Marihuana

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sp3lca » 25. Avg. 2006 11:27

Jagoda_ napisal/-a:ja velika večina jih kadi samo 1x-2x na mesec sploh punce. Fantje ponavadi bolj pogosto. Sicer pa nevem zakaj bi bla marihuana tak hudo škodljiva in nevem kaj še vse če lahko vsaka 12 letna punčka v minici in s cigaretom v roki dobi alkohol,in je vsako soboto zvečer koma pijana - po možnosti jo najdeš v diskoteki kjer bi naj bli vsi polnoletni.

Ne zagovarjam marihuane,še daleč ne. Sem za legalizacijo, ker ni nič bolj škodljiva od alkohola. In ni mi jasno zakaj majo mediji in senilne upokojenke tolko za povedat o tem da ljudje ki kadijo travo so pa zagotovo narkomani in slabi.

Zakaj torej skoraj vsi, ki poznam in kadijo travo kadijo vsaj nekajkrat na tedn, če ne celo nekajkrat na dan? In psihična odvisnost je dosti hujša kot fizična. Vsak, ki je bil kdaj na čem hujšem kot je trava ti lahko pove, da fizično se je že "očistil", ampak je psihična odvisnost tista, ki jih privabi nazaj.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a allessya » 25. Avg. 2006 12:15

Sp3lca napisal/-a:Zakaj torej skoraj vsi, ki poznam in kadijo travo kadijo vsaj nekajkrat na tedn, če ne celo nekajkrat na dan? In psihična odvisnost je dosti hujša kot fizična. Vsak, ki je bil kdaj na čem hujšem kot je trava ti lahko pove, da fizično se je že "očistil", ampak je psihična odvisnost tista, ki jih privabi nazaj.

Ja, jaz tudi poznam nekaj takih. En đoint za zajtrk, en za kosilo pa en za večerjo, pa še mogoče kakšna dva vmes. :? Pol pa gledajo s takimi očmi ko žabe, pa hodijo okol ko zombiji. :D In če ne dobi svoje doze, ne more niti zaspat zvečer. Definitivno te najbolj tolče po psihi.
opium
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 10. 2004
Kraj: neutral zone

Neprebrana objavaNapisal/-a opium » 25. Avg. 2006 17:49

allessya napisal/-a:
Sp3lca napisal/-a:Zakaj torej skoraj vsi, ki poznam in kadijo travo kadijo vsaj nekajkrat na tedn, če ne celo nekajkrat na dan?

Ja, jaz tudi poznam nekaj takih. En đoint za zajtrk, en za kosilo pa en za večerjo, pa še mogoče kakšna dva vmes. :?.

večina mojih frendov je takih, pa vsi zgledajo popolnoma normalno. sploh ne vem kje je fora, da še kadijo, če jim nič ni.
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 25. Avg. 2006 23:10

Jagoda_ napisal/-a:Tko mimogre trava je manj škodljiva od cigaret,sploh zato kr POVEČINI! ljudje kadijo travo nevem 1x-2x na mesec. Pa tut predraga je da bi si vsak dan zmotali joint.

Nevem zakaj ljudje delajo taki POW! ko gre za travo,kajenje cigaret pa je za večino čisto kul in običajna stvar :S

Sama kadim oboje,in se lahko imam fajn tut braz trave, sam z travo je še boljš =)

Jz poznam zlo mal ljudi, ki jo kadijo 1-2x na mesec. al jo kadijo redno al pa res zlo malkratkar pomeni manj kot 1x na mesec
Uporabniški avatar
*sashika*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *sashika* » 26. Avg. 2006 10:37

redno sem jo kadila celo srednjo šolo, pol sam še občasno, zdej se pa lahko pohvalim, da je že 5 mesecev nisem. :D
Uporabniški avatar
*Srček
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 6. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *Srček » 26. Avg. 2006 11:19

Trava zna bit totalno sranje, če si v obdobju svojga lifa k sploh ne veš kdo si in kam spadaš...moj tip je biu res đanki k sm ga spoznala...hm.... "od trave ne morš bit odvisn" ...spodbijam :D po 16-20 jol na dan, namest cigaret in k mu rečem, da ga bom pustila, oblub da nau nkol več in h men po trav prsmrdi. K sm ga RES pustila, se odloč da bo nehu...in sm en tedn počitnc pr njemu u Mozirju-ej,modela je tresl, usta mu je tresl, potil se je k svina, skoz so mu živci kr po svoje špilal (noga sama trznla, roka..) modela je prou premetaval..

Tok o tem da od trave ne morš bit odvisn tut fizično...
Kaži da me nisi voleo,kaži da si mi odoleo,kaži bilo šta al naivno, još niko me nije preboleo..
irchy17
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a irchy17 » 26. Avg. 2006 12:28

hey! tudi jaz sem poskusila travo.....s frendico in seko smo jo šle na skrivaj poskusiti....meni osebno ni bilo prav nič všeč....imela sem grozno rdeče oči.....slabo mi je bilo....jaz ti predlagam da kajenje pustiš kar pri miru....raje pojdi kam...k frendicam kot pa d začneš kaditi....ker je moja kolegica zdaj odvisna od tega in ji skoraj da ni več pomoči.....velja?? :P
Uporabniški avatar
Dzuro
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dzuro » 26. Avg. 2006 13:20

Jst sm enkrat probov pa ni blo nič, baje da v prvo te ne zadane. Pol me pa ni več matral da bi sploh probov. Rajš pir :D
Uporabniški avatar
Nency
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nency » 26. Avg. 2006 14:36

konc osmega razreda sem jo probala pa ni blo efekta pol sem bila 1 in 2 letnik srednje skos zadeta... Potem pa me je v zacetku 3 letnika k sme se ga zadela tok prebilo, da sem misla da bo konc z mano pa sem nehala in zdej mi smrdi, da mi bolj ne more sploh ne morem kadit pa bi lahko vsak dan ampak ni variante tako da ze 5 let ne kadim vec, kolegi pa na vlk kadijo amapk me to ne moti razen tega, da mi noro smrdi....
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 26. Avg. 2006 14:52

*Srček napisal/-a: po 16-20 jol na dan

Mislm ej, sori, sam če je pa tolk skadil na dan, bi bil pa odvisen tud če bi petršilj kadil namest trave.
Fak ej, ne morem si predstavljat tolk skadit na dan....
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 26. Avg. 2006 14:59

*Srček napisal/-a:Trava zna bit totalno sranje, če si v obdobju svojga lifa k sploh ne veš kdo si in kam spadaš...moj tip je biu res đanki k sm ga spoznala...hm.... "od trave ne morš bit odvisn" ...spodbijam :D po 16-20 jol na dan, namest cigaret in k mu rečem, da ga bom pustila, oblub da nau nkol več in h men po trav prsmrdi. K sm ga RES pustila, se odloč da bo nehu...in sm en tedn počitnc pr njemu u Mozirju-ej,modela je tresl, usta mu je tresl, potil se je k svina, skoz so mu živci kr po svoje špilal (noga sama trznla, roka..) modela je prou premetaval..

Jst ne vem kaj si je ta revež daju v rizlo...močno pa dvomim da je bla to rastlina.
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 12. Sep. 2006 18:52

Uporabniški avatar
smotkA
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a smotkA » 12. Sep. 2006 20:52

Smreka napisal/-a:
*Srček napisal/-a: po 16-20 jol na dan

Okej, to je tm nek okrog 8 jurjev na dan pol stran zmetal?! Dej no, prosm. Aveš kakšen si, če jih skadiš 20 v roku recmo, 18 ur (predpostavim da 6 ur spiš)? To se sploh skuliraš ne, pa že takoj novo skadiš. :roll:
Težko verjamem, da tak folk obstaja, ker če bi že tko rabil ta feeling zadetosti, pol bi najbrž šel na kakšne trše droge, ne pa tkole dobesedno delat budalo iz sebe. :?
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Uporabniški avatar
pinkyica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 6. 2006
Kraj: zagorje ob savi

Neprebrana objavaNapisal/-a pinkyica » 13. Sep. 2006 15:50

ne nism se pa me tut za enkrat ne zanima :)
Flirting isn't a sin... it's a hobby.
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 14. Sep. 2006 8:43

Still lovin' it. :D :wink:

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov