Marihuana
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- christianna cruz
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
ne podpiram 'sproščanja' na ta način. in sm tut proti de bi kdaj to postal legalno, k vidm kok se folk uničuje - pa mi loh še tok govorijo kok to sploh ni škodlivo za zdravje, sej možno da za organizem res ni ...sam za psiho človeka pa zelooo k ful hit postaneš odvisen.
moj mnenje.
moj mnenje.
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
sej vem , sam glih dobr se sliš; drugač pa, ja dobre, če bi bla pa na Nizozemskem, bi ša še mal travce vmešala med moko, pa bi mela relaks šnicelj, dobr a , sorry če je bil tole mal preveč OTp!ka napisal/-a:To se tko reče. Če pohaš zrezke ( upam, da dobro ) si mi ušeč.Snow flake napisal/-a:A pol tud o meni ne, ker poham zrezke?p!ka napisal/-a:Tega ne podpiram in nit o tistih, ki pohajo nimam dobrega mnenja pa nima veze zrd kašnega razloga.
sej jaz tud podpiram , sigurno, sej če bi bilo legalno, potem tud preprodaje pomoje nebi bilo tolikodve olivi napisal/-a:podpiram uporabo konoplje v zdravstvene namene
prav tako pa podpiram tudi sirso uporabo industrijske konoplje
-
sarci* - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2007
- Kraj: Lj - Bežigrad
marypa napisal/-a:to bi mogl povsod legalizirat in naj kadi kdor hoče, njegova stvar.
Midva s fantom jo oba kadiva, ga prov sede it kdaj km se zapelat pa ksnga skadit. Ni mi neka nujna stvar v lajfu, ga pa sede. Pride pa mine
-
black - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
rose8 napisal/-a:izvedela sem da lahko kajenje konoplje (da se razumemo, ne da se zadaneš) dobro vpliva na živčni sistem.
če je oseba nonstop v stresu (kronični stres), depresiji, lahko kajenje konoplje (samo občasno) vpliva zelo dobro.
zanima me če ima kdo kakšne izkušnje (sama tega še nisem poskusila)
Mislim, da ta "občasno" pomeni nekaj v smislu 2 jointa na leto, vse ostalo je overdose, vsaj tko se spomnim ... ne kadim, pa me tudi zelo bežno zanima, kolikor sem si zapomnil čez leta
- rose8
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 7. 2007
densy napisal/-a:ja pol ti nas sprašuješ če ti priporočamo da se ga parkrat mesečno zadaneš?
joj kok ste nekatere otročje... če nimaš nič pametnega in koristnega povedat ne to temo raje ne piši. sprašujem pač tiste ki imajo izkušnje oz. nasvete.
razumem da vsak gleda na to drugače.
nekateri nočejo niti slišati zanjo, drugi so kr naprej zadeti. ampak mane zgolj zanima zdravstveni učinki konoplje s kajenjem. kar pomeni pokadiš en joint na tolk pa tolk časa. ampak če kadiš si pač zadet, če gledaš iz zdravstvenega vidika ali pa kr tako. tako ali tako si pa tudi od zdravil.
pa še to, konoplja je najboljše zdravilo za astmo (čista konoplja, brez tobaka itd.)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov