Marihuana
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
moonlajt - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 7. 2008
- Kraj: Celje
No, sm mal brala tele odgovore in kot svobodna državljanka lahko podam svoje mnenje, ki ni nujno pravilno!
No, js sm (do sedaj) kar pogosto kadila travo, včasih ves tedn nič, po pa spet. Nimam nič proti travi, slišala sm tudi za zdravilne učinke, ampak žal se mnogo ljudi ne zaveda posledic, ki jo lahko ima.
Zadnič sva s fantom kadila travo ( pa ne veliko, ni bla kvalitetna).. no, in preden sva šla spat, sva se še posvetila drug drugmu...
In med sexom me je nenadoma začela bolet glava, padla sm v nezavest, ko me je moj fant "oživil", so mi roke otrpnile, popolnoma, tako, da jih nism mogla več premikat. Fant je poklical 112, in po obisku pri dežurnemu sm šla k nevrologu.
Najprej se je razjezil, kaj sva ga zbudila:P, potem me je po opisu situacije vprašal, če sm vzela extasy. Np. Trava? ja...
ne vprašajte me, kako sm bla prestrašena in v šoku, in moj fant tudi...
vse zato, kr se zavedamo zdravja šele potem, ko pridemo do takih situacij.
Zato punce, pazite nase!
Zdraje je vrednota....
No, js sm (do sedaj) kar pogosto kadila travo, včasih ves tedn nič, po pa spet. Nimam nič proti travi, slišala sm tudi za zdravilne učinke, ampak žal se mnogo ljudi ne zaveda posledic, ki jo lahko ima.
Zadnič sva s fantom kadila travo ( pa ne veliko, ni bla kvalitetna).. no, in preden sva šla spat, sva se še posvetila drug drugmu...
In med sexom me je nenadoma začela bolet glava, padla sm v nezavest, ko me je moj fant "oživil", so mi roke otrpnile, popolnoma, tako, da jih nism mogla več premikat. Fant je poklical 112, in po obisku pri dežurnemu sm šla k nevrologu.
Najprej se je razjezil, kaj sva ga zbudila:P, potem me je po opisu situacije vprašal, če sm vzela extasy. Np. Trava? ja...
ne vprašajte me, kako sm bla prestrašena in v šoku, in moj fant tudi...
vse zato, kr se zavedamo zdravja šele potem, ko pridemo do takih situacij.
Zato punce, pazite nase!
Zdraje je vrednota....
-
bucka_* - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2007
Jaaa aš ka se je men naredlo! glave nism čutla pol sm pa kr skos lubčkala fanta da bi čutla ustnce.. pa grozno sm se počutla kr skup sm hotla past.. res prav grozno je blo.. od tej naprej nič več zame
Drugač mam pa bundo iz konoplje mi jo je lubi kupu.. je ful topla ress.. prav zakon je!! najrajš jo mam, prav ko mene ful zebe pozimi vse bunde ko sm mela v vseh me je zeblo pa mi je fant kupo za rojstn dan tto pa je dau 240€ pa me zdj ne zebe več.. jo ma on tud smmal drugačno..
Najbolj dobro jo blo ko jo prnesem domo pa smo meli obiske pa tk bica ugotavlja z kerga materijala je odznotra ko zgleda tk ko krzno pa govori : "a je umetno..? nene.. to je zihr je zajc! ka pa ti rečeš ka je?" js sm umirala od smeha sj še zdj ne ve iz česa je..
Drugač mam pa bundo iz konoplje mi jo je lubi kupu.. je ful topla ress.. prav zakon je!! najrajš jo mam, prav ko mene ful zebe pozimi vse bunde ko sm mela v vseh me je zeblo pa mi je fant kupo za rojstn dan tto pa je dau 240€ pa me zdj ne zebe več.. jo ma on tud smmal drugačno..
Najbolj dobro jo blo ko jo prnesem domo pa smo meli obiske pa tk bica ugotavlja z kerga materijala je odznotra ko zgleda tk ko krzno pa govori : "a je umetno..? nene.. to je zihr je zajc! ka pa ti rečeš ka je?" js sm umirala od smeha sj še zdj ne ve iz česa je..
-
missy* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
Tistim, ki se dogajajo pri kajenju trave cudne stvari, kot so npr. padanje v nezavest, otopelost, itd., je velika moznost, da kadijo travo, spricano s heroinom ali cem podobnim...ce ze kadite travo, kadite kvalitetno, raje za mal vec denarja, kot pa eno poceni...in morate vedet, od koga kupujete..
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
missy* napisal/-a:Tistim, ki se dogajajo pri kajenju trave cudne stvari, kot so npr. padanje v nezavest, otopelost, itd., je velika moznost, da kadijo travo, spricano s heroinom ali cem podobnim...ce ze kadite travo, kadite kvalitetno, raje za mal vec denarja, kot pa eno poceni...in morate vedet, od koga kupujete..
Ampak tud u to drago, ti lahko uvalijo kršno steblo al pa kšn drugi ostanek, če nisi pozoren in sploh pa če ne veš od koga kupuješ.
Ko mi gre na žiuce, da tolko vem o tem.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
bucka_* - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2007
missy* napisal/-a:Tistim, ki se dogajajo pri kajenju trave cudne stvari, kot so npr. padanje v nezavest, otopelost, itd., je velika moznost, da kadijo travo, spricano s heroinom ali cem podobnim...ce ze kadite travo, kadite kvalitetno, raje za mal vec denarja, kot pa eno poceni...in morate vedet, od koga kupujete..
Vrjemi da tista ni bla špricana z kakim heroinom.. kr je bla domačica od bratranca.. tk da ja.. eni ne prenašamo dobro tega?!?
-
p!ka - Cosmofrik
missy* napisal/-a:to da imas filing, da bos padla skupaj, ni od same trave, ampak od pobranega kisika iz mozganov...
In to zna pridt ful hudo in lahko pusti tud močne oz. trajne posledice.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Kadim redno tko, da je moje mnenje do legalizacije zelo pozitivno, seveda
1.Zaradi trave ni še noben umrl, ljudje pa vsak dan umirajo zaradi cigaret in alkohola. Tudi po travi ne poznam nobenega, ki bi ratal agresiven, po alkoholu se najde kar nekaj bedakov, ki bi prebutali svojo drago al pa otroke.
2. Trava v zdravstvene namene je predvsem za tiste, ki bolehajo za rakom. Ja ok, lahko to delaš s pomočjo kemije in jemlješ full tablet, trava pa ti lajša bolečine+ imaš več apetita, ki ga drugače pr tej zahrbtni bolezni nimaš. Zdej, če bi jo dovolili tudi tistim, ki imajo zeleno mreno in povečan pritisk v očeh je sicer nekaj drugega že. Iz mojih izkušen je pr menstrualnih krčih super stvar.
3. Legalizacija bi prnesla kr neki fajn stvari. Država bi pobirala davek od tega in se bogatila, tisti pa, ki jim paša kadit bi jo dobili vedno in tudi dobro, ne pa, da ne veš kaj dobiš.
4. Če bi konopljo (industrijsko) uporabljali za izdelovanje oblačil nam ne bi blo treba uporabljati tolko sintetike, je fajn tudi za torbe in podobno.. Baje tudi, da se da izdelovat iz nje bio goriva, kar pomeni, da bi masivna pridelava konoplje dolgoročno gledano lahko počasi začela že reševati svet
Jst sm do nekadilcev full strpna in lahko bi bli tudi nekadilci do kadilcev bolj strpni, sej v življenju itak podpiramo veliko slabše stvari od trave.
1.Zaradi trave ni še noben umrl, ljudje pa vsak dan umirajo zaradi cigaret in alkohola. Tudi po travi ne poznam nobenega, ki bi ratal agresiven, po alkoholu se najde kar nekaj bedakov, ki bi prebutali svojo drago al pa otroke.
2. Trava v zdravstvene namene je predvsem za tiste, ki bolehajo za rakom. Ja ok, lahko to delaš s pomočjo kemije in jemlješ full tablet, trava pa ti lajša bolečine+ imaš več apetita, ki ga drugače pr tej zahrbtni bolezni nimaš. Zdej, če bi jo dovolili tudi tistim, ki imajo zeleno mreno in povečan pritisk v očeh je sicer nekaj drugega že. Iz mojih izkušen je pr menstrualnih krčih super stvar.
3. Legalizacija bi prnesla kr neki fajn stvari. Država bi pobirala davek od tega in se bogatila, tisti pa, ki jim paša kadit bi jo dobili vedno in tudi dobro, ne pa, da ne veš kaj dobiš.
4. Če bi konopljo (industrijsko) uporabljali za izdelovanje oblačil nam ne bi blo treba uporabljati tolko sintetike, je fajn tudi za torbe in podobno.. Baje tudi, da se da izdelovat iz nje bio goriva, kar pomeni, da bi masivna pridelava konoplje dolgoročno gledano lahko počasi začela že reševati svet
Jst sm do nekadilcev full strpna in lahko bi bli tudi nekadilci do kadilcev bolj strpni, sej v življenju itak podpiramo veliko slabše stvari od trave.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Ja ok. Ampak poglej kolko ljudi je zaradi alkohola v ustanovah in nasilnih kolko pa jih je izključno zaradi konoplje?
Sej nobena stvar ni ok, če se pretirava.. sej tudi zaradi kave in pravega čaja imaš lahko probleme..
Sej nobena stvar ni ok, če se pretirava.. sej tudi zaradi kave in pravega čaja imaš lahko probleme..
And if your head explodes with dark forebodings too
-
p!ka - Cosmofrik
Pozna ogromno ljudi, ki ne morejo enga popudneva zdržat brez trave.
Bivši sošolc je biu stalno zadet. Ma to resno mislim stalno. Začeu je zju3 pred šolo in pol nadaljevau čez dan. Telo se mu je tolko navadlo, da na začetku je rabu bit stalno zadet pol pa je pršu tko daleč, da ga sploh ni več dosti zadelo, ker je biu tolko navaljen. Isto brat od Mojga.
Kaj je ljudem to treba ?!
Bivši sošolc je biu stalno zadet. Ma to resno mislim stalno. Začeu je zju3 pred šolo in pol nadaljevau čez dan. Telo se mu je tolko navadlo, da na začetku je rabu bit stalno zadet pol pa je pršu tko daleč, da ga sploh ni več dosti zadelo, ker je biu tolko navaljen. Isto brat od Mojga.
Kaj je ljudem to treba ?!
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam