo v parlamentu
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
ja itak koke je velik.
jest pa poznam dost prjatlov, k mi pravjo da se naprimer srednje šole sploh ne spomnejo dobr, odkar so pa nehal pržit majo pa ful pbolš spomin. pa tut prjatlca k je zlo dolg kadila (ene 6-7 let ) in to kr ene 3 ali 4 na dan.. je rekla da si tak in da se je težko odvadt.. - za tiste ki pravite da se ne da biti od trave zasvojen...
nevem no, zrihtite si RL brez da bi se mogli zadevat, če mate probleme..
jest pa poznam dost prjatlov, k mi pravjo da se naprimer srednje šole sploh ne spomnejo dobr, odkar so pa nehal pržit majo pa ful pbolš spomin. pa tut prjatlca k je zlo dolg kadila (ene 6-7 let ) in to kr ene 3 ali 4 na dan.. je rekla da si tak in da se je težko odvadt.. - za tiste ki pravite da se ne da biti od trave zasvojen...
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
*purple* napisal/-a:
Ah...če si sam svoj človek in če znaš sam pri sebi porihtat, boš ravno tako vodil veliko firmo zadet od dveh đointov na dan, se učil in normalno funkcioniral.To, da se ne uči človek ker kadi travo je bedarija.uči se ker se njemu ne da, v travi išče pa izgovore za druge.vprašajmo se kako bi bilo drugače, če nebi kadil.Sigurno nebi sedel cel dan za knjigam.
poznam veliko ljudi, veliko vrstnikov ki kadi travo.tudi jaz sem jo svoj čas.In se jasno vidi, da tist ki se je že prej učil se je še naprej uil, tistmu ki je pa že prej dol mahalo, mu pa seveda zdaj đše bolj, samo da ima pač izgovor za okolico.
Tud luknje v možganih..oh please...kadila sem ene tri leta, dost redno, pa nimam nobene luknje v možganih, čist normalno funkcioniram na vseh področjih.
drugače pa kaj mislite..Kolk visokih ljudi in premožnih je zadetih, pa ne samo od trave, oni ciljajo na kaj več.recimo koka.. Vi še veste ne..Ko si pa enkrat v tem krogu in ko poznaš mal večjega dilsa v ljubljani, potem jasno vidiš kolk visokih ljudi kupuje drogo.Pa še vedno vodijo velika podjetja, ustanove in so celo v parlamentu
eh purple..ne morem se strinjat s tabo tud jaz mam izkušnje s tem in ljudi poznam in noben me ne bo prepričal, da lahko isto funkcioniraš če kadiš travo al pa če jo ne...
kar se pa koke tiče - ma glih obratn učinek od trave, tko da ne morš tega primerjat no valjda da lahko vodi firmo, če je pa samozavest serijsko pa skoz naspidiran - kolk od teh jih pa kadi travo?
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
densy napisal/-a:
.
problem je v tem, ker vsak ki kadi, MISLI, da ni odvisen
-
*purple* - Cosmopsiho
densy napisal/-a:ja itak koke je velik.
med fizično ali telesno odvisnostjo, katera je prisotna pri vseh ostalih drogah in psihično odvisnostjo, je velika razlika.pri travi redkokdaj pride do telesne odvisnosti, ampak je povečini psihična, če je, ali pa samo fata morgana.pri travi nikoli ne moremo govort o neki hudi stopnji odvisnosti, tudi če le ta obstaja pri človeku, ker človek lahko še vedno dokaj normalno funkcionira, glede na ostale droge in v tem primeru recimo še zraven alkohol.
smreka..ja valda lahko enako funkcioniraš.Lahko si cel dan zadet pa boš normalno funkcioniral.Mal si čuden, mal ti gre na smeh, mal ti oči skup vleče, ostalega pa ni nič posebnega.sicer pa različno od posameznika, eni pač tud ne morjo, apak eni lohk pa čist normalno. Poznam dekle, ki skos kadi travo, že okol deset let, vsak dan redno, pa dela lepo psihologijo faks in to povečini same desetke.In enostavno je čist normalna.grem z njo na kavo pa ni nobenga problema, sploh nebi rekla da je zadeta če nebi pred mao celga đointa pokadila.
ne koke in trave se res en more primerjat, ker je koka bistveno hujša droga, s hujšo odvisnostjo in hujšimi posledicami.mogoče se koka na začetku in ob občasni rabi res kaže kot "nedolžna" drogica, ki te mal poviša, mal ego napumpa in mal bolj pametnega in srečnega nardi, ampak na dolgi rok je pa glanc genau heroinu!nekaj časa, kot sm že parkrat tukej omenila, sem bla v sožitju z narkomani in ko so imeli dost denarja so si privoščili kokico, ki pa je kasneje kazala iste znake kot heroin.če si na trdi drogi, ne funkcioniraš sploh.tud na kakšnih bonbončkih, speedu, še manj LSDju. Od trave pa lahko.
Kolk jih kadi travo....Khm, nekaj znanih osebnosti sigurno, ena pa psloh zelo redno, za katero pomojem noben nebi reku. kadijo, kadijo, brezskrbi, pa so še evdno videti normalni in delajo normalno
-
Michael - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 9. 2004
Smreka napisal/-a:eh purple..ne morem se strinjat s tabo tud jaz mam izkušnje s tem in ljudi poznam in noben me ne bo prepričal, da lahko isto funkcioniraš če kadiš travo al pa če jo ne...
kar se pa koke tiče - ma glih obratn učinek od trave, tko da ne morš tega primerjat no valjda da lahko vodi firmo, če je pa samozavest serijsko pa skoz naspidiran - kolk od teh jih pa kadi travo?
Smreka napisal/-a:problem je v tem, ker vsak ki kadi, MISLI, da ni odvisen
Punca, si ti sigurn stara ze 31 let? Tvoje izkusnje niso vredne nic in bos mogla se marsikej prebrat in dozivet, da bojo tvoje trditve bol tehtne
Uredu, ti imas svoje mnenje in mi imamo svojega, pika. Ne bevskaj naprej, ker te bomo polil z ledeno hladno vodo
In da nebom OT.
rose8 napisal/-a:izvedela sem da lahko kajenje konoplje (da se razumemo, ne da se zadaneš) dobro vpliva na živčni sistem.
če je oseba nonstop v stresu (kronični stres), depresiji, lahko kajenje konoplje (samo občasno) vpliva zelo dobro.
zanima me če ima kdo kakšne izkušnje (sama tega še nisem poskusila)
Ma konoplja vpliva na use dobro. Glede spomina, deluje samo na kratkotrajen spomin, kot recimo pozabis kam si dal kljuce pa si jih imel pred 30 sek se v roki (mozno tudi da jih imas se kr, sam se nisi dojel), pa se to se da odpravit tako, da si potiho ponovis kam si kaj spravil/skril. Tko, da super fino fajn, edina slaba stran je zakonodaja
Gone
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
Na ene deluje dobro, na ene slabo. Ne morte tega posploševat. Mene še bolj napsihira, če sem slabe volje. Zato jaz nikakor trave nebi priporočala, če maš probleme, ker te še bolj spravi v slabo voljo.
Ne morte se zdej na vsakega, ki ima trava drugačne učinke kot na vas spravljat. In NE, to ni rešitev problemov.
Pa eni smo tudi ljudje,ki imamo radi nadzor nad svojim telesom in nam pač ne paše biti ves blesav in pozabit stvari v 5ih sekundah.
Ljudem,ki jih poznam (velika večina moje družbe), trava ni naredila čisto nič pametnega. No mogoče ima nek učinek in jim je zrihtala neizobraženost. So pa še tisti,ki se šolajo in se ko so zadeti počutijo najbolj pametne, skos ti neki nabijajo,.. vse "dojamejo" kako je ..
Ne morte se zdej na vsakega, ki ima trava drugačne učinke kot na vas spravljat. In NE, to ni rešitev problemov.
Pa eni smo tudi ljudje,ki imamo radi nadzor nad svojim telesom in nam pač ne paše biti ves blesav in pozabit stvari v 5ih sekundah.
Ljudem,ki jih poznam (velika večina moje družbe), trava ni naredila čisto nič pametnega. No mogoče ima nek učinek in jim je zrihtala neizobraženost. So pa še tisti,ki se šolajo in se ko so zadeti počutijo najbolj pametne, skos ti neki nabijajo,.. vse "dojamejo" kako je ..
-
Michael - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 9. 2004
No bom pa tako napisu, na vecino deluje dobro. Kdor zlorablja konopljo je to njegov osebn problem. Tle se strinjam s densy, ce imate probleme je ne uporabljajte, ker potem jo zlorabljate samo za izgovor in kvarite dobr ugled konoplje.
Densy, preber si nazaj, en fant ima na faxu povprecje 9,8 ce se prav spomnim, ja lol. Grem stavit, da vecina tistih k ne kadi, nima take povprecne ocene. Ampak tist fant nima take povprecne ocene, ker kadi konopljo ampak ker je pac glavca in priden. Dovolj jasno?
Densy, preber si nazaj, en fant ima na faxu povprecje 9,8 ce se prav spomnim, ja lol. Grem stavit, da vecina tistih k ne kadi, nima take povprecne ocene. Ampak tist fant nima take povprecne ocene, ker kadi konopljo ampak ker je pac glavca in priden. Dovolj jasno?
Gone
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
jst pa priznam da sm danes po dolgem času spet kadila ...
danes sm delala popoldne, bla je pa lih tista vodja izmene ki je najbolj faca (zajebancija cel dan) ... in sm nama šle najprej kupit pivo, je rekla naj grem z njo na cigaret da bomo spile zunaj, je prišla še ena sodelavka in sta se odločle da bosta enga skadile ... in sm se pač pridružla ... ampak je pa minilo teh 8 ur dela ko nič
ma ja, 3 leta pa pol nazaj sm ful kadila, pol sm nehala, samo včasih kak dim ... in zdej že dolgo nism - do danes
sej ubistvu ... paše enkrat na tolko ni mi pa da bi lih vsak dan kadila ...
danes sm delala popoldne, bla je pa lih tista vodja izmene ki je najbolj faca (zajebancija cel dan) ... in sm nama šle najprej kupit pivo, je rekla naj grem z njo na cigaret da bomo spile zunaj, je prišla še ena sodelavka in sta se odločle da bosta enga skadile ... in sm se pač pridružla ... ampak je pa minilo teh 8 ur dela ko nič
ma ja, 3 leta pa pol nazaj sm ful kadila, pol sm nehala, samo včasih kak dim ... in zdej že dolgo nism - do danes
sej ubistvu ... paše enkrat na tolko ni mi pa da bi lih vsak dan kadila ...
Let's swim to the moon .....
-
*purple* - Cosmopsiho
smreka, isto ne funkcioniraš, seveda, ker si v stanju spremembe.ampak dost razlike pa ni.Še vedno si sposoben trezno presojat o situacijah.
ne govorimo o koki, kot o uživanju na "obroke", ampak o stalni zlorabi le-te.Koka nikakor ne more blagodejno vplivat nate in na to, da boš sposoben voditi posle, če boš skos zadet.Koka preraste lahko v isto sceno kot heroin in isto se lahko zgodi s tabo
Kolk poslovnežev kadi travo?Jst jih poznam kr nekej, ki ob večerih pri kšnemu doma ob pirčku pokadijo kšn đointek.pa so vsi uspešni.
in še enkrat od trave, fizično ne moreš bit odvisen.Sam pač nekaterim sede in žalijo kadit.Jst sm tud kadila tok časa, pa ne ker nebi mogla kadit, ampak ker je sedlo.
ne govorimo o koki, kot o uživanju na "obroke", ampak o stalni zlorabi le-te.Koka nikakor ne more blagodejno vplivat nate in na to, da boš sposoben voditi posle, če boš skos zadet.Koka preraste lahko v isto sceno kot heroin in isto se lahko zgodi s tabo
Kolk poslovnežev kadi travo?Jst jih poznam kr nekej, ki ob večerih pri kšnemu doma ob pirčku pokadijo kšn đointek.pa so vsi uspešni.
in še enkrat od trave, fizično ne moreš bit odvisen.Sam pač nekaterim sede in žalijo kadit.Jst sm tud kadila tok časa, pa ne ker nebi mogla kadit, ampak ker je sedlo.
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
Redno sem jo kadila 8 let,sam zdaj je konc s tem.Zdaj eno leto več nism aktivna pri tem športu.mogoče sm letos ene 2 jointa povlekla in to je blo vse.so me preveč prebili.
Ni mi več kul občutek bit zadeta.Pa čeprav ganđa zgleda ful nedolžna in je šteta med lahke droge ni nit malo tak medužna,kajti ti vniči spomin,orientacijo in motorične sposobnosti.Tega nit sama nism verjela,dokler nism nehala s tem.Spomin mi je v totalni pizdi.
Pa laž je da o nje nemoreš postat odvisen.O pa še kak,čist tak zahrbtno se ti to zgodi.Znam da je ta trava kurčeva modna stalnica med mladino,sam izogni si je.
Ni mi več kul občutek bit zadeta.Pa čeprav ganđa zgleda ful nedolžna in je šteta med lahke droge ni nit malo tak medužna,kajti ti vniči spomin,orientacijo in motorične sposobnosti.Tega nit sama nism verjela,dokler nism nehala s tem.Spomin mi je v totalni pizdi.
Pa laž je da o nje nemoreš postat odvisen.O pa še kak,čist tak zahrbtno se ti to zgodi.Znam da je ta trava kurčeva modna stalnica med mladino,sam izogni si je.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
kokakola napisal/-a:to sm mela jaz za moj rojstn dan jamajka party. vsak k je prsu je mogu prnest en joint. notr smo bli v kopalkah (dress code) pa skoz reagge muska, rum pa puhica hudo dobr žur
Wau . Še jst bi šla na tak party , čeprov ne kadim trave in zmer kadar jo kdo kadi sam voham zravn ker sem načeloma proti haha.
-
BuckWheat - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 5. 2008
- Kraj: kranj
No jz tut kadim travco mal več k 2 leti, doma vejo in noben nč ne teži okol tega, šolo pa tut normalno delam in tut moj kadi, ma službo, nč mu ne manka tko da jz tle ne vidm problema.
Ne razumem pa kako lahko nekdo k nikol ni niti dima naredu, pametuje kolk je trava škodljiva, pa prosm ne nas metat v isti koš kot narkomane, je res da kadim vsak dan ampak če pa kdaj ni pa pač ni, jz ne bom nč živčna pa napsihirana pa tut krize ne bom mela.
Mi je bl fajn da se ga s tipom zapušiva pa zraven kkšn dobr film pogledava al pa kej kt pa da bi ga vsak vikend na veliko pila da ne bi zase vedla.
Pa še neki čist by the way.. men travca ful pomaga če me glava boli in se mi ni treba nažirat s tableti paaa fajn se mi je zblojena učit, nekak bl not padem (in ne, drug dan ne pozabm naučenega) poleg tega pa še spodbuja mojo kreativno plat tko da rečte kar hočte ampak trava zame ni nobena droga!
p.s.: tist jamaica party ste se ful dobr spomnl
Ne razumem pa kako lahko nekdo k nikol ni niti dima naredu, pametuje kolk je trava škodljiva, pa prosm ne nas metat v isti koš kot narkomane, je res da kadim vsak dan ampak če pa kdaj ni pa pač ni, jz ne bom nč živčna pa napsihirana pa tut krize ne bom mela.
Mi je bl fajn da se ga s tipom zapušiva pa zraven kkšn dobr film pogledava al pa kej kt pa da bi ga vsak vikend na veliko pila da ne bi zase vedla.
Pa še neki čist by the way.. men travca ful pomaga če me glava boli in se mi ni treba nažirat s tableti paaa fajn se mi je zblojena učit, nekak bl not padem (in ne, drug dan ne pozabm naučenega) poleg tega pa še spodbuja mojo kreativno plat tko da rečte kar hočte ampak trava zame ni nobena droga!
p.s.: tist jamaica party ste se ful dobr spomnl
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov